QUECHUA

Sac de dormit ARPENAZ 10┬░C 2 persoane Albastru

24999 RON
Ref. : 8612374

Produs conceput pentru a dormi confortabil în camping, la temperaturi de aproximativ 10 °C. Sac de dormit dublu, pentru 2 persoane.

Temperatur─â de confort 10┬░C. Dorin╚Ťa noastr─â? Sac de dormit practic, cu fermoar integral. Se poate folosi ╚Öi ca pilot─â. Garan╚Ťie 5 ani!

Culoare: Albastru petrol închis / GRI

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 249 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Temperatur─â utilizare

  Pentru 2 persoane. Temperatur─â confort: 10┬░C. Temperatur─â limit─â: 5┬░C.

  Confort în timpul somnului

  Dimensiuni: 190 x 144 cm. Fermoar integral

  Transportare ușoară

  Greutate:2,9 kg. Volum: 54 L. Hus─â de transport. M─ârime hus─â:45x40x30cm.

  Compatibilitate

  Nu se poate uni cu alt sac.

  ├Äntre╚Ťinere u╚Öoar─â

  Se poate sp─âla la ma╚Öin─â, urm├ónd recomand─ârile de ├«ntre╚Ťinere.

  Imagini

  Sac de dormit ARPENAZ 10┬░C 2 persoane Albastru
  Sac de dormit ARPENAZ 10┬░C 2 persoane Albastru
  Sac de dormit ARPENAZ 10┬░C 2 persoane Albastru
  Sac de dormit ARPENAZ 10┬░C 2 persoane Albastru
  Sac de dormit ARPENAZ 10┬░C 2 persoane Albastru
  Sac de dormit ARPENAZ 10┬░C 2 persoane Albastru

  Informa╚Ťii tehnice

  Temperatur─â de utilizare:

  Afi╚Ö─âm pe to╚Ťi sacii no╚Ötri de dormit temperatura de confort testat─â ├«ntr-un laborator independent (AITEX) conform normei europene ISO 23537-1 din 21/01/2017.Temperatura de confort este limita inferioar─â la care utilizatorului aflat ├«n pozi╚Ťie relaxat─â nu ├«i este nici cald, nici frig (temperatur─â determinat─â de o utilizatoare, ├«n condi╚Ťii normale de utilizare). Alege╚Ťi sacul de dormit ├«n func╚Ťie de aceasta

  Care este temperatura limit─â?

  Temperatur─â limit─â: temperatura limit─â la care utilizatorului aflat ├«n pozi╚Ťie ghemuit nu ├«i este nici cald, nici frig temperatur─â m─âsurat─â pe un utilizator de sex masculin, ├«n condi╚Ťii normale de utilizare).

  Compozi╚Ťie

  Material interior și exterior: 100% poliester. Umplutură : 100% vatelină poliester 300 g/m².

  De știut despre temperaturi

  Sacul de dormit nu produce c─âldur─â, ci o p─âstreaz─â pe cea produs─â de corp. Dac─â e╚Öti epuizat sau dac─â ├«╚Öi este foarte frig ╚Öi intri ├«n sacul de dormit ├«nghe╚Ťat ╚Öi umed, ri╚Öti s─â-╚Ťi fie ╚Öi mai frig, indiferent de c├ót de c─âlduros este sacul de dormit! Aceste temperaturi depind de rezisten╚Ťa la frig a fiec─âruia (de greutate, de oboseal─â), de echipament (saltea izolant─â), de ├«mbr─âc─âminte (dac─â sta╚Ťi dezbr─âcat sau ├«n lenjerie), de vreme (de umiditate, v├ónt).

  Mici trucuri de încălzire

  ├Ämbr─âca╚Ťi-v─â simplu (un singur strat de haine este suficient). ├Änc─âlzi┼úi-v─â extremit─â┼úile: c─âciul─â, m─ânu╚Öi, ╚Öosete, benzi ├«nc─âlzitoare etc. Un bidon de ap─â cald─â poate servi drept surs─â de c─âldur─â (dac─â nu exist─â niciun risc de deschidere a capacului!). Contracta╚Ťi mu╚Öchii (70% din energia consumat─â se transform─â ├«n c─âldur─â), dar nu face╚Ťi mi╚Öc─âri care ar putea s─â creeze curen╚Ťi de aer rece. Pentru a evita cur─â╚Ťarea repetat─â a sacului de dormit, se recomand─â folosirea unui cear╚Öaf (ref:8382711)

  Sp─âlarea sacului de dormit

  Se recomandă utilizarea unei mașini de spălat prevăzută cu o cuvă cu un volum de minimum 8 kg și închiderea fermoarelor de la sacul de dormit.

  Garan╚Ťie

  5 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Umplutură 100% Poliester Căptușeală 100% Poliester Material principal 100% Poliester Geantă transport 100% Poliester

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  Sacul se introduce ├«n hus─â, ├«ncep├ónd cu partea de jos. Se depoziteaz─â, f─âr─â hus─â, la loc uscat, pentru a-i men┼úine forma ┼či propriet─â┼úile termice.

  Restric╚Ťii de utilizare

  Nu se poate uni cu alt sac.

  TESTE

  Centrul nostru mondial de concepere Quechua se afl─â ├«n Passy, la poalele masivului Mont-Blanc, ├«n regiunea Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de ├«nt├ólnire pentru echipele noastre (designeri, ╚Öefi de produs, ingineri etc.) ╚Öi practican╚Ťi de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drume╚Ťii montane ╚Öi pentru a v─â oferi toat─â expertiza noastr─â.

  Aprobat de

  Pentru a v─â ├«ndeplini cerin╚Ťele, produsele Quechua sunt testate ├«n natur─â, ├«n toate condi╚Ťiile pe care le pute╚Ťi ├«nt├ólni ├«n camping. Echipele noastre, precum ╚Öi un grup de testare (format din parteneri, ambasadori ╚Öi clien╚Ťi) testeaz─â produsele pe toat─â durata dezvolt─ârii lor, p├ón─â la comercializare.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se sp─âla automat la max. 30┬░ - program normal

  A nu se înălbi

  Uscare în mașina automată - temperatură mică

  A nu se c─âlca

  A nu se cur─â╚Ťa chimic

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri