DOMYOS

Saltea rezistent─â Fitness 120 160 cm x 58 cm x 7 mm Verde

6999 RON
Ref. : 8738641

Produs conceput pentru fitness. Asigur─â izolare bun─â de la sol ╚Öi flexibilitatea. Poate fi folosit cu ├«nc─âl╚Ť─âminte.

Suprafa╚Ť─â confortabil─â ╚Öi rezistent─â, ce asigur─â protec╚Ťie ╚Öi amortizare. Nu alunec─â pe sol, datorit─â stratului special de sub saltea.

Culoare: Bej

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 69 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Aderen╚Ť─â

  Nu alunec─â pe sol.

  Confortul utilizatorului

  Saltea ce ofer─â un prim nivel de confort.

  Informa╚Ťii tehnice

  Care sunt dimensiunile saltelei mele?

  160 x 58 x 0,7 cm și o greutate de de 0,29 kg.

  Cum aleg corect salteaua?

  Pentru a-╚Ťi men╚Ťine motiva╚Ťia, este important s─â alegi o saltea de fitness confortabil─â. Fii atent la grosimea acesteia. Pentru activit─â╚Ťi statice, descul╚Ť, opteaz─â pentru o saltea cu cel pu╚Ťin 10 mm grosime ╚Öi cu o textur─â moale. Pentru exerci╚Ťii dinamice de bodybuilding, 7 mm sunt suficien╚Ťi. Lungimea este ╚Öi ea important─â. De exemplu, pentru Pilates sau bodybuilding, alege o dimensiune mai mare sau egal─â cu ├«n─âl╚Ťimea ta.

  Cum m─â pozi╚Ťionez pe saltea?

  Pentru exerci╚Ťiile de tonifiere, este important s─â folose╚Öti o saltea rezistent─â la uzura cauzat─â de ├«nc─âl╚Ť─âminte. Pentru aceasta, pozi╚Ťioneaz─â suprafa╚Ťa gri pe sol ╚Öi a╚Öaz─â-te pe partea colorat─â, cu un strat protector anti-abraziune. Astfel te po╚Ťi antrena ├«nc─âl╚Ťat, f─âr─â riscul de a deteriora salteaua.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere a saltelei

  300 ml ap─â, 1 lingur─â de o╚Ťet alb, 5 pic─âturi de ulei esen╚Ťial de lavand─â. Re╚Ťeta simpl─â pentru dezinfectarea saltele. Po╚Ťi folosi ╚Öi un spray cu uleiuri esen╚Ťiale, special creat pentru salteaua de yoga (cod produs: 8491191).

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Spum─â 100% Spum─â Polietilen Pelicul─â 100% Polietilen─â

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri