QUECHUA

Sac de dormit 2 în 1 din Bumbac Camping Perfect Sleep 5°C Negru

99999 RON
Ref. : 8789033

Produs conceput pentru a dormi confortabil în camping, la fel ca acasă.

Motivația noastră? Sac de dormit cu saltea de 70 cm, autogonflabilă, foarte groasă și cu pilotă din bumbac (temperatură de confort 5°C). Se poate uni cu 1 sac de dormit de același tip pentru confort.

Culoare: Gri cositor / Gri carbon

Momentan, acest produs nu este disponibil online

Ridicare gratuită din magazin

Află mai multe despre protecția datelor personale
+ 999 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Confort în timpul somnului

  Dimensiuni saltea: 200 x 70 x 8 cm. Suprafață plană de dormit și mod de lectură.

  Montare/demontare

  Se umflă fără pompă. Valvă dublă: umflare precisă. Dezumflare rapidă.

  Transportare ușoară

  Greutate: 7,3 kg. Dimensiuni husă: 80 x 55 x 25 cm. Husă transport.

  Temperatură utilizare

  Temperatura de confort 5°C, temperatura limită 0°C.

  Compatibilitate

  Se poate uni cu un sac de dormit de același tip, pentru a dormi în 2.

  Rezistenţă

  Saltea omologată pentru a rezista la 200 de cicluri de umflare/ dezumflare.

  Izolare termică

  Saltea: se poate folosi în cele 4 anotimpuri. R-Value norma ASTM F3340-18: 8,6.

  Imagini

  Sac de dormit 2 în 1 din Bumbac Camping Perfect Sleep 5°C Negru

  Informații tehnice

  Recomandări de utilizare / instalare

  A se scoate din husă şi a se desface înainte încă din momentul instalării în camping. Așezați sacul de dormit pe orizontală, apoi lăsați supapa IN deschisă timp de aproximativ 10 minute pentru a facilita pre-umflarea. Restul umflării se face cu gura. Pentru a ști dacă umflarea este corectă, trebuie să simți solul ușor sub șezut, odată așezați. Odată umflată salteaua, va fi ușor să desfaceți pilota.

  Recomandări de utilizare / repliere

  A se deschide supapa OUT de la sacul de dormit Perfect Sleep. A se plia sacul de dormit cu pilota folosind placa de la modul de lectură, pentru a evacua aerul. A se repeta procesul de câteva ori dacă este necesar, pentru o evacuare corectă a aerului.
  Recomandare: te poți așeza cu genunchii pe saltea pentru a scoate aerul. A se închide supapa OUT, a se plia salteaua în 3 cu ajutorul plăcii de la modul de lectură și a se pune în husa de depozitare.

  Temperatură de utilizare:

  Afișăm pe toți sacii noștri de dormit temperatura de confort testată într-un laborator independent (AITEX) conform normei europene ISO 23537-1 din 21/01/2017.Temperatura de confort este limita inferioară la care utilizatorului aflat în poziție relaxată nu îi este nici cald, nici frig (temperatură determinată de o utilizatoare, în condiții normale de utilizare). Alegeți sacul de dormit în funcție de aceasta

  Care este temperatura limită?

  Temperatură limită: temperatura limită la care utilizatorului aflat în poziție ghemuit nu îi este nici cald, nici frig temperatură măsurată pe un utilizator de sex masculin, în condiții normale de utilizare).

  De știut despre temperaturi

  Sacul de dormit nu produce căldură, ci o păstrează pe cea produsă de corp. Dacă ești epuizat sau dacă își este foarte frig și intri în sacul de dormit înghețat și umed, riști să-ți fie și mai frig, indiferent de cât de călduros este sacul de dormit! Aceste temperaturi depind de rezistența la frig a fiecăruia (de greutate, de oboseală), de echipament (saltea izolantă), de îmbrăcăminte (dacă stați dezbrăcat sau în lenjerie), de vreme (de umiditate, vânt).

  Mici trucuri de încălzire

  Îmbracă-te simplu (un singur strat de haine este suficient). Încălzește-ți extremităţile: căciulă, mănuși, șosete, încălzitoare, frecare etc. Un bidon de apă caldă poate servi drept sursă de căldură (dacă nu există niciun risc de deschidere a capacului!). Contractați mușchii (70% din energia consumată se transformă în căldură), dar nu faceți mișcări care ar putea să creeze curenți de aer rece. Pentru a evita spălarea repetată a sacului, se recomandă folosirea unui cearșaf (ref: 8382711).

  Umplutură sac de dormit

  Material interior: 100% poliester. Umplutură : 100% vatelină din poliester 350 g/m².

  Spălarea sacului de dormit Perfect Sleep

  Pentru a spăla pilota, va trebui să detașezi salteaua și plăcile rigide pentru modul de lectură. Se recomandă utilizarea unei mașini de spălat prevăzută cu o cuvă cu un volum de minimum 8 kg și închiderea fermoarelor de la sacul de dormit.

  Garanție

  5 ani

  Video

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Spumă 100% Poliuretan Umplutură 100% Poliester Material principal 100% Poliester Material exterior 100% Poliuretan termoplastic Căptuşeală 100% Bumbac

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc ferit de umiditate și de temperaturi extreme.

  Restricții de utilizare

  Greutate maximă suportată: 110 kg.
  A se scoate salteaua și placa înainte de spălare.

  TESTE

  Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele muntelui Mont-Blanc, în Haute Savoie.
  Acesta loc este ideal pentru întâlnirile dintre echipele noastre (designeri, șefi de produs, inginieri etc.) și practicanții de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drumeții și pentru a vă oferi toată expertiza noastră.

  Aprobat de

  Pentru a vă îndeplini cerințele, produsele Quechua sunt testate în natură, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în camping. Echipele noastre, precum și un grup de testare (format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program normal

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri