Primul Pret Tehnic
Sac de dormit ARPENAZ 20° Albastru
Sac de dormit ARPENAZ 20° Albastru
Sac de dormit ARPENAZ 20° Albastru
Sac de dormit ARPENAZ 20° Albastru
Sac de dormit ARPENAZ 20° Albastru
Sac de dormit ARPENAZ 20° Albastru
Sac de dormit ARPENAZ 20° Albastru
Sac de dormit ARPENAZ 20° Albastru
Sac de dormit ARPENAZ 20° Albastru

Sac de dormit ARPENAZ 20° Albastru

5999 LEI

Produs conceput pentru a dormi confortabil în camping, la temperaturi de aproximativ 20°C.

20°C. Promisiunea noastră? Să creăm un sac de dormit practic, cu fermoar integral. Se poate folosi și ca pilotă. Garanție 5 ani!

Culoare: Verde brad / GRI
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 59 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Temperatură utilizare

Temperatură de confort: 20°C. Temperatură limită: 15°C.

Confort la somn

Dimensiuni: 190 x 72 cm. Fermoar integral.

Transportare ușoară

Greutate: 755 g. Volum: 9 L. Husă de transport inclusă.

Compatibilitate

Nu se poate uni cu alt sac.

Întreținere

Se poate spăla la mașină, urmând recomandările de întreținere.

Informații tehnice

Temperatură de utilizare:

Afișăm pe toți sacii noștri de dormit temperatura de confort testată într-un laborator independent (AITEX) conform normei europene ISO 23537-1 din 21/01/2017.Temperatura de confort este limita inferioară la care utilizatorului aflat în poziție relaxată nu îi este nici cald, nici frig (temperatură determinată de o utilizatoare, în condiții normale de utilizare). Alegeți sacul de dormit în funcție de aceasta

Care este temperatura limită de confort ?

Temperatură limită: temperatura limită la care utilizatorului aflat în poziție ghemuit nu îi este nici cald, nici frig temperatură măsurată pe un utilizator de sex masculin, în condiții normale de utilizare).

De știut despre temperaturi

Sacul de dormit nu produce căldură, ci o păstrează pe cea produsă de corp. Dacă sunteți epuizat sau dacă vă este foarte frig și intrați în sacul de dormit înghețat și umed, riscați să vă fie și mai frig, indiferent de cât de călduros este sacul de dormit! Aceste temperaturi depind de rezistența la frig a fiecăruia (de greutate, de oboseală), de echipament (saltea izolantă), de îmbrăcăminte (dacă stați dezbrăcat sau în lenjerie), de vreme (de umiditate, vânt).

Mici trucuri de încălzire

Îmbrăcați-vă simplu (un singur strat de haine este suficient). Încălziţi-vă extremităţile: folosiți căciulă, mănuși, șosete, încălzitoare. Un recipient cu apă caldă poate servi ca termofor (dacă se închide etanș)! Contractați mușchii (70% din energia consumată se transformă în căldură), dar nu faceți mișcări care ar putea să creeze curenți de aer rece. Pentru a evita curățarea repetată a sacului de dormit, se recomandă folosirea unui cearșaf (ref: 8382711).

Compoziție

Material interior și exterior: 100% poliester. Umplutură: 100% vatelină poliester 100 g/m².

Concept eco

Am ales materialul interior "dope-dyed" bi-ton și firele "dope-dyed" pentru a reduce impactul asupra mediului. Firele sunt vopsite în masă, fapt ce evită băile de colorant.Numai unul dintre cele două fire este vopsit în masă. Rezultatele unui material clasic în urma unui raport:65,8% emisii de particule fine (PM2.5)
65,6% eutrofizarea a apei dulci
76,7% eutrofizare a apelor

Spălarea sacului de dormit

Se recomandă utilizarea unei mașini de spălat prevăzută cu o cuvă cu un volum de minimum 7 kg și închiderea fermoarelor de la sacul de dormit.

Garanție

5 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Umplutură 100% Poliester Căptuşeală 100% Poliester Material principal 100% Poliester Geantă spate 100% Poliester

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Sacul se introduce în husă, începând cu partea de jos. Se depozitează, fără husă, la loc uscat, pentru a-i menţine forma şi proprietăţile termice.

Restricții de utilizare

Nu se poate uni cu alt sac.

TESTE

Produsul are GARANȚIE 5 ANI. Garanția se aplică începând de la data marcată pe bonul de casă. Produsul aflat în garanție va fi schimbat gratuit. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condiții neadecvate de utilizare. GARANȚIA DE 5 ANI se aplică pe baza prezentării produsului și a bonului de casă/cardului de fidelitate.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
10,74 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre