Rucsac Alergare Trail Running 5 L Albastru

16999 LEI
8665174

Produs conceput pentru transportarea echipamentului și pentru hidratare în timpul curselor de trail.

Rucsacul de trail de 5 L de nouă generație, vă oferă spații suficiente pentru depozitare! Cele 7 buzunare foarte accesibile, vă ajută să transportați toate lucrurile necesare în timpul sportului.

Culoare:

Azur

Mărime:
universală
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 169 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Stabilitate

Stabilitatea este garantată de cele 2 chingi de la piept și 2 chingi laterale.

Buzunare

7 buzunare: 4 în față (dintre care 1 pentru telefon) și 3 la spate.

Lejeritate

Greutate: doar 180 g, fără rezervorul de apă.

Adaptare la conformație

Material din molton, confortabil, care se adaptează conformației corpului.

Hidratare

Pe lângă rezervorul de apă, încap 2 bidoane de 250 ml în față. (Nu sunt incluse)

Utilizare ușoară

Buzunare accesibile și reglare ușoară.

Hidratare

Se vinde cu rezervor pentru apă de 1 L.

Informații tehnice

Un rucsac de 5 L pentru trail

Rucsac tehnic și ușor de utilizat:
- disponibil în mărime unică, acesta se adaptează grație chingilor de reglare și formei ergonomice. Puteți să transportați: în față - 2 bidoane de tip flask de 250 ml (nu sunt incluse), smartphone-ul (buzunar securizat) și produse de nutriție.
în spate - rezervor de apă de 1 L (inclus), jacheta protecție împotriva vântului, jachetă, acte, chei (într-un buzunar securizat).

Pregătirea rucsacului

Spate:
- Plasați rezervorul de apă în buzunarul de la spate. - În buzunarul securizat de la spate, puneți cheile și folia de supraviețuire. - Puneți pelerina de ploaie în buzunarul de la spate, apoi puneți rucsacul în spate. - Strângeți și reglați rucsacul. - Puneți jacheta de protecție împotriva vântului în buzunarul marsupiu. Faţă:
- Dacă aveți bidoane de tip flask de 250 ml, puneți-le în buzunarele de sus. - Puneți gelurile, batoanele și telefonul în buzunarul cu fermoar din față din dreapta.

Informații despre fluier de siguranță și rezervorul de apă

Fluierul de siguranță și rezervoarele de apă fac parte din echipamentul obligatoriu pentru trail. Pentru a facilita pregătirea echipamentului, acestea sunt deja incluse în rucsacul de 5 L! Fluierul de siguranță, cu un volum de 110 decibeli, se găsește în buzunarul mic de la piept. Rezervorul de apă are 1 L, ceea ce vă asigură, în medie, 2 ore de autonomie.

Utilizare rezervor de apă

Rezervorul de apă are 1 L, pentru dimensiuni de 30 x 16 cm. Furtunul este prevăzut cu un muștiuc de 100 cm, pentru a se adapta tuturor. Furtunul poate fi tăiat la lungimea potrivită, pentru un plus de confort în timpul cursei. Vă recomandăm să nu umpleți rezervorul de apă cu apă între - 20 și + 40 °C, cu lapte sau alccol și să nu îl puneți în cuptorul cu microunde.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată Material intercalat 74% Polietilenă tereftalată, 26% Elastan Căptuşeală 85% Polietilenă tereftalată, 15% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Sfaturi pentru rezervorul de apă: A nu se lăsa apa 24 ore în rezervor. A se clăti cu apă curată după utilizare și a se lăsa la uscat înainte de depozitare.

Restricții de utilizare

-20°C< t°C apă <+40°C fără lapte, alcool sau micro-unde.

TESTE

Produsele Decathlon sunt testate de un grup de utilizatori în condiţiile de utilizare pentru care au fost concepute. Testele sunt coordonate și supravegheate de o echipă de ingineri. Testele permit şefilor de produs, inginerilor şi întregii echipe Decathlon să dezvolte şi să creeze produse tehnice ce asigură satisfacţia utilizatorilor.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Rucsac Alergare Trail Running 5 L Albastru
Rucsac Alergare Trail Running 5 L Albastru
Rucsac Alergare Trail Running 5 L Albastru
Rucsac Alergare Trail Running 5 L Albastru

Video

Opinii clienți

Loading