Șapcă anti-UV UPF50+ înot Roz Bebe

3499 LEI
8577210

Produs conceput pentru protejarea capului și a gâtului de soare, în timpul activităților acvatice. Oferă protecție împotriva razelor UV chiar și udă.

Șapca anti-UV protejează copilul chiar și în apă. Datorită formei sale, aceasta protejează ceafa și urechile, pentru a profita din plin de activitățile acvatice.

Culoare:

Roz magenta

Mărime: Ghid de mărimi
+ 34 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Protecție solară

Material UPF50+. Protejează chiar și udă. Blochează minimum 95% din razele UV.

Viteza de uscare

Material sintetic ce se usucă rapid.

Informații tehnice

Protejarea copiiilor

Din cauza faptului că sistemul de apărarea al copiilor începe să funcționeze abia de la vârsta de 3 ani, pielea acestora este foarte sensibilă la soare. Efectul soarelui asupra unui copil este de 2-3 ori mai mare decât în cazul unui adult. Așadar, este important să protejăm copilul eficient.

Ce înseamnă UPF50 +?

UPF este un indice de protecție solară standardizat și recunoscut în toată lumea.
Aceasta definește nivelul de protecție a textilelor și, mai precis, proporția de transmitere a razelor UV.
Pentru a răspunde normelor, acesta trebuie să blocheze minimum 95% din razele UV. UPF50+ înseamnă că materialul blochează 95% din UVA și 98% din UVB.

Ce trebuie să facem când ne expunem la soare?

Deși șapca oferă protecție împotriva soarelui, fenomenele precum reverberația (pe suprafața apei, a nisipului, etc), căldura, momentul zilei, etc. trebuie luate în considerare. Purtarea acestei șepci nu vă scutește de adoptarea unui comportament corespunzător: purtarea de ochelari de soare, aplicarea regulată a unei creme cu protecție solară, purtarea unui combinezon anti-UV, hidratarea regulată, etc.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliamidă Căptuşeală 100% Polietilenă tereftalată

Restricții de utilizare

Sunt protejate doar părțile acoperite de șapcă.

TESTE

Șapcă anti-UV concepută și teastată de echipa de concepere în Hendaye, Franța. Materialele folosite pentru aceste produse au fost testate în laborator, pentru a li se valida calitatea și rezistența.

Aprobat de

Materialul cu protecție solară este testat în laborator de către inginerii noștri. Acesta corespunde normei în vigoare: EN 13758-2. Realizăm teste asupra materialului folosit înainte de a da drumul producției. Avem, de asemenea, echipamentul nostru de măsurare care completează testele de laborator externe. Produsele sunt testate în laborator, atât ude, cât și uscate, dar și în condiții reale de practică.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Șapcă anti-UV UPF50+ înot Roz Bebe

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
2,42 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre