KIPSTA

Rucsac Fotbal ESSENTIAL 17 L Albastru

3999 RON
Ref. : 8734606

Produs conceput pentru transportarea echipamentului de fotbal, în deplasări. Rucsac compartimentat, potrivit și pentru uz zilnic.

Ai nevoie de un rucsac practic? Am creat rucsacul Essential 17 L cu un buzunar central mare, dar și cu alte spații de depozitare, dintre care unul pentru încălțăminte.

Culoare: Bleumarin / Albastru cenușiu / Verde Lămâie

Ridicare gratuită din magazin

+ 39 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Capacitate

  Capacitate 17 L. Format bagaj de mână. Dimensiuni: 43 x 29 x13 cm.

  Compartimente

  4 buzunare: 1 buzunar în față, 1 obiecte mici, 1 încălțăminte, 1 suport bidon.

  Rezistenţă

  Material rezistent la abraziune și greutate. Test jerk.

  Confort

  Bretele reglabile și spate matlasat.

  Informații tehnice

  Concepere rucsac Essential 17 L

  Produs conceput după observarea nevoilor jucătorilor. Rucsac cu buzunare practice, precum buzunarul pentru încălțăminte sau buzunarul pentru bidon. Deoarece concepem produse durabile, am testat materialele rucsacului, pentru a asigura rezistență în timp. Acest studiu permite îmbunătățirea rezistenței rucsacurilor noastre.

  Produsul reduce cu 13% impactul asupra mediului, datorită măsurilor de concepere eco

  Echipele noaste au stabilit acțiuni ce permit reducerea impactului asupra mediului, cauzat de produs. Această reducere include următorii indicatori: schimbările climatice, poluarea aerului, a apelor și epuizarea resurselor.

  Compartimentare rucsac Essential 17 L

  Rucsac cu buzunare, pentru a separa echipamentul pentru sport, de restul lucrurilor. Conține 4 buzunare, dintre care 1 principal, pentru textile, 1 pentru încălțăminte (până la mărimea 40), 1 pentru bidon, 1 pentru lucrurile mici, precum telefonul.

  Format bagaj de mână, pentru avion

  Poate fi folosită ca bagaj de cabină. Pentru mai multe detalii despre greutatea și dimensiunile bagajului de cabină, este bine să consultați site-ul companiei aeriene.

  Dimensiuni și greutate

  Dimensiuni rucsac: 43 x 29 x 13 cm.
  Greutatea rucsacului este de 250 g.

  De ce să alegeți un rucsac ESSENTIAL?

  Un practicant particular, individual sau la club, are nevoie să-și transporte echipamentul sportiv în timpul deplasărilor sau al antrenamentelor. Astfel am conceput gama de genți ESSENTIAL pentru orice tip de transport, ce conține compartimente separate pentru echipamentul sportiv și obiectele personale. Am păstrat funcțiile esențiale și liniile produsului, fără a renunța la practicitate și rezistență.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 100% Poliester Căptuşeală 100% Poliester Strat protector 100% Poliuretan

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat și ferit de razele soarelui.

  TESTE

  Kipsta și Decathlon țin cont de rezistența în timp a produselor. Testele noastre efectuate pe teren și în laborator au scopul de a valida utilizarea și durata lungă de viață a produselor. Din acestea fac parte și: testul Jerk, pentru a valida rezistența la greutate (până la 10 000 de solicitări repetate), testul de întindere a materialului și a îmbinărilor.

  Aprobat de

  Din echipa de certificare Kipsta fac parte ingineri calificați să conducă studii pe teren, cunoscuți pentru: crearea de protocoale și teste specifice legate de utilizarea produselor; recrutarea persoanelor calificate de un nivel corespunzător pentru testarea produselor; analiza obiectivă a rezultatelor, prin instrumente de statistică.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri