ECODESIGN
Rucsac Fotbal Essential 24 L Negru
Rucsac Fotbal Essential 24 L Negru
Rucsac Fotbal Essential 24 L Negru
Rucsac Fotbal Essential 24 L Negru
Rucsac Fotbal Essential 24 L Negru
Rucsac Fotbal Essential 24 L Negru
Rucsac Fotbal Essential 24 L Negru
Rucsac Fotbal Essential 24 L Negru

Rucsac Fotbal Essential 24 L Negru

6999 LEI

Produs conceput pentru a transporta echipamentul de sport sau obiectele de zi cu zi.

Căutați un rucsac practic? Acesta este bine compartimentat și permite transportarea obiectelor necesare pentru antrenamentele sportive sau alte activități.

Culoare: Gri carbon / Negru
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin

NOU: RETUR GRATUIT

+ 69 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Capacitate

Dimensiuni = 46 x 32 x 14 cm | Volum 24 L | Format bagaj de mână.

Compartimente

6 buzunare: lateral, principal, pentru încălțăminte, pentru bidon.

Rezistenţă

Material rezistent la abraziune și greutate. Test jerk.

Confort

Bretele reglabile și spate matlasat.

ECODESIGN

Vopsim un singur fir din două pentru a reduce impactul asupra mediului cu 31%.

Informații tehnice

Concepere

Întâlnim aceeași problemă în momentul depozitării echipamentului: cum separăm încălțămintea murdară de restul lucrurilor? Astfel, am conceput rucsacul cu un buzunar pentru încălțăminte, separat de compartimentul principal. În interior, regăsiți un separator pentru laptop. Acest model este prevăzut cu buzunare laterale pentru depozitarea sticlelor de apă.

Confort la purtare?

Deorece deplasarea pe jos sa pe bicicletă necesită un rucsac confortabil, am optat pentru bretele curbate, care permit o adaptare mai bună la conformația feminină sau masculină. 

Concepere eco - vopsea BI-TON

Vopsirea materialelor textile necesită multă apă.Pentru a reduce impactul asupra mediului, am vopsit doar un singur fir din două, reducând astfel consumul de apă și impactul asupra mediului. Interiorul genții este conceput dintr-un material vopsit BI-TON (un fir vopsit și un fir nevopsit), care permite reducerea impactului de CO² cu 31%.

Compartimentare rucsac ESSENTIAL 24 L

Rucsac cu buzunare numeroase pentru a separa echipamentul pentru sport, de restul lucrurilor. Acesta este prevăzut cu 6 buzunare funcționale, dintre care 1 principal, pentru echipament, 1 pentru încălțăminte, 2 pentru sticlele de apă, 1 pentru documente sau laptop și 1 pentru obiectele personale, precum telefonul.

Format bagaj de mână

Poate fi folosit ca bagaj de mână. Pentru mai multe detalii despre greutatea și dimensiunile bagajului de mână, este bine să consultați site-ul companiei aeriene.

De ce să alegeți un rucsac ESSENTIAL?

Un practicant particular, individual sau la club are nevoie să-și transporte echipamentul sportiv în timpul deplasărilor sau a antrenamentelor. Astfel am conceput gama de rucsacuri ESSENTIAL pentru orice tip de transport, ce conține compartimente separate pentru echipamentul sportiv și obiectele personale. Am păstrat funcțiile esențiale și liniile produsului, fără a renunța la practicitate și rezistență.

Dimensiuni și greutate

Dimensiuni rucsac: 46 x 32 x 14 cm.
Greutatea genții este de 345 g.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeală 100% Polietilenă tereftalată Spumă 100% Polietilenă Strat protector 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat și ferit de razele soarelui.

TESTE

Kipsta și Decathlon țin la rezistența în timp a produselor. De aceea, produsele sunt testate pe teren, dar și în laborator, pentru a garanta rezistența în timp a acestora. De asemenea, a fost efectuat testul Jerk pentru rezistență la greutate (solicitări repetate de până la 10 000 cicluri) și testul de întindere a materialului și a îmbinărilor.

Aprobat de

Echipa de certificare Kipsta este compusă din ingineri de studiu de teren, calificați și recunoscuți pentru: crearea protocoalelor și testelor specifice utilizării produselor; recrutarea de practicanți cu un nivel potrivit, pentru a testa produsele; analiza obiectivă a rezultatelor cu ajutorul instrumentelor de statistică.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Rucsac Fotbal Essential 24 L Negru
Rucsac Fotbal Essential 24 L Negru
Rucsac Fotbal Essential 24 L Negru
Rucsac Fotbal Essential 24 L Negru

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri