FORCLAZ

Sac de dormit cu umplutur─â sintetic─â Trekking MT500 5┬░C Negru

34999 RON
Ref. : 8799899

Produs conceput pentru trekking la temperaturi de 5°C sau mai mult. Formă sarcofag și glugă protectoare.

Acest sac de dormit din vatelină a fost regândit pentru a fi mai ușor și compact și pentru a răspunde mai bine așteptărilor tale. Pentru o utilizare mai simplă, acesta se deschide pe 3/4 din lungime.

Culoare: Miere

 • S undefined
 • M undefined
 • L undefined
 • XL undefined
+ 349 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Temperatur─â utilizare

  Temperatur─â confort 5┬░C, Temperatur─â limit─â: 0┬░C. Umplutur─â din vatelin─â

  Lejeritate

  Pentru m─ârimea L. Greutate: 1050 g.Volum: 9,5 l. Hus─â de compresie.

  Utilizare ușoară

  Fermoar pe 3/4 din lungimea sacului, prev─âzut─â cu sistem anti-blocare

  Reglabil

  Glugă reglabilă cu cordon elastic și blocant

  Hidrofobie

  Material exterior hidrofob (PFC free). Apa alunec─â e suprafa╚Ťa acestuia.

  Informa╚Ťii tehnice

  Greutatea și dimensiunile diferitelor mărimi ale sacului de dormit MT500 5°C

  M─ârimea S (utilizator de p├ón─â la 1,59 m): 900 g.Pliat─â: L 35 cm ├ś 17 cm. Volum 7,5 l
  M─ârimea M (utilizator ├«ntre 1,60 m ╚Öi 1,69 m): 950 g. Pliat─â: L 35 cm ├ś 18 cm. Volum 8,5 l. M─ârimea L (utilizator ├«ntre 1,70 m ╚Öi 1,84 m): 1050 g.Pliat─â: L 35 cm ├ś 19 cm. Volum 9,5 l. M─ârimea XL (utilizator ├«ntre 1,85 m ╚Öi 2m): 1110 g.
  Pliat─â: L 35 cm ├ś 20 cm. Volum 10,5 l
  Greutatea, volumul ╚Öi dimensiunile pot varia cu +/- 5% din cauza toleran╚Ťelor de produc╚Ťie.

  Care sunt func╚Ťionalit─â╚Ťile sacului de dormit MT500 5 ┬░C?

  Glug─â ergonomic─â, cu ┼čnur de str├óngere. Guler dublu care ├«mpiedic─â ie╚Öirea c─âldurii. Clap─â de-a lungul fermoarelor, pentru a evita pierderea de c─âldur─â. Fermoar cu cursor dublu, pentru ventilare optim─â. Buzunar interior.

  Cum s─â nu ├«╚Ťi fie frig ├«n sacul de dormit MT500 5 ┬░C?

  ├Ämbrac─â-te simplu (1 singur strat de haine este suficient, ideal din l├ón─â merinos). Protejeaz─â-╚Ťi extremit─â╚Ťile cu c─âciul─â, m─ânu╚Öi, ╚Öosete ╚Öi ├«nc─âlzitoare, dac─â este cazul.
  Folose╚Öte un cear╚Öaf pentru a optimiza c─âldura ├«n interiorul sacului ╚Öi evit─â sp─âlarea prea frecvent─â a sacului de dormit. Alege o saltea cu o izola╚Ťie optim─â (R-value > 3).Avantaj:
  contracteaz─â musculatura (70% din energia consumat─â se transform─â ├«n c─âldur─â), dar f─âr─â a efectua mi┼čc─âri ce pot produce curen┼úi de aer rece.

  Cum se repar─â sacul de dormit MT500 5┬░C?

  ├Än timpul practic─ârii de trekking, sacul de dormit se poate ag─â╚Ťa, dar vestea bun─â este c─â acesta poate fi reparat. Sacul de dormit se poate repara pentru a evita di╚Öirarea, l─ârgirea zonei rupte ╚Öi ie╚Öirea fibrelor sintetice. Pentru reparare se recomand─â utilizarea patchurilor autocolante (cod: 8584596).
  Repararea sacilor de dormit cu ajutorul patch-urilor autocolante se poate realiza și în atelierele din magazinele Decathlon.

  Vrei să știi mai multe despre vatelina utilizată pentru sacul de dormit MT500 5°C?

  Folosim pentru ambele fe╚Ťe ale sacului de dormit 3 straturi de vatelin─â suprapuse, de 60 g/m2, 100% poliester.
  Vatelina este conceput─â din fibre elicoidale de silicon, u╚Öor compresibile ╚Öi care asigur─â rezisten╚Ť─â puternic─â. ├Än ciuda greut─â╚Ťii reduse, sacul de dormit asigur─â izolare datorit─â aerului cald care este re╚Ťinut ├«n interior.
  În plus, aceasta asigură confort termic chiar și udă.

  Care este rezisten╚Ťa materialului sacului de dormit MT500 5 ┬░C?

  ├Än exterior, este vorba de o ╚Ťes─âtur─â din poliamid─â 100%, 38 g/m┬▓, 20 DEN. Aceast─â p├ónz─â rezist─â la 20.000 cicluri de abraziune.
  Rezisten╚Ťa este calculat─â datorit─â testului martindale, conform normei 12 947-2. Acest test const─â ├«n frecarea materialului sacului de un alt material, pentru a constata limita de uzur─â a produsului.
  În interior, căptușeala utilizează un material 100% poliamidă 35 g/m2, 20 DEN.

  Ce înseamnă temperatură de confort?

  Afi╚Ö─âm pe to╚Ťi sacii no╚Ötri de dormit temperatura de confort testat─â ├«ntr-un laborator independent (AITEX) conform normei europene ISO 23537-1:2022. Temperatura de confort este limita inferioar─â la care utilizatorului aflat ├«n pozi╚Ťie relaxat─â nu ├«i este nici cald, nici frig (temperatur─â m─âsurat─â de un utilizator de sex feminin, ├«n condi╚Ťii normale de utilizare). Alege╚Ťi sacul de dormit ├«n func╚Ťie de aceasta.

  Ce înseamnă temperatură limită de confort?

  Temperatur─â limit─â: temperatura limit─â la care utilizatorului aflat ├«n pozi╚Ťie ghemuit nu ├«i este nici cald, nici frig temperatur─â m─âsurat─â pe un utilizator de sex masculin, ├«n condi╚Ťii normale de utilizare).

  O precizare important─â privind norma ISO 23537-1

  ├Än cadrul acestei norme, protocolul de m─âsurare termic─â pentru un sac de dormit utilizeaz─â o saltea cu o rezisten╚Ť─â termic─â de 4,8 R-value.
  Acest lucru ├«nseamn─â c─â dac─â vei folosi o saltea care ofer─â mai pu╚Ťin─â izolare, performan╚Ťa termic─â a sacului de dormit va fi ╚Öi ea mai mic─â.
  A se utiliza o saltea izolant─â pentru a optimiza confortul termic.

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Umplutură 100% Poliester Căptușeală 100% Poliamidă Material principal 100% Poliamidă Geantă transport 100% Poliester

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  Pentru ca sacul de dormit MT500 5 ┬░C s─â ├«╚Öi p─âstreze forma umflat─â ╚Öi performan╚Ťele termice, ├«╚Ťi recomand─âm depozitarea ├«n afara husei de transport.

  Aprobat de

  Acest sac de dormit MT500 5┬░C a fost validat pe teren ├«n condi╚Ťii reale.
  A fost folosită timp de 5 săptămâni, în primăvara anului 2023, de către 2 echipe de testare externe, în sesiuni de trekking și în bivuac, în Alpii francezi.

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri