FORCLAZ

Sac de dormit cu umplutur─â din vatelin─â Trekking MT500 15┬░C Albastru

19999 RON
Ref. : 8576293

Produs conceput pentru a dormi confortabil la temperaturi de 15°C sau mai mari, în timpul sesiunilor de trekking sau bivuac.

Foarte compact, u╚Öor.Pute╚Ťi dormi lini╚Öti╚Ťi de la 15┬░ la 25┬░C datorit─â celor 2 fermoare, 3/4 (cursor dublu), pentru gestionarea c─âldurii ╚Öi ventilare.

Culoare: Gri granit / Bleumarin

  • S Produs indisponibil online momentan
  • M Produs indisponibil online momentan
  • L Produs indisponibil online momentan
  • XL Produs indisponibil online momentan
+ 199 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

Temperatur─â utilizare

Temperatur─â confort 15┬░C. Temperatur─â limit─â 10┬░C. Umplutur─â din vatelin─â.

Transportare ușoară

Pentru m─ârimea L. Greutate: 680 g. Volum 4,5L. Hus─â de compresie.

Confort în timpul somnului

Form─â confortabil─â de sarcofag. 2 fermoare 3/4 cu cursor dublu, pentru ventilare

Compatibilitate

Se poate uni cu alte modele de saci de dormit din gama MT500 Forclaz.

Hidrofobie

Materialul exterior este tratat pentru a bloca p─âtrunderea apei.

Imagini

Sac de dormit cu umplutur─â din vatelin─â Trekking MT500 15┬░C Albastru
Sac de dormit cu umplutur─â din vatelin─â Trekking MT500 15┬░C Albastru
Sac de dormit cu umplutur─â din vatelin─â Trekking MT500 15┬░C Albastru
Sac de dormit cu umplutur─â din vatelin─â Trekking MT500 15┬░C Albastru
Sac de dormit cu umplutur─â din vatelin─â Trekking MT500 15┬░C Albastru
Sac de dormit cu umplutur─â din vatelin─â Trekking MT500 15┬░C Albastru

Informa╚Ťii tehnice

Ce înseamnă temperatură de confort?

Afi╚Ö─âm pe to╚Ťi sacii no╚Ötri de dormit temperatura de confort testat─â ├«ntr-un laborator independent (AITEX) conform normei europene ISO 23537-1:2022. Temperatura de confort este limita inferioar─â la care utilizatorului aflat ├«n pozi╚Ťie relaxat─â nu ├«i este nici cald, nici frig (temperatur─â m─âsurat─â de un utilizator de sex feminin, ├«n condi╚Ťii normale de utilizare). Alege╚Ťi sacul de dormit ├«n func╚Ťie de aceasta.

Ce înseamnă temperatură limită?

Temperatur─â limit─â este temperatura la care utilizatorului aflat ├«n pozi╚Ťie ghemuit nu ├«i este nici cald, nici frig (temperatur─â m─âsurat─â pe un utilizator de sex masculin, ├«n condi╚Ťii normale de utilizare). A se utiliza o saltea izolant─â pentru a optimiza confortul termic.

O precizare important─â privind norma ISO 23537-1

├Än cadrul acestei norme, protocolul de m─âsurare termic─â pentru un sac de dormit utilizeaz─â o saltea cu o rezisten╚Ť─â termic─â de 4,8 R-value.
Acest lucru ├«nseamn─â c─â dac─â vei folosi o saltea care ofer─â mai pu╚Ťin─â izolare, performan╚Ťa termic─â a sacului de dormit va fi ╚Öi ea mai mic─â.
A se utiliza o saltea izolant─â pentru a optimiza confortul termic.

Mici trucuri de încălzire

├Ämbr─âca╚Ťi-v─â simplu (1 singur strat de haine este suficient). ├Änc─âlzi┼úi-v─â extremit─â┼úile: c─âciul─â, m─ânu╚Öi, ╚Öosete etc. Un recipient cu ap─â cald─â poate servi ca termofor (dac─â se ├«nchide etan╚Ö).
Contracta┼úi musculatura (70% din energia consumat─â se transform─â ├«n c─âldur─â), dar f─âr─â a efectua mi┼čc─âri ce pot produce curen┼úi de aer rece.
Folosi╚Ťi un cear╚Öaf pentru a optimiza c─âldura ├«n interiorul sacului.

Form─â

Form─â de sarcofag, lat─â la umeri ╚Öi mai ├«ngust─â spre baz─â, pentru a permite izolarea termic─â (╚Öi pentru a evita pierderile de c─âldur─â). Nivel optim de libertate de mi╚Öcare. L─â╚Ťime umeri 70 cm, lungime picioare 32 cm pentru m─ârimea L, 62/28 pentru m─ârimea S, 66/30 pentru m─ârimea M, 74/34 pentru m─ârimea XL.

Greutate și dimensiuni

M─ârimea S: 590g, ├«n─âl╚Ťime utilizator de p├ón─â la 1,59m. Dimensiuni hus─â: L 27 cm ├ś 12,5 cm. Volum: 3,3 L. M─ârimea M: 630g, ├«n─âl╚Ťime utilizator cuprins─â ├«ntre 1,60 m ╚Öi 1,69 m. Dimensiuni hus─â: L 27 cm ├ś 13,5 cm. Volum: 3,9 L. M─ârimea L: 680g, ├«n─âl╚Ťime utilizator cuprins─â ├«ntre 1,70 m ╚Öi 1,84 m. Dimensiuni hus─â: L 27 cm ├ś 14,5 cm. Volum: 4,5 L. M─ârimea XL: 740g, ├«n─âl╚Ťime utilizator cuprins─â ├«ntre 1,85 m ╚Öi 2 m. Dimensiuni hus─â: L 27 cm ├ś 15,5 cm. Volum: 5,1 L.

Caracteristici practice

Glug─â ergonomic─â, cu ┼čnur de str├óngere. Protec╚Ťie anti-frig de-a lungul fermoarelor, pentru a evita pierderea de c─âldur─â. Fermoarele cu un cursor dublu asigur─â ventilare optim─â. Posibilitate de deschidere ├«n partea de deasupra sacului de dormit, datorit─â celor 2 fermoare laterale.

Vre╚Ťi s─â afla╚Ťi mai multe despre vatelina utilizat─â?

Folosim 1 strat de vatelin─â din 100% poliester de 60 gr/m2.

În plus, aceasta asigură confort termic chiar și udă.

Compatibilitate

Se poate uni cu alte modele de saci de dormit din gama MT500 Forclaz. De asemenea, se poate uni cu un alt sac din gama "Ultralight" 2017 și "light" 2018.

Cum se poate repara sacul de dormit?

├Än timpul practic─ârii de trekking, sacul de dormit se poate ag─â╚Ťa, dar vestea bun─â este c─â acesta poate fi reparat. Sacul de dormit se poate repara pentru a evita di╚Öirarea, l─ârgirea zonei rupte ╚Öi ie╚Öirea fibrelor sintetice. Pentru reparare se recomand─â utilizarea patchurilor autocolante (cod: 8584596).
Repararea sacilor de dormit cu ajutorul patch-urilor autocolante se poate realiza și în atelierele din magazinele Decathlon.

Garan╚Ťie

Produsul are garan╚Ťie 5 ani. Garan╚Ťia se aplic─â ├«ncep├ónd de la data marcat─â pe bonul de cas─â. Produsul aflat ├«n garan╚Ťie va fi schimbat sau reparat gratuit. Garan╚Ťia acoper─â posibilele defecte ale produsului, excluz├óndu-le pe cele datorate uzurii normale sau unor cond╚Ťii neadecvate de utilizare. GARAN╚ÜIE de 5 ANI se aplic─â pe baza prezent─ârii produsului ╚Öi a bonului de cas─â/ cardului de fidelitate.

Garan╚Ťie

5 ani

Greutate

S : 0.59 kg
M : 0.63 kg
L : 0.68 kg
XL : 0.74 kg

Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

Compozi╚Ťie

Umplutură 100% Poliester Material principal 100% Poliester Geantă transport 100% Poliester Căptușeală 100% Poliester

RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

Depozita╚Ťi u╚Öor sacul,rul├óndu-l ├«n hus─â, ├«ncep├ónd de la picioare. se introduce ├«n hus─â, ├«ncep├ónd cu partea de jos. Se depoziteaz─â,f─âr─â hus─â, la loc uscat, pentru a men┼úine forma, propriet─â┼úile termice.

Restric╚Ťii de utilizare

S < 1,60 m < M < 1,70 m< L < 1,85 m< XL < 2m

TESTE

To╚Ťi sacii de dormit sunt supu╚Öi unor teste mecanice ce dovedesc performan╚Ťele ╚Öi rezisten╚Ťa sacului de dormit pentru a garanta un cel mai bun somn ╚Öi cea mai buna odihn─â(rezisten╚Ť─â termic─â, rezisten╚Ť─â la abraziune, confort, etc.). Realiz─âm numeroase teste pe teren ├«n condi╚Ťii reale.

Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

A se sp─âla automat la max. 30┬░ - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se c─âlca

A nu se cur─â╚Ťa chimic

Opinii clien╚Ťi

Întrebări și răspunsuri