KIPSTA

Rucsac Fotbal Essential 24 L Negru

6999 RON
Ref. : 8641002

Produs conceput pentru a transporta echipamentul de sport sau obiectele de zi cu zi.

C─âuta╚Ťi un rucsac practic? Acesta este bine compartimentat ╚Öi permite transportarea obiectelor necesare pentru antrenamentele sportive sau alte activit─â╚Ťi.

Culoare: Gri carbon / Negru

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 69 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Capacitate

  Dimensiuni = 46 x 32 x 14 cm | Volum de 24 L | Format bagaj de mână.

  Compartimente

  6 buzunare: lateral, principal, pentru ├«nc─âl╚Ť─âminte, pentru bidon.

  Rezistenţă

  Material rezistent la abraziune și greutate. Test jerk.

  Confort

  Bretele reglabile și spate matlasat.

  Imagini

  Rucsac Fotbal Essential 24 L Negru
  Rucsac Fotbal Essential 24 L Negru
  Rucsac Fotbal Essential 24 L Negru
  Rucsac Fotbal Essential 24 L Negru

  Informa╚Ťii tehnice

  Concepere rucsac Essential 24 L

  ├Änt├ólnim aceea╚Öi problem─â ├«n momentul depozit─ârii echipamentului: cum separ─âm ├«nc─âl╚Ť─âmintea murdar─â de restul lucrurilor? Astfel, am conceput rucsacul cu un buzunar pentru ├«nc─âl╚Ť─âminte, separat de compartimentul principal. ├Än interior, reg─âsi╚Ťi un separator pentru laptop. Acest model este prev─âzut cu buzunare laterale pentru depozitarea sticlelor de ap─â.

  Confort la purtare?

  Deorece deplasarea pe jos sa pe biciclet─â necesit─â un rucsac confortabil, am optat pentru bretele curbate, care permit o adaptare mai bun─â la conforma╚Ťia feminin─â sau masculin─â.┬á

  Compartimentare rucsac Essential 24 L

  Rucsac cu buzunare multiple, pentru a separa echipamentul pentru sport, de restul lucrurilor. Acesta este prev─âzut cu 6 buzunare func╚Ťionale, dintre care 1 principal, pentru echipament, 1 pentru ├«nc─âl╚Ť─âminte (p├ón─â la m─ârimea 42), 2 pentru sticlele de ap─â, 1 pentru documente sau laptop ╚Öi 1 pentru obiectele personale, precum telefonul.

  Format bagaj de cabin─â

  Poate fi folosit ca bagaj de cabin─â. Pentru mai multe detalii despre greutatea ╚Öi dimensiunile bagajului de cabin─â, este bine s─â consulta╚Ťi site-ul companiei aeriene.

  De ce s─â alege╚Ťi un rucsac ESSENTIAL?

  Un practicant particular, individual sau la club, are nevoie s─â-╚Öi transporte echipamentul sportiv ├«n timpul deplas─ârilor sau a antrenamentelor. Astfel am conceput gama de rucsacuri ESSENTIAL pentru orice tip de transport, ce con╚Ťine compartimente separate pentru echipamentul sportiv ╚Öi obiectele personale. Am p─âstrat func╚Ťiile esen╚Ťiale ╚Öi liniile produsului, f─âr─â a renun╚Ťa la practicitate ╚Öi rezisten╚Ť─â.

  Dimensiuni și greutate

  Dimensiuni rucsac: 46 x 32 x 14 cm.
  Greutatea gen╚Ťii este de 345 g.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Material principal 100% Poliester Căptușeală 100% Poliester Spumă 100% Polietilenă Înveliș 100% Poliuretan

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat și ferit de razele soarelui.

  TESTE

  Kipsta ╚Öi Decathlon ╚Ťin cont de rezisten╚Ťa ├«n timp a produselor. De aceea, produsele sunt testate pe teren, dar ╚Öi ├«n laborator, pentru a garanta rezisten╚Ťa ├«n timp a acestora. De asemenea, a fost efectuat testul Jerk pentru rezisten╚Ť─â la greutate (solicit─âri repetate de p├ón─â la 10 000 cicluri) ╚Öi testul de ├«ntindere a materialului ╚Öi a ├«mbin─ârilor.

  Aprobat de

  Echipa de certificare Kipsta Din echipa de certificare Kipsta fac parte ingineri califica╚Ťi s─â conduc─â studii pe teren, cunoscu╚Ťi pentru: crearea de protocoale ╚Öi teste specifice legate de utilizarea produselor; recrutarea persoanelor calificate de un nivel corespunz─âtor pentru testarea produselor; analiza obiectiv─â a rezultatelor, prin instrumente de statistic─â.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se sp─âla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se c─âlca

  A nu se cur─â╚Ťa chimic

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri