HEAD

Rucsac padel izoterm 45L - Head Pro X Alb

39999 RON
Fii prima persoan─â care scrie o opinie!
Ref. : 8819184

Produs conceput pentru padel, nivel avansat. Ofer─â mult spa╚Ťiu ╚Öi un design elegant. Mergi pe terenul de joc bine echipat!

Fabricat din materiale reciclate. Dou─â compartimente externe pentru rachete (control termic CCT). Un compartiment principal ╚Öi un buzunar pentru ├«nc─âl╚Ť─âmintea ta. Buzunare auxiliare (accesorii) Vol.. 45L.

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 399 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Protecţie împotriva intemperiilor

  Protec╚Ťie rachete ├«mpotriva temperaturilor extreme (tehnologie CCT).

  Rezistenţă

  Fabricat─â din peturi reciclate, pentru a oferi o op╚Ťiune mai durabil─â.

  Capacitate

  Profit─â de spa╚Ťiul mare de depozitare, datorit─â dimensiunilor sale: 60├Ś29├Ś41,5 cm.

  Compartimente

  1 buzunar principal, 2 pentru rachete; 1 buzunar exterior (├«nc─âl╚Ť─âminte); alte buzunare.

  Transportare ușoară

  Mânere și bretele reglabile și căptușite pentru confort suplimentar.

  Informa╚Ťii tehnice

  Compartimente

  Un rucsac bun pentru padel are c├óte un compartiment pentru fiecare element, pentru a c├ó╚Ötiga timp la intrarea pe teren sau pentru a organiza mai repede echipamentul de joc la ├«ntoarcerea acas─â. Pentru aceasta, Head ├«╚Ťi propune rucsacul Pro X Bag, care dispune de un compartiment principal ╚Öi alte dou─â laterale, cu control al temperaturii, pentru ca tu s─â po╚Ťi transporta rachetele confortabil ╚Öi ├«n siguran╚Ť─â.├Än plus, integreaz─â un buzunar pentru ├«nc─âl╚Ť─âminte.

  Transport versatil

  Rucsacul Head Pro X Bag este ușor de transportat. Dispune de două mânere reglabile pentru a fi purtat în spate, pentru un plus de confort.

  Materiale : Poliester PU

  Țesătura din poliester reciclat cu un strat de PU (poliuretan) este un material durabil, ușor și elastic. Fabricarea și utilizarea acestui material contribuie la reducerea semnificativă a poluării aerului și a apei, deoarece procesul reutilizează sticle care altfel ar ajunge la groapa de gunoi.

  Sustenabilitatea mediului

  Head are o istorie ├«ndelungat─â ├«n ceea ce prive╚Öte grija fa╚Ť─â de planet─â ╚Öi luarea de m─âsuri pentru a asigura durabilitatea mediului. Acest lucru este ilustrat nu numai de materialul folosit la exteriorul gen╚Ťii, ci ╚Öi de eticheta, care este realizat─â din h├órtie reciclat─â (├«n loc de plastic) ╚Öi ata╚Öat─â cu un cordon de c├ónep─â.

  M─ârimea rucsacului pentru padel

  Exist─â mai multe dimensiuni ale rucsacului pentru padel, ├«n func╚Ťie de volumul sculelor tale, vei g─âsi modele cu un spa╚Ťiu specific care va influen╚Ťa u╚Öurin╚Ťa ╚Öi caracterul practic al rucsacului.

  Alegerea rucsacului pentru padel

  Atunci c├ónd joci padel, echipamentul este esen╚Ťial. Astfel, trebuie s─â ╚Ťii cont de anumite criterii pentru a alege corect rucsacul: M─ârimea (depinde de cantitatea de material de care ai nevoie); capacitatea de stocare (num─ârul de compartimente ╚Öi buzunare); caracterul practic (m├ónere c─âptu╚Öite, curele reglabile etc.); materialul (impermeabil, termic), modelul ╚Öi pre╚Ťul (acestea vor varia ├«n func╚Ťie de performan╚Ťele pe care le ├«ncorporeaz─â ╚Öi de nevoile tale).

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Opinii clien╚Ťi