ECODESIGN
Sac de dormit ARPENAZ 10°C Albastru
Sac de dormit ARPENAZ 10°C Albastru
Sac de dormit ARPENAZ 10°C Albastru
Sac de dormit ARPENAZ 10°C Albastru
Sac de dormit ARPENAZ 10°C Albastru
Sac de dormit ARPENAZ 10°C Albastru
Sac de dormit ARPENAZ 10°C Albastru

Sac de dormit ARPENAZ 10°C Albastru

14999 LEI
8737675

Produs conceput pentru a dormi confortabil în camping, la temperaturi de aproximativ 10°C.

Temperatură de confort 10°C. Sac de dormit prietenos cu mediul, prevăzut cu fermoar integral și deschidere practică. Se poate uni cu un alt sac de dormit. Se poate transforma în pătură. Garanție 5 ani

Culoare:

Albastru petrol închis

Livrare GRATUITĂ
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 149 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Temperatură utilizare

Tempertatură confort: 10°C. Temperatură limită: 5°C.

Confort la somn

Dimensiuni: 190 x 72 cm. Fermoar integral.

Transportare ușoară

Greutate: 1,3 kg. Volum: 24 L. Husă de transport.

Compatibilitate

Se poate uni cu un alt sac de dormit de același fel, pentru a dormi în 2.

Întreținere

Se poate spăla la mașină, urmând recomandările de întreținere.

ECODESIGN

Reducerea impactului asupra mediului prin vopsirea firului la sursă.

Informații tehnice

Temperatură de utilizare

Afișăm pe toți sacii noștri de dormit temperatura de confort testată într-un laborator independent (AITEX) conform normei europene ISO 23537-1 din 21/01/2017. Temperatura de confort este limita inferioară la care utilizatorului aflat în poziție relaxată nu îi este nici cald, nici frig (emperatură măsurată pe o utilizatoare de sex feminin, în condiții normale de utilizare). Alegeți sacul de dormit în funcție de aceasta.

Care este temperatura limită?

Temperatură limită: temperatura limită la care utilizatorului aflat în poziție ghemuit nu îi este nici cald, nici frig (temperatură măsurată pe un utilizator de sex masculin, în condiții normale de utilizare).

Reducerea consumului de apă

Am îmbunătățit acest produs printr-un demers de concepere eco, vopsind materialul cu ajutorul tehnicii "dope dyed". Vopsirea textilelor necesită multă apă, dar evacuează și apele reziduale din băile de colorant. Pentru a reduce acest impact asupra mediului, am ales să folosim vopsirea în masă (numită Dope Dye), integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea materialului.

Compoziție

Material interior și exterior: 100% poliester. Umplutură: 100% vatelină din poliester 300 g/m².

De reținut despre temperaturi

Sacul de dormit nu produce căldură, ci o păstrează pe cea produsă de corp. Dacă ești epuizat sau dacă își este foarte frig și intri în sacul de dormit înghețat și umed, riști să-ți fie și mai frig, indiferent de cât de călduros este sacul de dormit! Aceste temperaturi depind de rezistența la frig a fiecăruia (de greutate, de oboseală), de echipament (folosirea izoprenului), de îmbrăcăminte (dacă stai dezbrăcat sau în îmbrăcăminte termică), de vreme (de umiditate, vânt).

Mici trucuri de încălzire

Îmbrăcă-te simplu (un singur strat de haine este suficient). Încălzește-ți extremităţile: căciulă, mănuși, șosete, benzi încălzitoare, frecare etc. Un bidon de apă caldă poate servi drept sursă de căldură (dacă nu există niciun risc de deschidere a capacului!). Contractă mușchii (70% din energia consumată se transformă în căldură), dar nu face mișcări care ar putea să creeze curenți de aer rece. Pentru a evita curățarea repetată a sacului de dormit, se recomandă folosirea unui cearșaf.

Spălarea sacului de dormit

Se recomandă utilizarea unei mașini de spălat prevăzută cu o cuvă cu un volum de minimum 7 kg și închiderea fermoarelor de la sacul de dormit.

Garanție

5 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Umplutură 100% Polietilenă tereftalată Material principal 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeala principală 100% Polietilenă tereftalată Geantă spate 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Sacul se introduce în husă, începând cu partea de jos. Se depozitează, fără husă, la loc uscat, pentru a-i menţine forma şi proprietăţile termice.

TESTE

Produsul are GARANȚIE 5 ANI. Garanția se aplică începând de la data marcată pe bonul de casă. Produsul aflat în garanție va fi schimbat sau reparat gratuit. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condiții neadecvate de utilizare. GARANȚIE de 5 ANI se aplică pe baza prezentării produsului și a bonului de casă/cardului de fidelitate.

Aprobat de

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc, în regiunea Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drumeții montane și pentru a-ți oferi toată expertiza noastră.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Sac de dormit ARPENAZ 10°C Albastru
Sac de dormit ARPENAZ 10°C Albastru
Sac de dormit ARPENAZ 10°C Albastru

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri