Sac de dormit cu umplutură din puf Trekking MT900 0°C Roșu

84999 LEI
8575975

Produs conceput pentru a dormi confortabil la temperaturi mai mari sau egale cu 0°C. Sac de dormit pentru 3 sezoane, din puf și fulgi certificați RDS.

Călduros și ușor datorită puterii de umflare (800 CUINS) a pufului folosit, sacul de dormit este, de asemenea, foarte compresibil. Formă de sarcofag și glugă reglabilă cu șnur.

Culoare:

Gri granit / Sepia închis

Mărime: Ghid de mărimi
+ 849 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Temperatură utilizare

Temperatură confort 0°C. Temperatură limită -5°C.Normă ISO 23537-1.

Transportare ușoară

Pentru mărimea L. Greutate: 950 g. Volum: 7,8 L. Husă de compresie.

Confort la somn

Formă de sarcofag și glugă anatomică. 1 fermoar lung, cu cursor dublu.

Hidrofobie

Materialul exterior este tratat pentru a bloca pătrunderea apei.

Căldură

Capacitate de umflare a pufului 800 CUIN, certificat RDS. Din 90% puf, 10% pene.

Compatibilitate

Nu se poate uni cu alt sac de dormit.

Informații tehnice

Ce înseamnă temperatură de confort?

Afișăm pe toți sacii noștri de dormit temperatura de confort testată într-un laborator independent (AITEX) conform normei europene EN 23537 din -121/01/2017. Temperatura de confort este limita inferioară la care utilizatorului aflat în poziție relaxată nu îi este nici cald, nici frig (temperatură determinată de o utilizatoare, în condiții normale de utilizare). Alegeți sacul de dormit în funcție de aceasta

Ce înseamnă temperatură limită?

Temperatură limită: temperatura limită la care utilizatorului aflat în poziție ghemuit nu îi este nici cald, nici frig temperatură măsurată pe un utilizator de sex masculin, în condiții normale de utilizare). A se utiliza o saltea izolantă pentru a optimiza confortul termic.

O precizație importantă privind norma ISO 23537-1

În cadrul acestei norme, protocolul de măsurare termică pentru un sac de dormit utilizează o saltea cu o rezistență termică de 4,8 R-value.
Acest lucru înseamnă că dacă vei folosi o saltea care oferă mai puțină izolare, performanța termică a sacului de dormit va fi și ea mai mică. A se utiliza o saltea izolantă pentru a optimiza confortul termic.

Mici trucuri de încălzire

Îmbrăcați-vă simplu (1 singur strat de haine este suficient). Încălziţi-vă extremităţile: căciulă, mănuși, șosete etc. Un recipient cu apă caldă poate servi ca termofor (dacă se închide etanș). Contractaţi musculatura (70% din energia consumată se transformă în căldură), dar fără a efectua mişcări ce pot produce curenţi de aer rece. Folosiți un cearșaf pentru a optimiza căldura în interiorul sacului.

Formă:

Formă de sarcofag, pentru izolare termică îmbunătățită (nu permite pierderile de căldură, limitând pătrunderea și circulația aerului), libertate de mișcare relativ redusă. Lățime la umeri 72 cm, înălțime la bază 26 cm la mărimea L.

Dimensiuni şi greutate

Mărimea S: 750 g, înălțime utilizator < 1,60 m. Dimensiuni husă: Ø 15 x 34 cm. Volum: 6,1 L. 380 g de fulgi/puf. Mărimea M: 850 g, înălțime utilizator 1,60 m - 1,70 m. Dimensiuni husă: Ø 16 x 34 cm. Volum: 6,9 L. 440 g de fulgi/puf. Mărimea L: 950 g, înălțime utilizator 1,70 m - 1,85 m. Dimensiuni husă: Ø 17 x 34 cm. Volum: 7,8 L. 500 g de fulgi/puf. Mărimea XL: 1050 g, înălțime utilizator 1,85 m - 2 m. Dimensiuni husă: Ø 18 x 34 cm. Volum: 8,7 L. 560 g de fulgi/puf.

Detalii

Glugă reglabilă cu șnur de strângere. Rabat anti-frig de-a lungul fermoarelor, pentru a evita pierderea de căldură. Fermoare cu cursor dublu, pentru ventilare optimă. Structură în H, pentru a reduce pierderile de căldură.

Avantajele umpluturii din puf și pene de rață

Volumul și rezistența pufului asigură: - Izolare termică datorită aerului reţinut de pene și puf. -Greutate redusă: puful este mai ușor decât vata sintetică. - Compresibilitate.

Cum se măsoară capacitate de umflare a pufului și penelor?

Capacitatea de izolare termică se datorează calității pufului de a reține un anumit volum de aer în interior. Se exprimă în CUIN.
Cu cât stratul de puf este mai dens, cu atât el ocupă mai mult spațiu și reține mai mult aer, care izolează. Pentru acest sac de dormit umplut cu 90% puf și 10 % pene, puterea de umflare este mai mare sau egală cu 800 CUIN (normă internațională IDFB).

Ce este certificarea RDS ?

RDS sau ”Responsible Down Standard„ este o certificare internațională emisă de un organism independent pentru mărcile care își doresc să primească această certificare. Acest standard ne permite să garantăm originea penelor, în conformitate cu angajamentele noastre privind materialele responsabile.Fulgii și penele au fost prelevate în conformitate cu normele în vigoare. Pentru mai multe informații: https://www.forclaz.co.uk/what-is-rds-certification

Informații suplimentare despre dezvoltarea durabilă

Am ales să utilizăm materialul de culoare gri, cu un fir numit „biton”.Vopsirea textilelor necesită multă apă, dar evacuează și apele reziduale din băile de colorant.Pentru a reduce acest impact asupra mediului, utilizăm doar un fir colorat din două, reducând astfel consumul și impactul asupra apei.

Cum se întreține sacul de dormit din puf?

Chiar dacă folosiți în mod regulat un cearșaf pentru sacul de dormit, acesta trebuie, totuși, spălat din când în când. Recomandări de întreținere a pufului: https://sfaturi.decathlon.ro/intretinerea-jachetei-de-pufPe scurt: 1. A se spăla în mașina de spălat, la 30°, cu 2-3 mingi de tenis. Program de stoarcere ușoară. A se folosi un detergent special pentru puf (ref: 86098212). 2. A se usca automat, cu 2-3 mingi de tenis în cuvă. A se repeta procesul de 2-3 ori până la uscarea completă.

Cum se poate repara sacul de dormit?

În timpul practicării de trekking, sacul de dormit se poate agăța, dar vestea bună este că acesta poate fi reparat. Ele pot fi peticite sau se poate aplica un patch termolipit, pentru a preveni lărgirea zonei rupte sau ieșirea pufului. Pentru reparare se recomandă utilizarea patch-urilor autocolante (cod: 8584596). Mai multe informații: https://sfaturi.decathlon.ro/intretinerea-jachetei-de-puf

Garantie

Produsul are garanție 5 ani. Garanția se aplică începând de la data marcată pe bonul de casă. Produsul aflat în garanție va fi schimbat sau reparat gratuit. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare. GARANȚIE de 5 ANI se aplică pe baza prezentării produsului și a bonului de casă/ cardului de fidelitate.

Garanție

5 ani

Greutate

S : 0.75 kg
M : 0.85 kg
L : 0.945 kg
XL : 1.05 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Umplutură 90% Puf de raţă cenușie, 10% Pene de raţă cenușie Căptuşeală 100% Poliamidă Material principal 100% Poliamidă Geantă spate 85% Polietilenă tereftalată, 15% Poliuretan Husă geantă 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Pentru a nu-i deteriora puterea de umflare (ce influențează performanțele termice), retrageți husa și depozitați sacul întins. A se depozita întins.

Restricții de utilizare

Nu se poate uni cu alt sac.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Sac de dormit cu umplutură din puf Trekking MT900 0°C Roșu
Sac de dormit cu umplutură din puf Trekking MT900 0°C Roșu
Sac de dormit cu umplutură din puf Trekking MT900 0°C Roșu
Sac de dormit cu umplutură din puf Trekking MT900 0°C Roșu
Sac de dormit cu umplutură din puf Trekking MT900 0°C Roșu

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
23,7 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre