FORCLAZ

Sac de dormit cu umplutur─â din puf Trekking MT900 0┬░C Edi╚Ťie limitat─â

89999 RON
Ref. : 8736672

Conceput pentru utilizare 3 sezoane! Ușor și compact, acest sac de dormit pentru 0° este ideal pentru trekking.

C─âlduros ╚Öi u╚Öor datorit─â puterii de umflare (800 CUIN) a pufului folosit. Pute╚Ťi s─â dormi╚Ťi confortabil la temperaturi mai mari sau egale cu 0┬░C, ├«n trekking sau bivuac.

Culoare: Cafeniu

  • M Produs indisponibil online momentan
  • L Produs indisponibil online momentan
  • XL Produs indisponibil online momentan
+ 899 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

Temperatur─â utilizare

Temperatur─â confort 0┬░C. Temperatur─â limit─â -5┬░C. Norm─â ISO 23537-1.

Transportare ușoară

Pentru m─ârimea L. Greutate: 950 g. Volum: 7,8L. Hus─â de compresie.

Confort în timpul somnului

Formă de sarcofag și glugă anatomică. Un fermoar lung, cu cursor dublu.

Hidrofobie

Material exterior hidrofob (PFC free). Apa alunec─â e suprafa╚Ťa acestuia.

C─âldur─â

Puf cu putere de umflare 800 CUIN. 90% puf /10% pene.

Compatibilitate

Nu se poate uni cu alt sac de dormit.

Imagini

Sac de dormit cu umplutur─â din puf Trekking MT900 0┬░C Edi╚Ťie limitat─â
Sac de dormit cu umplutur─â din puf Trekking MT900 0┬░C Edi╚Ťie limitat─â
Sac de dormit cu umplutur─â din puf Trekking MT900 0┬░C Edi╚Ťie limitat─â
Sac de dormit cu umplutur─â din puf Trekking MT900 0┬░C Edi╚Ťie limitat─â

Informa╚Ťii tehnice

Ce înseamnă temperatură de confort?

Afi╚Ö─âm pe to╚Ťi sacii no╚Ötri de dormit temperatura de confort testat─â ├«ntr-un laborator independent (AITEX) conform normei europene ISO 23537-1:2022. Temperatura de confort este limita inferioar─â la care utilizatorului aflat ├«n pozi╚Ťie relaxat─â nu ├«i este nici cald, nici frig (temperatur─â m─âsurat─â de un utilizator de sex feminin, ├«n condi╚Ťii normale de utilizare). Alege╚Ťi sacul de dormit ├«n func╚Ťie de aceasta.

Ce înseamnă temperatură limită?

Temperatur─â limit─â este temperatura la care utilizatorului aflat ├«n pozi╚Ťie ghemuit nu ├«i este nici cald, nici frig (temperatur─â m─âsurat─â pe un utilizator de sex masculin, ├«n condi╚Ťii normale de utilizare). A se utiliza o saltea izolant─â pentru a optimiza confortul termic.

O precizare important─â privind norma ISO 23537-1

├Än cadrul acestei norme, protocolul de m─âsurare termic─â pentru un sac de dormit utilizeaz─â o saltea cu o rezisten╚Ť─â termic─â de 4,8 R-value.
Acest lucru ├«nseamn─â c─â dac─â vei folosi o saltea care ofer─â mai pu╚Ťin─â izolare, performan╚Ťa termic─â a sacului de dormit va fi ╚Öi ea mai mic─â.
A se utiliza o saltea izolant─â pentru a optimiza confortul termic.

Mici trucuri de încălzire

├Ämbr─âca╚Ťi-v─â simplu (1 singur strat de haine este suficient). ├Änc─âlzi┼úi-v─â extremit─â┼úile: c─âciul─â, m─ânu╚Öi, ╚Öosete etc. Un recipient cu ap─â cald─â poate servi ca termofor (dac─â se ├«nchide etan╚Ö).
Contracta┼úi musculatura (70% din energia consumat─â se transform─â ├«n c─âldur─â), dar f─âr─â a efectua mi┼čc─âri ce pot produce curen┼úi de aer rece.
Folosi╚Ťi un cear╚Öaf pentru a optimiza c─âldura ├«n interiorul sacului.

Form─â

Form─â de sarcofag, pentru a optimiza izolarea termic─â (nu permite pierderile de c─âldur─â, limit├ónd p─âtrunderea ╚Öi circula╚Ťia aerului), libertate de mi╚Öcare relativ redus─â. L─â╚Ťime la umeri 72 cm, ├«n─âl╚Ťime la baz─â 26 cm, pentru m─ârimea L.

Greutate și dimensiuni

Pentru m─ârimea M: 850 g, utilizator cu ├«n─âl╚Ťimea cuprins─â ├«ntre 1,60 m ╚Öi 1,70 m. Dimensiuni hus─â: ├ś 16 x 34 cm. Volum: 6,9 L. 440 g puf/pene. Pentru m─ârimea L: 950 g, utilizator cu ├«n─âl╚Ťimea cuprins─â ├«ntre 1,70 m ╚Öi 1,85 m. Dimensiuni hus─â: ├ś 17 x 34 cm. Volum: 7,8 L. 500 g puf/pene. Pentru m─ârimea XL: 1050 g, utilizator cu ├«n─âl╚Ťimea cuprins─â ├«ntre 1,85 m ╚Öi 2 m. Dimensiuni hus─â: ├ś 18 x 34 cm. Volum: 8,7 L. 560 g puf/pene.

Caracteristici practice

Glugă reglabilă cu șnur de strângere. Clapă de-a lungul fermoarelor, pentru a evita pierderea de căldură. Fermoare cu cursor dublu, pentru ventilare optimă. Structură în H, pentru a reduce pierderile de căldură.

Avantajele umpluturii din puf ╚Öi pene de ra╚Ť─â

Volumul ╚Öi rezisten╚Ťa pufului asigur─â: - Izolare termic─â datorit─â aerului re┼úinut de pene ╚Öi puf.
-Greutate redusă: puful este mai ușor decât vata sintetică. - Compactare.

Cum se măsoară capacitatea de umflare a pufului și penelor?

Capacitatea de izolare termic─â se datoreaz─â calit─â╚Ťii pufului de a re╚Ťine un anumit volum de aer ├«n interior. Se exprim─â ├«n CUIN. Cu c├ót stratul de puf are o putere mai mare de umflare (cu at├ót coeficientul Cuin este mai mare), cu at├ót el ocup─â mai mult spa╚Ťiu ╚Öi re╚Ťine mai mult aer, care izoleaz─â. Sac cu umplutur─â din 90% puf ╚Öi 10 % fulgi are un volum mai mare sau egal cu 800 CUIN (norm─â interna╚Ťional─â).

Cum se ├«ntre╚Ťine sacul de dormit din puf?

Chiar dac─â folosi╚Ťi ├«n mod regulat un cear╚Öaf pentru sacul de dormit, acesta trebuie, totu╚Öi, sp─âlat din c├ónd ├«n c├ónd. Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere a pufului: https://sfaturi.decathlon.ro/intretinerea-jachetei-de-puf
Pe scurt: 1. A se spăla în mașina de spălat, la 30°, cu 2-3 mingi de tenis. Program de stoarcere ușoară. A se folosi un detergent special pentru puf (cod: 8609821).
2. A se usca automat, cu 2-3 mingi de tenis în cuvă. A se repeta procesul de 2-3 ori până la uscarea completă.

Cum se poate repara sacul de dormit?

├Än timpul practic─ârii de trekking, sacul de dormit se poate ag─â╚Ťa, dar vestea bun─â este c─â acesta poate fi reparat. Ele pot fi peticite sau se poate aplica un patch termolipit, pentru a preveni l─ârgirea zonei rupte sau ie╚Öirea pufului.
Pentru reparare se recomand─â utilizarea patch-urilor autocolante (cod: 8584596)
Mai multe informa╚Ťii: https://sfaturi.decathlon.ro/intretinerea-jachetei-de-puf

Garan╚Ťie

Produsul are garan╚Ťie 5 ani. Garan╚Ťia se aplic─â ├«ncep├ónd de la data marcat─â pe bonul de cas─â. Produsul aflat ├«n garan╚Ťie va fi schimbat sau reparat gratuit. Garan╚Ťia acoper─â posibilele defecte ale produsului, excluz├óndu-le pe cele datorate uzurii normale sau unor cond╚Ťii neadecvate de utilizare. GARAN╚ÜIE de 5 ANI se aplic─â pe baza prezent─ârii produsului ╚Öi a bonului de cas─â/ cardului de fidelitate.

Garan╚Ťie

5 ani

Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

Compozi╚Ťie

Umplutură 90% Puf de raţă cenușie, 10% Pene de raţă cenușie Căptușeală 100% Poliamidă Material principal 100% Poliamidă Geantă transport 85% Poliester, 15% Poliuretan Husă rucsac 100% Poliester

Aprobat de

Sacul de dormit cu umplutur─â din puf MT900 0┬░C este testat ╚Öi validat pe teren, ├«n condi╚Ťii reale. A fost testat timp de 5 s─âpt─âm├óni, ├«n prim─âvara anului 2021, de 2 echipe ce nu fac parte din Decathlon, care au practicat trekkingul ╚Öi bivuacul ├«n Alpii francezi.

Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

A se sp─âla automat la max. 30┬░ - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se c─âlca

A nu se cur─â╚Ťa chimic

Opinii clien╚Ťi

Întrebări și răspunsuri