QUECHUA

Sac de dormit dublu pentru camping 0┬░ Bumbac ULTIM COMFORT - 2 persoane

89999 RON
Ref. : 8755689

Produs conceput pentru a dormi confortabil în camping, la temperaturi de aproximativ 0°C. Sac de dormit dublu, din bumbac, pentru 2 persoane.

Promisiunea noastră? Să creăm produse adaptate nevoilor dumneavoastră. Sac de 2 m lungime. Se poate folosi și ca pilotă. GARANȚIE 5 ANI!

Culoare: Gri cositor / Gri delfin

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 899 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Temperatur─â utilizare

  Pentru 2 persoane. Temperatur─â confort: 0┬░C. Temperatur─â limit─â: -7┬░C.

  Confort în timpul somnului

  Dimensiuni: 160 x 230 cm cu glug─â | Fermoar pe toat─â lungimea | Interior bumbac

  Transportare ușoară

  Greutate: 5,9 kg. Volum: 110 L. Hus─â de transport: 50 x 30 x 38 cm.

  Compatibilitate

  Nu se poate uni cu alt sac.

  ├Äntre╚Ťinere u╚Öoar─â

  Se poate sp─âla la ma╚Öin─â, urm├ónd recomand─ârile de ├«ntre╚Ťinere.

  Imagini

  Sac de dormit dublu pentru camping 0┬░ Bumbac ULTIM COMFORT - 2 persoane
  Sac de dormit dublu pentru camping 0┬░ Bumbac ULTIM COMFORT - 2 persoane

  Informa╚Ťii tehnice

  Temperatur─â de utilizare:

  Afi╚Ö─âm pe to╚Ťi sacii no╚Ötri de dormit temperatura de confort testat─â ├«ntr-un laborator independent (AITEX) conform normei europene ISO 23537-1 din 21/01/2017.Temperatura de confort este limita inferioar─â la care utilizatorului aflat ├«n pozi╚Ťie relaxat─â nu ├«i este nici cald, nici frig (temperatur─â determinat─â de o utilizatoare, ├«n condi╚Ťii normale de utilizare). Alege╚Ťi sacul de dormit ├«n func╚Ťie de aceasta

  Care este temperatura limit─â?

  Temperatur─â limit─â: temperatura limit─â la care utilizatorului aflat ├«n pozi╚Ťie ghemuit nu ├«i este nici cald, nici frig temperatur─â m─âsurat─â pe un utilizator de sex masculin, ├«n condi╚Ťii normale de utilizare).

  De știut despre temperaturi

  Sacul de dormit nu produce c─âldur─â, ci o p─âstreaz─â pe cea produs─â de corp. Dac─â e╚Öti epuizat sau dac─â ├«╚Öi este foarte frig ╚Öi intri ├«n sacul de dormit ├«nghe╚Ťat ╚Öi umed, ri╚Öti s─â-╚Ťi fie ╚Öi mai frig, indiferent de c├ót de c─âlduros este sacul de dormit! Aceste temperaturi depind de rezisten╚Ťa la frig a fiec─âruia (de greutate, de oboseal─â), de echipament (saltea izolant─â), de ├«mbr─âc─âminte (dac─â sta╚Ťi dezbr─âcat sau ├«n lenjerie), de vreme (de umiditate, v├ónt).

  Mici trucuri de încălzire

  ├Ämbr─âc─â-te simplu (un singur strat de haine este suficient). ├Änc─âlze╚Öte-╚Ťi extremit─â┼úile: c─âciul─â, m─ânu╚Öi, ╚Öosete, ├«nc─âlzitoare, frecare etc. Un bidon de ap─â cald─â poate servi drept surs─â de c─âldur─â (dac─â nu exist─â niciun risc de deschidere a capacului!). Contracta╚Ťi mu╚Öchii (70% din energia consumat─â se transform─â ├«n c─âldur─â), dar nu face╚Ťi mi╚Öc─âri care ar putea s─â creeze curen╚Ťi de aer rece. Pentru a evita cur─â╚Ťarea repetat─â a sacului de dormit, folose╚Öte un cear╚Öaf (ref: 8382711).

  Compozi╚Ťie

  Material interior: 100% bumbac. Material exterior: 100% poliester. Umplutur─â: 100% vatelin─â din poliester 350 g/m┬▓. Dimensiuni: 230 x 160 cm cu glug─â.
  Dimensiuni: 200 x 160 cm f─âr─â glug─â.

  Sp─âlarea sacului de dormit

  Se recomandă utilizarea unei mașini de spălat prevăzută cu o cuvă cu un volum de minimum 10 kg și închiderea fermoarelor de la sacul de dormit.

  Garan╚Ťie

  5 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Umplutur─â 100% Poliester C─âptu┼čeala principal─â 100% Bumbac Material principal 100% Poliester

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  Sacul se introduce ├«n hus─â, ├«ncep├ónd cu partea de jos. Se depoziteaz─â, f─âr─â hus─â, la loc uscat, pentru a-i men┼úine forma ┼či propriet─â┼úile termice.

  Restric╚Ťii de utilizare

  Nu se poate uni cu alt sac.

  TESTE

  Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele muntelui Mont-Blanc, în Haute Savoie.
  Acesta loc este ideal pentru ├«nt├ólnirile dintre echipele noastre (designeri, ╚Öefi de produs, inginieri etc.) ╚Öi practican╚Ťii de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drume╚Ťii ╚Öi pentru a v─â oferi toat─â expertiza noastr─â.

  Aprobat de

  Pentru a v─â ├«ndeplini cerin╚Ťele, produsele Quechua sunt testate ├«n natur─â, ├«n toate condi╚Ťiile pe care le pute╚Ťi ├«nt├ólni ├«n camping. Echipele noastre, precum ╚Öi un grup de testare (format din parteneri, ambasadori ╚Öi clien╚Ťi) testeaz─â produsele pe toat─â durata dezvolt─ârii lor, p├ón─â la comercializare.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se sp─âla automat la max. 30┬░ - program pentru haine delicate

  A nu se înălbi

  Uscare în mașina automată - temperatură mică

  A nu se c─âlca

  A nu se cur─â╚Ťa chimic

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri