QUECHUA

Sac de dormit Camping MH100 20┬░C Turcoaz Copii

6999 RON
Ref. : 8786311

Produs conceput pentru camping. Sac de dormit practic și evolutiv.

Sac de dormit confortabil ╚Öi adaptabil, care se poate folosi ╚Öi drept pilot─â. Volumul ╚Öi umplutura acestuia sunt potrivite pentru nop╚Ťile petrecute ├«n camping, la temperaturi apropiate de 20┬░C.

Culoare: Verde crud

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 69 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Adaptare la conforma╚Ťie

  2 moduri de reglare, pentru a se adapta la copii cu ├«n─âl╚Ťimi de 115cm - 155cm.

  Temperatur─â utilizare

  Temperatur─â de confort 20┬░C. Umplutur─â din vatelin─â.

  Transportare ușoară

  Greutate: 650 g. Volum: 8 L. Hus─â de transport.

  Confort în timpul somnului

  Dimensiuni: 160cm x 65 cm. ├Än─âl╚Ťime maxim─â utilizator: 155cm. Fermoar integral.

  ├Äntre╚Ťinere u╚Öoar─â

  Se poate spăla la mașină.

  Compatibilitate

  Nu se poate uni cu alt sac.

  Informa╚Ťii tehnice

  Cum determin─âm temperatura de utilizare?

  Afi╚Ö─âm pe to╚Ťi sacii no╚Ötri de dormit temperatura de confort testat─â ├«ntr-un laborator independent (AITEX) conform normei europene EN 13537 din 11/04/2002. Temperatura de confort este limita inferioar─â la care utilizatorului aflat ├«n pozi╚Ťie relaxat─â nu ├«i este nici cald, nici frig (temperatur─â ├«n condi╚Ťii normale de utilizare). Alege╚Ťi sacul de dormit ├«n func╚Ťie de aceasta.

  Ce trebuie să știi despre temperaturi?

  Sacul de dormit nu produce c─âldur─â, ci o p─âstreaz─â pe cea produs─â de corp. Aceste temperaturi depind de rezisten╚Ťa la frig a fiec─âruia (de greutate, de oboseal─â), de echipament (folosirea izoprenului), de ├«mbr─âc─âminte (dac─â sta╚Ťi dezbr─âcat sau ├«n lenjerie), de vreme (de umiditate, v├ónt). Dac─â sunte╚Ťi epuizat sau dac─â v─â este foarte frig ╚Öi intra╚Ťi ├«n sacul de dormit ├«nghe╚Ťat ╚Öi umed, risca╚Ťi s─â v─â fie ╚Öi mai frig, indiferent de c├ót de c─âlduros este sacul de dormit!

  Recomand─âri pentru copii:

  Alege╚Ťi un sac de dormit adaptat ├«n─âl╚Ťimii copilului. Cu c├ót volumul de aer ce trebuie ├«nc─âlzit este mai mare, cu at├ót se va consuma mai mult─â energie pentru a-l ├«nc─âlzi, risc├ónd s─â-i fie frig copilului pe parcursul nop╚Ťii.
  Mare parte din căldură se pierde în zona gâtului și a capului. Pentru confortul copilului în camping, este recomandat să poarte și o căciulă în timpul somnului.

  Sp─âlarea sacului de dormit

  Se recomandă utilizarea unei mașini de spălat prevăzută cu o cuvă cu un volum de minimum 7 kg și închiderea fermoarelor de la sacul de dormit.

  Conceperea produselorcuno╚Ötin╚Ťele noastre

  Centrul nostru mondial de concepere Quechua se afl─â ├«n Passy, la poalele masivului Mont-Blanc, ├«n Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de ├«nt├ólnire pentru echipele noastre (designeri, ╚Öefi de produs, ingineri etc.) ╚Öi practican╚Ťi de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produse pentru drume╚Ťii montane ╚Öi pentru a pune ├«n valoare toat─â experien╚Ťa noastr─â.

  Garan╚Ťie

  5 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Umplutură 100% Poliester Căptușeală 100% Poliester Material exterior 100% Poliester Geantă transport 100% Poliester

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  Introduce┼úi sacul ├«n hus─â, ├«ncep├ónd cu partea de jos. Depozita┼úi sacul, f─âr─â hus─â, la loc uscat pentru a-i men┼úine forma ┼či propriet─â┼úile termice.

  TESTE

  Echipa noastr─â de pasiona╚Ťi concepe produsele Quechua ├«n sediul nostru aflat la poalele masivului Mont Blanc, ├«n Fran╚Ťa.
  Le test─âm pe teren, pe c├ót mai multe tipuri de teren, ├«n diverse condi╚Ťii meteo, pentru a ne asigura c─â sunt confortabile ╚Öi rezistente. Pentru a testa produsele pe toate tipurile de vreme, ├«n Bretania. ├Än cadrul acestor sesiuni de test, ├«i cunoa╚Ötem pe utilizatorii produselor noastre ╚Öi anticip─âm viitoarele lor nevoi!

  Aprobat de

  Pentru a corespunde cerin╚Ťelor, produsele Quechua sunt testate ├«n toate condi╚Ťiile reale pe care le pute╚Ťi ├«nt├ólni ├«n timpul nop╚Ťilor petrecute ├«n camping sau ├«n natur─â.
  Echipele noastre, precum ╚Öi un grup de utilizatori (format din parteneri, ambasadori ╚Öi clien╚Ťi) testeaz─â produsele pe toat─â durata dezvolt─ârii lor, p├ón─â la comercializare. Acest lucru ne permite s─â oferim saci de dormit calitativi.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se sp─âla automat la max. 30┬░ - program normal

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se c─âlca

  A nu se cur─â╚Ťa chimic

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri