FORCLAZ

Sac de dormit cu umplutur─â din puf Trekking MT900 10┬░C Albastru

59999 RON
Ref. : 8575969

Sac de dormit 2 sezoane, conceput pentru a dormi confortabil la temperaturi mai mari sau egale cu 10°C. Umplutură din puf și pene.

Sac de dormit 10┬░C (umplutur─â din puf, 800 cuin) : V├órf de gam─â. 700g la m─ârimea L. C─âlduros, u╚Öor, compact. Form─â confortabil─â de sarcofag. Glug─â ergonomic─â. Fermoar cu chei╚Ť─â dubl─â.Hidrofob.

Culoare: Gri granit / Albastru petrol închis

 • S undefined
 • M undefined
 • L undefined
 • XL undefined
+ 599 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Temperatur─â utilizare

  Temperatur─â confort 10┬░C. Temperatur─â limit─â 5┬░C.

  Transportare ușoară

  Pentru m─ârimea L. Greutate: 700 g. Volum: 4,9 L. Hus─â de compresie.

  Confort în timpul somnului

  Formă de sarcofag și glugă anatomică. Un fermoar lung, cu cursor dublu.

  Hidrofobie

  Materialul exterior este tratat pentru a bloca p─âtrunderea apei.

  C─âldur─â

  Puf cu putere de umflare 800 CUIN.

  Compatibilitate

  Nu se poate uni cu alt sac de dormit.

  Imagini

  Sac de dormit cu umplutur─â din puf Trekking MT900 10┬░C Albastru
  Sac de dormit cu umplutur─â din puf Trekking MT900 10┬░C Albastru
  Sac de dormit cu umplutur─â din puf Trekking MT900 10┬░C Albastru

  Informa╚Ťii tehnice

  Ce înseamnă temperatură de confort?

  Afi╚Ö─âm pe to╚Ťi sacii no╚Ötri de dormit temperatura de confort testat─â ├«ntr-un laborator independent (AITEX) conform normei europene ISO 23537-1:2022. Temperatura de confort este limita inferioar─â la care utilizatorului aflat ├«n pozi╚Ťie relaxat─â nu ├«i este nici cald, nici frig (temperatur─â m─âsurat─â de un utilizator de sex feminin, ├«n condi╚Ťii normale de utilizare). Alege╚Ťi sacul de dormit ├«n func╚Ťie de aceasta.

  Ce înseamnă temperatură limită?

  Temperatur─â limit─â: temperatura limit─â la care utilizatorului aflat ├«n pozi╚Ťie ghemuit nu ├«i este nici cald, nici frig temperatur─â m─âsurat─â pe un utilizator de sex masculin, ├«n condi╚Ťii normale de utilizare).

  O precizare important─â privind norma ISO 23537-1

  ├Än cadrul acestei norme, protocolul de m─âsurare termic─â pentru un sac de dormit utilizeaz─â o saltea cu o rezisten╚Ť─â termic─â de 4,8 R-value.
  Acest lucru ├«nseamn─â c─â dac─â vei folosi o saltea care ofer─â mai pu╚Ťin─â izolare, performan╚Ťa termic─â a sacului de dormit va fi ╚Öi ea mai mic─â.
  A se utiliza o saltea izolant─â pentru a optimiza confortul termic.

  Mici trucuri de încălzire

  ├Ämbr─âca╚Ťi-v─â simplu (1 singur strat de haine este suficient). ├Änc─âlzi┼úi-v─â extremit─â┼úile: c─âciul─â, m─ânu╚Öi, ╚Öosete etc. Un recipient cu ap─â cald─â poate servi ca termofor (dac─â se ├«nchide etan╚Ö).
  Contracta┼úi musculatura (70% din energia consumat─â se transform─â ├«n c─âldur─â), dar f─âr─â a efectua mi┼čc─âri ce pot produce curen┼úi de aer rece.
  Folosi╚Ťi un cear╚Öaf pentru a optimiza c─âldura ├«n interiorul sacului.

  Form─â

  Form─â de sarcofag, pentru izolare termic─â ├«mbun─ât─â╚Ťit─â (nu permite pierderile de c─âldur─â, limit├ónd p─âtrunderea ╚Öi circula╚Ťia aerului), libertate de mi╚Öcare relativ redus─â. L─â╚Ťime la umeri 73 cm, ├«n─âl╚Ťime la baz─â 27 cm la m─ârimea L.

  Greutate și dimensiuni

  M─ârimea S:560 g, ├«n─âl╚Ťime utilizator de max. 1,59 m. Dimensiuni hus─â: ├ś 12 x 34 cm. Volum 3,5L. 260 g puf/pene. M─ârimea M: 620 g, ├«n─âl╚Ťime utilizator cuprins─â ├«ntre 1,60m ╚Öi 1,69 m. Dimensiuni hus─â: ├ś 13 x 34 cm. Volum 4,2 L. 260 g puf/pene. M─ârimea L: 700 g, ├«n─âl╚Ťime utilizator cuprins─â ├«ntre 1,70m ╚Öi 1,84 m. Dimensiuni hus─â: ├ś 14 x 34 cm. Volum 4,9 L. 300 g puf/pene. M─ârimea XL: 780 g, ├«n─âl╚Ťime utilizator cuprins─â ├«ntre 1,85 m ╚Öi 2 m. Dimensiuni hus─â: ├ś 15 x 34 cm. Volum 5,6 L. 340 g puf/pene.

  Caracteristici practice

  Glug─â anatomic─â care asigur─â acoperire optim─â ╚Öi este prev─âzut─â cu ╚Önur de str├óngere. Protec╚Ťie anti-frig de-a lungul fermoarelor, pentru a evita pierderea de c─âldur─â. Fermoarele cu un cursor dublu asigur─â ventilare optim─â. Cus─âturi transversale.

  Avantajele umpluturii din puf ╚Öi pene de ra╚Ť─â

  Volumul ╚Öi rezisten╚Ťa pufului asigur─â: - Izolare termic─â datorit─â aerului re┼úinut de pene ╚Öi puf.
  -Greutate redusă: puful este mai ușor decât vata sintetică. - Compactare.

  Cum se măsoară capacitatea de umflare a pufului și penelor?

  Capacitatea de izolare termic─â se datoreaz─â calit─â╚Ťii pufului de a re╚Ťine un anumit volum de aer ├«n interior. Se exprim─â ├«n CUIN. Cu c├ót stratul de puf are o putere mai mare de umflare (cu at├ót coeficientul Cuin este mai mare), cu at├ót el ocup─â mai mult spa╚Ťiu ╚Öi re╚Ťine mai mult aer, care izoleaz─â. Sac cu umplutur─â din 90% puf ╚Öi 10 % fulgi are un volum mai mare sau egal cu 800 CUIN (norm─â interna╚Ťional─â).

  Cum se ├«ntre╚Ťine sacul de dormit din puf?

  Chiar dac─â folosi╚Ťi ├«n mod regulat un cear╚Öaf pentru sacul de dormit, acesta trebuie, totu╚Öi, sp─âlat din c├ónd ├«n c├ónd. Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere a pufului: https://sfaturi.decathlon.ro/intretinerea-jachetei-de-puf
  Pe scurt: 1. A se spăla în mașina de spălat, la 30°, cu 2-3 mingi de tenis. Program de stoarcere ușoară. A se folosi un detergent special pentru puf (cod: 8609821).
  2. A se usca automat, cu 2-3 mingi de tenis în cuvă. A se repeta procesul de 2-3 ori până la uscarea completă.

  Cum se poate repara sacul de dormit?

  ├Än timpul practic─ârii de trekking, sacul de dormit se poate ag─â╚Ťa, dar vestea bun─â este c─â acesta poate fi reparat. Ele pot fi peticite sau se poate aplica un patch termolipit, pentru a preveni l─ârgirea zonei rupte sau ie╚Öirea pufului.
  Pentru reparare se recomand─â utilizarea patch-urilor autocolante (cod: 8584596)
  Mai multe informa╚Ťii: https://sfaturi.decathlon.ro/intretinerea-jachetei-de-puf

  Garan╚Ťie

  Produsul are garan╚Ťie 5 ani. Garan╚Ťia se aplic─â ├«ncep├ónd de la data marcat─â pe bonul de cas─â. Produsul aflat ├«n garan╚Ťie va fi schimbat sau reparat gratuit. Garan╚Ťia acoper─â posibilele defecte ale produsului, excluz├óndu-le pe cele datorate uzurii normale sau unor cond╚Ťii neadecvate de utilizare. GARAN╚ÜIE de 5 ANI se aplic─â pe baza prezent─ârii produsului ╚Öi a bonului de cas─â/ cardului de fidelitate.

  Garan╚Ťie

  5 ani

  Greutate

  S : 0.56 kg
  M : 0.62 kg
  L : 0.7 kg
  XL : 0.78 kg

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Umplutură 90% Puf de raţă cenușie, 10% Pene de raţă cenușie Căptușeală 100% Poliamidă Carcasă 100% Poliamidă Geantă transport 85% Poliester, 15% Poliuretan Husă rucsac 100% Poliester

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  Pentru a nu-i deteriora puterea de umflare (ce influen╚Ťeaz─â performan╚Ťele termice), retrage╚Ťi husa ╚Öi depozita╚Ťi sacul ├«ntins. A se depozita ├«ntins.

  Restric╚Ťii de utilizare

  Nu se poate uni cu alt sac de dormit.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se sp─âla automat la max. 30┬░ - program pentru haine delicate

  A nu se înălbi

  Uscare în mașina automată - temperatură mică

  A nu se c─âlca

  A nu se cur─â╚Ťa chimic

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri