Salopetă săniuș WARM Verde Bebe

8999 LEI
8641914

Produs conceput pentru săniuș/schi. Asigură confort și respirabilitate

Material impermeabil, călduros și ușor, pentru libertate totală de mișcare. Asigură o îmbrăcare ușoară.

Culoare: Turcoaz
Mărime: Ghid de mărimi

NOU: RETUR GRATUIT

+ 89 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Vatelină 150 g/m². Polar pe piept. Căptuşeală material pieptănat.

Impermeabilitate

Strat protector (2000 mm), cusături etanşe la nivelul feselor, material hidrofob.

Utilizare

Deschidere mare în față. Plasați elasticul parazăpezii sub cizmă.

Reglabil

Bretele reglabile.Parazăpezi elastice, în partea de jos.

Personalizare

Etichetă pentru nume.

Informații tehnice

Confort termic pe pârtie

Se măsoară rezistenţa unui material la presiunea de apă exprimată în mm coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Astfel, un material cu impermeabilitatea de 2 000 mm rezistă la presiunea exercitată de 2 000 mm de apă.Calitate garantată.

Cum să evitați intrarea zăpezii în încălțăminte?

Poziționați elasticul din partea inferioară a pantalonului sub încălțăminte, pentru a evita intrarea zăpezii și a aerului în încălțăminte și pantalon.

Cum să îmbrăcați copiii pentru săniuș?

Pentru confort termic pe pârtie, se recomandă purtarea a 3 straturi de haine: stratul 1, pentru evacuarea transpirației. stratul 2 (strat izolant), pentru conservarea căldurii. stratul 3 (strat protector), pentru protecție împotriva intemperiilor.

Ce este hidrofobia?

Material hidrofob ce lasă apa să se scurgă pe suprafaţa acestuia, fără a fi absorbită: astfel, materialul nu se îmbibă cu apă, rămânând uşor şi călduros. Picăturile de apă se scurg pe suprafaţa materialului. Hidrofobia se obţine printr-un tratament aplicat pe suprafaţa exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit la fiecare 3 spălări.

Cum reactivăm hidrofobia?

Pentru a reactiva hidrofobia, vă recomandăm să spălaţi produsul pe dos, la un program pentru materiale sintetice la 30 °C şi clătire abundentă. Puteţi utiliza detergentul obişnuit, dar fără balsam. Lăsaţi-l apoi la uscat în aer liber, întins pe uscătorul de rufe. La final, uscaţi produsul automat, pe faţă, timp de 10 minute. Căldura va permite reactivarea calităţii hidrofobe a materialului.

Unde pot scrie numele copilului pe salopetă?

O etichetă pentru scrierea numelui copilului este disponibilă pentru personalizarea produsului. Aceasta vă ajută să găsiți ușor produsul copilului la garderobă.

Acest produs poate fi reparat?

Acest produs poate fi reparat (de exemplu, cusături, fermoare).

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Umplutură 100% Polietilenă tereftalată Material principal 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeală 100% Polietilenă tereftalată Strat protector 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

TESTE

Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: orice condiţii de schi, zăpadă sau vreme rece. Echipele de producţie, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Salopetă săniuș WARM Verde Bebe
Salopetă săniuș WARM Verde Bebe
Salopetă săniuș WARM Verde Bebe

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
12,1 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre