ECODESIGN
Sac de dormit Camping Arpenaz 15°C Negru
Sac de dormit Camping Arpenaz 15°C Negru
Sac de dormit Camping Arpenaz 15°C Negru
Sac de dormit Camping Arpenaz 15°C Negru
Sac de dormit Camping Arpenaz 15°C Negru

Sac de dormit Camping Arpenaz 15°C Negru

9999 LEI

Produs conceput pentru a dormi confortabil în camping, la temperaturi de aproximativ 15°C.

Temperatură de confort 15°C. Sac de dormit prietenos cu mediul, prevăzut cu fermoar integral și deschidere practică. Se poate uni cu un alt sac de dormit. Se poate transforma în pătură. Garanție 5 ani

Culoare: Gri carbon
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 99 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Temperatură utilizare

Temperatură confort: 15°C. Temperatură limită: 8°C.

Confort la somn

Dimensiuni: 190 x 72 cm. Fermoar integral.

Transportare ușoară

Greutate: 1150 g. Volum: 12 L. Husă de transport.

Compatibilitate

Se poate uni cu un alt sac de același tip, pentru a dormi în 2. de același tip.

Întreținere

Se poate spăla la mașină, urmând recomandările de întreținere.

ECODESIGN

Material interior "dope dyed" bi-ton, ce diminuează impactul asupra mediului.

Informații tehnice

Temperatură de utilizare:

Afișăm pe toți sacii noștri de dormit temperatura de confort testată într-un laborator independent (AITEX) conform normei europene ISO 23537-1 din 21/01/2017.Temperatura de confort este limita inferioară la care utilizatorului aflat în poziție relaxată nu îi este nici cald, nici frig (temperatură determinată de o utilizatoare, în condiții normale de utilizare). Alegeți sacul de dormit în funcție de aceasta

Care este temperatura limită de confort ?

Temperatură limită: temperatura limită la care utilizatorului aflat în poziție ghemuit nu îi este nici cald, nici frig temperatură măsurată pe un utilizator de sex masculin, în condiții normale de utilizare).

Reducerea consumului de apă

Am îmbunătățit acest produs printr-un demers de concepere eco, vopsind materialul cu ajutorul tehnicii "dope dyed". Vopsirea textilelor necesită multă apă, dar evacuează și apele reziduale din băile de colorant.Pentru a reduce acest impact asupra mediului, am ales să folosim vopsirea în masă (numită Dope Dye), integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea materialului.

Compoziție

Material interior și exterior: 100% poliester. Umplutură: 100% vată poliester 200 g/m².

De știut despre temperaturi

Sacul de dormit nu produce căldură, ci o păstrează pe cea produsă de corp. Dacă sunteți epuizat sau dacă vă este foarte frig și intrați în sacul de dormit înghețat și umed, riscați să vă fie și mai frig, indiferent de cât de călduros este sacul de dormit! Aceste temperaturi depind de rezistența la frig a fiecăruia (de greutate, de oboseală), de echipament (saltea izolantă), de îmbrăcăminte (dacă stați dezbrăcat sau în lenjerie), de vreme (de umiditate, vânt).

Mici trucuri de încălzire

Îmbrăcați-vă simplu (un singur strat de haine este suficient). Încălziţi-vă extremităţile: folosiți căciulă, mănuși, șosete, încălzitoare. Un recipient cu apă caldă poate servi ca termofor (dacă se închide etanș)! Contractați mușchii (70% din energia consumată se transformă în căldură), dar nu faceți mișcări care ar putea să creeze curenți de aer rece. Pentru a evita curățarea repetată a sacului de dormit, se recomandă folosirea unui cearșaf (ref: 8382711).

Garanție

5 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Umplutură 100% Poliester Material principal 100% Poliester Căptuşeala principală 100% Poliester Geantă spate 100% Poliester

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Sacul se introduce în husă, începând cu partea de jos. Se depozitează, fără husă, la loc uscat, pentru a-i menţine forma şi proprietăţile termice.

TESTE

Produsul are garanție 5 ani. Garanția se aplică începând de la data marcată pe bonul de casă. Produsul aflat în garanție va fi schimbat gratuit. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condiții neadecvate de utilizare. Garanția de 5 ani se aplică pe baza prezentării produsului și a bonului de casă/cardului de fidelitate.

Aprobat de

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drumeții montane și pentru a vă oferi toată expertiza noastră.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură normală

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Imagini

Sac de dormit Camping Arpenaz 15°C Negru
Sac de dormit Camping Arpenaz 15°C Negru

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri