DREAMSCAPE

Salopetă snowboard impermeabilă SNB BIB 900 Bej Damă

79999 RON
Ref. : 8758701

Fiind foarte impermeabilă, această salopetă snowboard este foarte rezistentă, permite un acces ușor la strângerea bootsilor, lungimi ajustabile ale picioarelor și un fermoar 360° pentru o dezbrăcare ușoară la toaletă.

Produs conceput pentru snowboard sau schi. Warmseat și protecții detașabile la genunchi.

Culoare: Bej lăptos

 • 36 10
 • 38 10
 • 40 10
 • 42 10
 • 44 10
+ 799 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Rezistenţă

  Material rezistent la abraziune, la rupere şi solicitare.

  Confortul utilizatorului

  Pad-uri din spumă, detașabile, pentru un plus de confort la genunchi.

  Impermeabilitate

  Membrană 25 000 mm (Schmerber), cusături etanşe.

  Libertate de mișcare

  Croială regular, pentru libertate de mişcare, chiar şi cu o protecție dorsală.

  Căldură

  Tehnologie Warmseat, căptușeală polar periat, salopetă necăptușită

  Respirabilitate

  Material respirant și orificii de ventilare - RET < 12

  Reglabil

  Lungime ajustabilă, acces ușor pentru strângerea bootsilor (cu rotiță).

  Durabilitate

  Material de întărire a marginilor, material pentru întărituri la nivelul genunchilor și al feselor.

  Imagini

  Salopetă snowboard impermeabilă SNB BIB 900 Bej Damă
  Salopetă snowboard impermeabilă SNB BIB 900 Bej Damă
  Salopetă snowboard impermeabilă SNB BIB 900 Bej Damă
  Salopetă snowboard impermeabilă SNB BIB 900 Bej Damă
  Salopetă snowboard impermeabilă SNB BIB 900 Bej Damă
  Salopetă snowboard impermeabilă SNB BIB 900 Bej Damă
  Salopetă snowboard impermeabilă SNB BIB 900 Bej Damă

  Informații tehnice

  Alegerea corectă a mărimii

  Modelul poartă mărimea M și are înălțimea de 175 cm. Măsurile sunt următoarele: Circumferință talie: 66 cm.
  Circumferință șolduri: 89 cm.
  Circumferință piept: 92 cm.

  Siguranță datorită tehnologiei RECCO®

  Această salopetă de snowboard este prevăzută cu sistemul RECCO®. Cu ajutorul tehnologiei RECCO® puteţi fi localizat în caz de avalanşă. Datorită elementelor reflectorizante RECCO®, o persoană îngropată sub zăpadă poate fi localizată rapid de către echipele de salvare cu ajutorul detectorului RECCO®. Echipamentul reflectorizant RECCO® nu înlocuieşte utilizarea detectorului DVA. Tehnologia RECCO® este una complementară, ce creşte şansele de a fi găsit la timp.

  Cum funcţionează garanţia produsului?

  Acest produs poate fi reparat (de exemplu, fermoare, cusături).Pe durata celor 5 ani de garanție, ne angajăm să reparăm produsul gratuit.Indiferent dacă este vorba de cârlige, cusături, fermoare etc. Aceste soluții îți vor fi propuse în magazinul tău obișnuit. În schimb, dacă nu putem repara produsul tău (defect din fabrică), ai posibilitatea să îl schimbi sau să primești banii înapoi.
  Pentru mai multe detalii cu privire la garanție, accesează link-ul: https://sfaturi.decathlon.ro/cum-functioneaza-garantia-de-5-ani-a-produselor-noastre-textile-pentru-snowboard

  Rezistenţa produsului

  Pantalonul de snowboard are o garanție de 5 ani. În cazul anumitor deteriorări, geaca poate fi reparată în atelierele Decathlon. Contactaţi-ne pe Decathlon.ro pentru a cunoaşte paşii care trebuie urmaţi. Ne preocupăm de alegerea materialelor optime pentru produsele noastre, pentru a garanta o rezistență cât mai bună de-a lungul trecerii timpului.

  Acțiunile noastre pentru a reduce impactul asupra mediului

  Cunoaștem impactul nostru asupra mediului și ne dorim să reducem la maximum impactul generat de produsele noastre esențiale acestui sport, pentru a ne proteja terenul de joc. Acest pantalon a fost dezvoltat cu următoarele caracteristici:
  - Material principal reciclat în proporție de 21% (fără membrană)
  - Căptușeală polar periat 100% material reciclat
  - Material principal fără fluor

  Demersuri protejare mediu

  În ciuda eforturilor noastre, nu este tot timpul ușor să reducem impactul asupra mediului.Pentru acest produs, lucrăm să:- transformăm materialul principal într-un material reciclat - utilizăm vopsirea Dope Dyed pentru toate componentele - realizăm un produs impermeabil cu un strat protector din PU reciclat
  - separăm stratul protector (sau să folosim aceeași compoziție chimică) pentru a facilita reciclarea produsului.

  Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului

  Impactul produsului asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață și diverși indicatori.O notă globală ABCDE este atribuită pentru a vă ajuta să identificați mai ușor produsele cu cel mai bun impact asupra mediului, comparând produse de același tip (tricouri, pantaloni, rucsacuri etc.). Decathlon se implică voluntar în acest demers de afișare a impactului produselor asupra mediului înconjurător.Pentru mai multe detalii:https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

  Produs practic şi ingenios

  Această salopetă este concepută și creată de către și pentru practicanți pasionați de snowboard. Produsul se adaptează la lungimea picioarelor, datorită sistemului de elastice ascunse în buzunare. Dacă aveţi boots cu sistem de strângere cu rotiţă (BOA sau altă marcă), am adaptat accesul la sistemul de strângere. Un fermoar 360° la nivelul șoldurilor permite dezbrăcarea cu ușurință atunci când trebuie să mergi la toaletă.

  Salopeta mă va proteja de intemperii?

  Pentru a te proteja împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt etc.), această salopetă este realizată dintr-un material care blochează pătrunderea apei și limitează senzația de vânt. La final am testat produsul timp de mai multe zile, pe pârtie, pentru a valida etanşeitatea acestuia.

  La ce foloseşte hidrofobia salopetei?

  Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Astfel, materialul nu se îmbibă cu apă, rămânând uşor şi călduros. Tratamentul trebuie reînnoit la fiecare 2 - 3 spălări, folosind produse din magazinele Decathlon. Toți pantalonii impermeabili sunt prevăzuți cu un tratament hidrofob.

  Apa intră adesea prin cusături. Salopeta are cusături etanşe?

  Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea gecii este îmbunătățită de cusături etanșe. În plus, acesta dispune de benzi adezive impermeabile, aplicate pe cusăturile interioare pentru etanșeitate optimă. Pentru acest produs, ansamblul de cusături sunt etanșe.

  Ce este o membrană şi la ce foloseşte?

  O membrană este un material foarte subţire (5 - 25 micrometri), care se aplică pe suprafața internă a unui suport textil, pentru a asigura impermeabilitate şi respirabilitate. Materialul cu membrană nu permite pătrunderea apei şi evacuează transpiraţia în timpul practicării de snowboard.

  Cum menţine salopeta de schi căldura?

  Pentru a menţine căldura corpului, folosim o căptușeală din polar periat.Salopeta SNB BIB 900 este prevăzută cu tehnologia WARM SEAT care reduce cu 50% senzaţia de frig la nivelul feselor. Am ales să nu folosim vatelină în acest produs, pentru a-ți permite să gestionezi căldura așa cum dorești, în special în timpul sesiunilor de split, de exemplu.

  Alegerea corectă a îmbrăcămintei pentru confort termic pe pârtie

  Pentru confort termic şi a menţine pielea uscată: - 1 pereche de colanți, pentru evacuarea transpirației - 1 pantalon de schi pentru protecție împotriva intemperiilor și pentru un aport de căldură.

  Evitarea intrărilor de zăpadă în salopetă

  Salopetele şi pantalonii dispun de parazăpezi elastice care se reglează în jurul boots-ilor. În caz de cădere pe zăpada proaspătă, acestea împiedică infiltrarea zăpezii în interior.

  Spălarea salopetei

  Pentru performanţe şi rezistenţă optime, se recomandă:A se spăla la maşină, la 30°C. A se spăla pe dos.A nu se folosi detergent. A nu se utiliza balsam. A se stoarce manual. A se usca pe umeraş, într-un loc aerisit şi călduros. A nu se curăţa chimic. A nu se usca pe radiator. Materialul exterior poate fi reimpermeabilizat, folosind un spray reimpermeabilizant pentru materiale textile. A se citi instrucţiunile de întreţinere.

  Garanție

  5 ani

  Video

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 100% Poliamidă Material intercalat 100% Polietilenă tereftalată Membrană 100% Poliuretan Umplutură 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeala principală 100% Poliamidă Căptuşeală secundară 100% Polietilenă tereftalată

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

  TESTE

  Toate produsele Dreamscape by Decathlon sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: zăpadă, vreme rece sau alte condiții meteo pe care le putem întâlni atunci când practicăm snowboard. Echipele care realizează produsul, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.

  Aprobat de

  Pasionați de snowboard și schi.
  Ești interesată să faci parte din echipa noastră de testeri? Contactați-ne pe wedze.com!

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

  A nu se înălbi

  Uscare în mașina automată - temperatură mică

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri