FORCLAZ

Sac de dormit cu umplutură din puf Trekking MT900 0°C Roșu

89999 RON
Ref. : 8575975

Produs conceput pentru a dormi confortabil la temperaturi mai mari sau egale cu 0°C. Sac de dormit cu umplutură din puf și pene certificate RDS.

Călduros și ușor datorită puterii de umflare (800 CUIN) a pufului, acest sac de dormit este, de asemenea, foarte compact. Formă de sarcofag și glugă reglabilă cu șnur.

Culoare: Gri granit / Sepia închis

 • S Produs indisponibil online momentan
 • M undefined
 • L undefined
 • XL undefined
+ 899 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Temperatură utilizare

  Temperatură confort 0°C. Temperatură limită -5°C. Normă ISO 23537-1.

  Transportare ușoară

  Pentru mărimea L. Greutate: 950 g. Volum: 7,8 L. Husă de compresie.

  Confort în timpul somnului

  Formă de sarcofag și glugă anatomică. 1 fermoar lung, cu cursor dublu.

  Hidrofobie

  Materialul exterior este tratat pentru a bloca pătrunderea apei.

  Căldură

  Capacitate de umflare a pufului 800 CUIN, certificat RDS. Din 90% puf, 10% pene.

  Compatibilitate

  Nu se poate uni cu alt sac de dormit.

  Imagini

  Sac de dormit cu umplutură din puf Trekking MT900 0°C Roșu
  Sac de dormit cu umplutură din puf Trekking MT900 0°C Roșu
  Sac de dormit cu umplutură din puf Trekking MT900 0°C Roșu
  Sac de dormit cu umplutură din puf Trekking MT900 0°C Roșu
  Sac de dormit cu umplutură din puf Trekking MT900 0°C Roșu

  Informații tehnice

  Ce înseamnă temperatură de confort?

  Afișăm pe toți sacii noștri de dormit temperatura de confort testată într-un laborator independent (AITEX) conform normei europene ISO 23537-1:2022. Temperatura de confort este limita inferioară la care utilizatorului aflat în poziție relaxată nu îi este nici cald, nici frig (temperatură determinată de o utilizatoare, în condiții normale de utilizare). Alege sacul de dormit în funcție de aceasta.

  Ce înseamnă temperatură limită?

  Temperatură limită: temperatura limită la care utilizatorului aflat în poziție ghemuit nu îi este nici cald, nici frig temperatură măsurată pe un utilizator de sex masculin, în condiții normale de utilizare).
  A se utiliza o saltea izolantă pentru a optimiza confortul termic.

  O precizație importantă privind norma ISO 23537-1

  În cadrul acestei norme, protocolul de măsurare termică pentru un sac de dormit utilizează o saltea cu o rezistență termică de 4,8 R-value.
  Acest lucru înseamnă că dacă vei folosi o saltea care oferă mai puțină izolare, performanța termică a sacului de dormit va fi și ea mai mică.
  A se utiliza o saltea izolantă pentru a optimiza confortul termic.

  Mici trucuri de încălzire

  Îmbrăcă-te simplu (1 singur strat de haine este suficient). Încălzește-ți extremităţile: căciulă, mănuși, șosete etc. Un recipient cu apă caldă poate servi ca termofor (dacă se închide etanș).
  Contractă musculatura (70% din energia consumată se transformă în căldură), dar fără a efectua mişcări ce pot produce curenţi de aer rece.
  Folosește un cearșaf pentru a optimiza căldura în interiorul sacului.

  Formă

  Formă de sarcofag, pentru izolare termică îmbunătățită (nu permite pierderile de căldură, limitând pătrunderea și circulația aerului), libertate de mișcare relativ redusă. Lățime la umeri 72 cm, înălțime la bază 26 cm pentru mărimea L.

  Greutate și dimensiuni

  Mărimea S: 750 g, înălțime utilizator de până la 1,60 m. Dimensiuni husă: Ø 15 x 34 cm. Volum 6,1 L. 380 g puf/pene. Mărimea M: 850 g, înălțime utilizator cuprinsă între 1,60m și 1,70 m. Dimensiuni husă: Ø 16 x 34 cm. Volum 6,9 L. 440 g puf/pene. Mărimea L: 950 g, înălțime utilizator cuprinsă între 1,70m și 1,85 m. Dimensiuni husă: Ø 17 x 34 cm. Volum 7,8 L. 500 g puf/pene. Mărimea XL: 1050 g, înălțime utilizator cuprinsă între 1,85 m și 2 m. Dimensiuni husă: Ø 18 x 34 cm. Volum 8,7 L. 560 g puf/pene.

  Caracteristici

  Glugă anatomică care asigură acoperire optimă și este prevăzută cu șnur de strângere. Protecție anti-frig de-a lungul fermoarelor, pentru a evita pierderea de căldură. Fermoarele cu un cursor dublu asigură ventilare optimă. Structură în H, pentru a reduce pierderile de căldură.

  Avantajele umpluturii din puf și pene de rață

  Volumul și rezistența pufului asigură: - Izolare termică datorită aerului reţinut de pene și puf.
  -Greutate redusă: puful este mai ușor decât vata sintetică. - Compactare.

  Cum se măsoară capacitate de umflare a pufului și penelor?

  Capacitatea de izolare termică se datorează calității pufului de a reține un anumit volum de aer în interior. Se exprimă în CUIN. Cu cât stratul de puf este mai dens, cu atât el ocupă mai mult spațiu și reține mai mult aer, care izolează.
  Pentru acest sac de dormit umplut cu 90% puf și 10 % pene, puterea de umflare este mai mare sau egală cu 800 CUIN (normă internațională IDFB).

  Ce este certificarea RDS?

  RDS sau ”Responsible Down Standard„ este o certificare internațională emisă de un organism independent pentru mărcile care își doresc să primească această certificare. Acest standard ne permite să garantăm originea penelor, în conformitate cu angajamentele noastre privind materialele responsabile. Fulgii și penele au fost prelevate în conformitate cu normele în vigoare. Pentru mai multe informații: https://www.forclaz.co.uk/what-is-rds-certification

  Informații suplimentare despre dezvoltarea durabilă

  Am ales să utilizăm materialul de culoare gri, cu un fir numit „biton”. Vopsirea textilelor necesită multă apă, dar evacuează și apele reziduale din băile de colorant. Pentru a reduce acest impact asupra mediului, utilizăm doar un fir colorat din două, reducând astfel consumul și impactul asupra apei.

  Cum se întreține sacul de dormit din puf?

  Chiar dacă folosiți în mod regulat un cearșaf pentru sacul de dormit, acesta trebuie, totuși, spălat din când în când. Recomandări de întreținere a gecilor din puf: https://sfaturi.decathlon.ro/intretinerea-jachetei-de-puf
  Pe scurt: 1. A se spăla în mașina de spălat, la 30°, cu 2-3 mingi de tenis. Program de stoarcere ușoară. A se folosi un detergent special pentru puf (cod: 8609821).
  2. A se usca automat, cu 2-3 mingi de tenis în cuvă. A se repeta procesul de 2-3 ori până la uscarea completă.

  Cum se poate repara sacul de dormit?

  În timpul practicării de trekking, sacul de dormit se poate agăța, dar vestea bună este că acesta poate fi reparat. 8584596). Se poate repara prin aplicarea unui patch termolipit, pentru a preveni lărgirea zonei rupte sau ieșirea pufului. Pentru reparare se recomandă utilizarea patch-urilor autocolante (cod: 8584596).

  Garanție

  Produsul are garanție 5 ani. Garanția se aplică începând de la data marcată pe bonul de casă. Produsul aflat în garanție va fi schimbat sau reparat gratuit. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare. GARANȚIE de 5 ANI se aplică pe baza prezentării produsului și a bonului de casă/cardului de fidelitate.

  Garanție

  5 ani

  Greutate

  S : 0.75 kg
  M : 0.85 kg
  L : 0.945 kg
  XL : 1.05 kg

  Video

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Umplutură 90% Puf de raţă cenușie, 10% Pene de raţă cenușie Căptuşeală 100% Poliamidă Material principal 100% Poliamidă Geantă transport 85% Poliester, 15% Poliuretan Husă geantă/ rucsac 100% Poliester

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  Pentru a nu-i deteriora puterea de umflare (ce influențează performanțele termice), retrageți husa și depozitați sacul întins. A se depozita întins.

  Restricții de utilizare

  Nu se poate uni cu alt sac de dormit.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

  A nu se înălbi

  Uscare în mașina automată - temperatură mică

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri