KIPSTA

Rucsac Fotbal Academic 25 L Negru

10999 RON
Ref. : 8605502

Produs conceput pentru a transporta echipamentul de sport. Ideal și pentru activitățile de zi cu zi.

Căutați un rucsac practic și care se adaptează stilului? Rucsac ACADEMIC 25 L cu buzunare ingenioase, dintre care unul detașabil, pe 2 culori!

Culoare: Negru / Gri carbon

Ridicare gratuită din magazin

+ 109 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Capacitate

  Dimensiuni = 46 x 32 x 20 cm | Volum de 25 L | Format bagaj de mână.

  Polivalență

  Buzunar detașabil și reversibil. Schimbați stilul.

  Compartimente

  7 buzunare: pentru laptop, principal, pentru încălțăminte, pentru bidon.

  Rezistenţă

  Material rezistent la abraziune și greutate. Test jerk.

  Confort

  Bretele reglabile și spate matlasat. Chingă pectorală.

  Imagini

  Rucsac Fotbal Academic 25 L Negru
  Rucsac Fotbal Academic 25 L Negru
  Rucsac Fotbal Academic 25 L Negru
  Rucsac Fotbal Academic 25 L Negru
  Rucsac Fotbal Academic 25 L Negru
  Rucsac Fotbal Academic 25 L Negru
  Rucsac Fotbal Academic 25 L Negru
  Rucsac Fotbal Academic 25 L Negru

  Informații tehnice

  De ce am ales un buzunar reversibil?

  Rucsac cu o structură clasică și cu o formă ce predomină în timp. Am adăugat un buzunar detașabil și reversibil, în față, pentru a putea să vă schimbați stilul. Alegerea vă aparține. Am optat pentru acest buzunar, deoarece vrem ca produsul să reziste în timp, căci estetica este adesea motivul schimbării rucsacului.

  Confort la purtare?

  Deorece deplasarea pe jos sa pe bicicletă necesită un rucsac confortabil, am optat pentru bretele curbate, care permit o adaptare mai bună la conformația feminină sau masculină. Am adăugat o chingă pectorală, pentru a mări stabilitatea rucsacului la spate, foarte utilă la deplasarea pe bicicletă.

  De ce să alegeți geanta ACADEMIC?

  Deoarece nu toți practicanții poartă un echipament sport pentru a ajunge la sala de sport, am conceput geanta ACADEMIC, pentru a satisface nevoile practicanților grijulii. Geanta Academic este potrivită pentru utilizarea în vestiare cu umiditate mare și murdare, deoarece partea de jos a acesteia absoarbe apa greu și se curăță ușor.

  Concepere

  Întâlnim aceeași problemă în momentul depozitării echipamentului: cum separăm încălțămintea murdară de restul lucrurilor? Astfel, am conceput rucsacul cu un buzunar pentru încălțăminte, separat de compartimentul principal. În interior, regăsiți un separator pentru laptop. Acest model este prevăzut cu buzunare laterale pentru depozitarea sticlelor de apă.

  Compartimentare rucsac Academic 25 L

  Rucsac cu buzunare multiple, pentru a separa echipamentul pentru sport, de restul lucrurilor. Acesta este prevăzut cu 7 buzunare funcționale, dintre care 1 principal, pentru echipament, 1 pentru încălțăminte (până la mărimea 43), 2 pentru sticlele de apă, 1 pentru documente sau laptop și 1 pentru telefon și 1 pentru obiectele personale.

  Format bagaj de cabină

  Poate fi folosit ca bagaj de cabină. Pentru mai multe detalii despre greutatea și dimensiunile bagajului de cabină, este bine să consultați site-ul companiei aeriene.

  Dimensiuni și greutate

  Dimensiuni rucsac: 46 x 32 x 20 cm.
  Greutatea genții este de 748 g.

  Conceperea unui produs rezistent

  La DECATHLON concepem produse rezistente în timp. Am testat rucsacul, pentru a ne asigura că materialele sunt durabile. Acest lucru ne-a ajutat să îmbunătățim rucsacurile noastre.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 100% Poliester Căptuşeală 100% Poliester Strat protector 100% Poliuretan Spumă 100% Polietilenă

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat și ferit de razele soarelui.

  TESTE

  Kipsta și Decathlon țin cont de rezistența în timp a produselor. Testele noastre efectuate pe teren și în laborator au scopul de a valida utilizarea și durata lungă de viață a produselor. Din acestea fac parte și: testul Jerk, pentru a valida rezistența la greutate (până la 10 000 de solicitări repetate), testul de întindere a materialului și a îmbinărilor.

  Aprobat de

  Echipa de certificare Kipsta Din echipa de certificare Kipsta fac parte ingineri calificați să conducă studii pe teren, cunoscuți pentru: crearea de protocoale și teste specifice legate de utilizarea produselor; recrutarea persoanelor calificate de un nivel corespunzător pentru testarea produselor; analiza obiectivă a rezultatelor, prin instrumente de statistică.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri