Sac de dormit ARPENAZ 10°C 2 persoane Albastru

24999 LEI
8612374

Produs conceput pentru a dormi confortabil în camping, la temperaturi de aproximativ 10 °C. Sac de dormit dublu, pentru 2 persoane.

Temperatură de confort 10°C. Sac de dormit practic, cu fermoar integral. Se poate folosi și ca pilotă. Garanție 5 ani!

Culoare:

Albastru petrol închis / GRI

Livrare GRATUITĂ
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 249 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Temperatură utilizare

Pentru 2 persoane. Temperatură confort: 10°C. Temperatură limită: 5°C.

Confort la somn

Dimensiuni: 190 x 144 cm. Fermoar integral

Transportare ușoară

Greutate:2,9 kg. Volum: 54 L. Husă de transport. Mărime husă:45x40x30cm.

Compatibilitate

Nu se poate uni cu alt sac.

Întreținere

Se poate spăla la mașină, urmând recomandările de întreținere.

ECODESIGN

Reducerea impactului asupra mediului

Informații tehnice

Am redus impactul acestui produs asupra mediului

Am îmbunătățit acest produs printr-un demers de concepere eco, vopsind materialul cu tehnica "dope-dyed". Vopsirea textilelor necesită multă apă, dar evacuează și apele reziduale din băile de colorant.Pentru a reduce acest impact asupra mediului, am ales să folosim vopsirea în masă (numită Dope Dye), integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea materialului.

Temperatură de utilizare:

Afișăm pe toți sacii noștri de dormit temperatura de confort testată într-un laborator independent (AITEX) conform normei europene ISO 23537-1 din 21/01/2017.Temperatura de confort este limita inferioară la care utilizatorului aflat în poziție relaxată nu îi este nici cald, nici frig (temperatură determinată de o utilizatoare, în condiții normale de utilizare). Alegeți sacul de dormit în funcție de aceasta

Care este temperatura limită de confort ?

Temperatură limită: temperatura limită la care utilizatorului aflat în poziție ghemuit nu îi este nici cald, nici frig temperatură măsurată pe un utilizator de sex masculin, în condiții normale de utilizare).

Compoziție

Material interior și exterior: 100% poliester. Umplutură: 100% vatelină poliester 300 g/m².

De știut despre temperaturi

Sacul de dormit nu produce căldură, ci o păstrează pe cea produsă de corp. Dacă sunteți epuizat sau dacă vă este foarte frig și intrați în sacul de dormit înghețat și umed, riscați să vă fie și mai frig, indiferent de cât de călduros este sacul de dormit! Aceste temperaturi depind de rezistența la frig a fiecăruia (de greutate, de oboseală), de echipament (saltea izolantă), de îmbrăcăminte (dacă stați dezbrăcat sau în lenjerie), de vreme (de umiditate, vânt).

Mici trucuri de încălzire

Îmbrăcați-vă simplu (un singur strat de haine este suficient). Încălziţi-vă extremităţile: folosiți căciulă, mănuși, șosete, încălzitoare. Un recipient cu apă caldă poate servi ca termofor (dacă se închide etanș)! Contractați mușchii (70% din energia consumată se transformă în căldură), dar nu faceți mișcări care ar putea să creeze curenți de aer rece. Pentru a evita curățarea repetată a sacului de dormit, se recomandă folosirea unui cearșaf (ref: 8382711).

Spălarea sacului de dormit

Se recomandă utilizarea unei mașini de spălat prevăzută cu o cuvă cu un volum de minimum 8 kg și închiderea fermoarelor de la sacul de dormit.

Garanție

5 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Umplutură 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeală 100% Polietilenă tereftalată Material principal 100% Polietilenă tereftalată Geantă spate 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Sacul se introduce în husă, începând cu partea de jos. Se depozitează, fără husă, la loc uscat, pentru a-i menţine forma şi proprietăţile termice.

Restricții de utilizare

Nu se poate uni cu alt sac.

TESTE

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc, în regiunea Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drumeții montane și pentru a vă oferi toată expertiza noastră.

Aprobat de

Pentru a corespunde cerințelor, produsele Quechua sunt testate în toate condițiile reale pe care le puteți întâlni în timpul nopților petrecute în camping.
Echipele noastre, precum și un grup de testare (format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Sac de dormit ARPENAZ 10°C 2 persoane Albastru
Sac de dormit ARPENAZ 10°C 2 persoane Albastru
Sac de dormit ARPENAZ 10°C 2 persoane Albastru
Sac de dormit ARPENAZ 10°C 2 persoane Albastru
Sac de dormit ARPENAZ 10°C 2 persoane Albastru
Sac de dormit ARPENAZ 10°C 2 persoane Albastru

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
42,98 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre