QUECHUA

Rucsac Drumeție NH Escape 100 Square 16 L Negru

12999 RON
Ref. : 8649501

Produs conceput pentru drumeție în natură, la șes, în pădure sau pe litoral, practicare ocazională. Ideal și pentru activitățile de zi cu zi.

Dorința noastră? Rucsac confortabil și foarte accesorizat, ideal pentru drumeție în natură. Cele 11 buzunare asigură o foarte bună organizare a lucrurilor.

Culoare: Negru

17L

Ridicare gratuită din magazin

+ 129 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Confort

  Spate și bretele căptușite, 2 suporturi pentru degete și 2 mânere ergonomice.

  Compartimente

  1 compartiment principal, o clapetă, un fermoar și o cataramă cu magnet.

  Capacitate

  Volum: 16L. Greutate: 600 g. Dimensiuni: 40cm x 30cm x 7 cm.

  Buzunare

  5 buzunare fermoar, 2 buzunare bidon, 1 buzunar laptop 15", 1 buz. tabletă 13".

  Ventilare

  2 pad-uri groase și alveolare pentru a ventila spatele. Bretele ventilate.

  Rezistența la abraziune

  Material rezistent la abraziunea cu solul și cu spatele. Garanţie 10 ani.

  Imagini

  Rucsac Drumeție NH Escape 100 Square 16 L Negru
  Rucsac Drumeție NH Escape 100 Square 16 L Negru
  Rucsac Drumeție NH Escape 100 Square 16 L Negru
  Rucsac Drumeție NH Escape 100 Square 16 L Negru

  Informații tehnice

  Reducerea consumului de apă

  Am îmbunătățit acest produs printr-un demers de concepere eco. Vopsirea textilelor necesită multă apă, dar evacuează și apele reziduale din băile de vopsire. Așadar, vopsim un singur fir din două, pentru a reduce consumul și impactul asupra apei. Pentru a reduce acest impact asupra mediului, am ales să folosim o vopsirea în masă (numită Dope Dye), integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea materialului (culoarea neagră, cod: 8649501).

  Etanșeitate

  Materialele rucsacului sunt hidrofobe, pentru drumeție/plimbare pe ploaie ușoară.
  Atenție: rucsacul nu este etanș/impermeabil și nu este prevăzut cu husă de ploaie.
  Pentru plimbări/drumeții pe vreme cu ploaie este necesară protejarea lucrurilor din rucsac. Vă recomandăm acest produs: husă de ploaie 10 - 20 L disponibilă pe decathlon.ro (cod: 8772113).

  Cum este măsurat volumul rucsacului?

  Volumul fiecărui rucsac este măsurat printr-o metodă standard: buzunarul principal al rucsacului este umplut cu bile de dimensiuni mici. Apoi bilele sunt puse într-un recipient gradat care exprimă volumul în litri. Volumul principal al acestui rucsac este de 16L.
  De asemenea, am măsurat și volumul celor 2 buzunare laterale, de pe exterior, pentru bidoane, volumul total ajungând astfel la 17L.

  Dezvoltat datorită recenziilor, testat de către practicanți de drumeție

  Acest rucsac a fost conceput datorită numeroaselor recenzii și observații ale clienților. Astfel, încercăm să propunem un rucsac polivalent, care poate fi folosit în plimbări, în drumeții, dar și pentru activitățile zilnice.
  Acest rucsac asigură două moduri diferite de purtare, ambele confortabile, fie în spate, fi în mână, datorită celor două mânere ergonomice.

  Cum se reglează rucsacul?

  1 - Slăbiți chingile bretelelor;
  2 - Fixați rucsacul încărcat în spate și verificați dacă este bine echilibrat;
  3 - Strângeți chingile bretelelor;
  4 - Mergeți câțiva metri și balansați ușor rucsacul în spate;
  5 - Reglați pentru ultima dată bretelele.

  Cum se așază corect echipamentul în rucsac?

  Aproape de spate plasaţi echipamentul greu. Hainele vor ocupa spațiul din jurul acestuia. Păstraţi la îndemână jacheta impermeabilă şi polarul. În buzunare puneţi obiectele mici, pe care le folosiţi în timpul zilei (cremă de soare, hartă, ochelari etc.).
  Recipientul de apă va fi poziționat într-unul dintre buzunarele exterioare prevăzute în acest scop sau în interiorul compartimentului principal.

  Teste de rezistență

  Efectuăm teste de laborator pentru validarea componentelor: materiale, catarame, chingi, spumă, fermoare. Pentru un material, testăm în laborator rezistența la abraziune, la deșirare, rezistența culorilor la razele UV, la spălare, impermeabilitatea. Efectuăm în mod constant teste pentru a verifica rezistența și îmbinarea materialelor la o utilizare accelerată pe un manechin ce reproduce mișcările unui practicant de drumeție.

  Garanție

  10 ani

  Video

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 80% Poliester, 20% Poliamidă Căptuşeală 100% Poliester Strat protector 100% Poliuretan Zonă din spumă 100% Spumă poliuretanică

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat.

  Restricții de utilizare

  Produsul nu este impermeabil. A se folosi o husă (nu este inclusă).

  TESTE

  Echipa noastră de pasionați concepe produsele Quechua în sediul nostru aflat la poalele masivului Mont Blanc, în Franța.
  Le testăm pe teren, pe cât mai multe tipuri de teren, în diverse condiții meteo, pentru a ne asigura că sunt confortabile și rezistente. Teste realizate în drumeții în Bretania, Corsica, Insula Réunion, Nisa etc. Pentru a testa produsele pe toate tipurile de vreme, în Bretania. În cadrul acestor sesiuni de test, îi cunoaștem pe utilizatorii produselor noastre și anticipăm viitoarele lor nevoi!

  Aprobat de

  Acest rucsac a fost testat și aprobat de către aproximativ 30 de utilizatori în timpul drumeției. Produsele Quechua sunt testate în toate condițiile pe care le puteți întâlni în drumeție. Echipele noastre, precum și un grup de testare (format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri