QUECHUA

Rucsac Drume╚Ťie la Munte MH500 30L Albastru

24999 RON
Ref. : 8786738

Produs conceput pentru drume╚Ťiile la munte, practicare consecvent─â. Rucsac foarte confortabil, cu spate din plas─â pentru ventilare.

├Än func╚Ťie de conforma╚Ťie, v─â propunem 2 m─ârimi: dac─â ave╚Ťi mai pu╚Ťin de 170 cm, alege╚Ťi m─ârimea S, iar dac─â ave╚Ťi mai mult de 170 cm, alege╚Ťi L.

Culoare: LAUREL GREEN / Gri carbon

 • S Produs indisponibil online momentan
 • L Produs indisponibil online momentan
+ 249 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Confort

  Centură preformată, la nivelul taliei și bretele reglabile, din spumă.

  Ventilare

  Spate ventilat prin plas─â (AirCooling) pentru a permite evacuarea transpira╚Ťiei.

  Capacitate

  30L. Dimensiuni: Î 63 cm; L 30 cm; A 23 cm. Potrivit pentru bagajul de cabină.

  Compartimente

  9 buzunare, 2 cu acces rapid la bidon,1 compartiment rezervor, 2 buzunare mari.

  Protec╚Ťia con╚Ťinutului

  Strat protector hidrofob, hus─â de ploaie integrat─â la baza rucsacului.

  Deschidere/ închidere ușoară

  Fermoar lateral, pentru acces ușor în interior.

  Lejeritate

  Volum 30L: 1200 g m─ârimea S, 1300 g m─ârimea L.

  Rezistenţă

  Garan╚Ťie 10 ani

  Imagini

  Rucsac Drume╚Ťie la Munte MH500 30L Albastru
  Rucsac Drume╚Ťie la Munte MH500 30L Albastru
  Rucsac Drume╚Ťie la Munte MH500 30L Albastru
  Rucsac Drume╚Ťie la Munte MH500 30L Albastru

  Informa╚Ťii tehnice

  Garan╚Ťie 10 ani

  Noi aducem importan╚Ťa rezisten╚Ťei la frecare pentru a face rucsacul durabil.Departamentul de cercetare ╚Öi dezvoltare de fabrica╚Ťie, partener al Quechua pentru cercetarea ╚Öi validarea componentelor ╚Öi ansamblurilor sale, efectueaz─â teste (pe componente, cus─âturi ╚Öi produsul finit) care simuleaz─â ├«mb─âtr├ónirea rucsacurilor.Rezultatele lor permit m─ârcii Quechua s─â ofere o garan┼úie de 10 ani pentru rucsacurile testate, ├«ncep├ónd cu data cump─âr─ârii indicat─â pe bonul de cas─â.

  Nu arunc─âm, repar─âm!

  Produsele noastre sunt destinate drume╚Ťiei la munte.
  Cu timpul, anumite piese se pot uza sau se pot sparge. Pentru facilita repararea, ├«n atelierele Decathlon sau pe decathlon.ro pute╚Ťi reg─âsi piese de schimb precum catarame de str├óngere sau centura de la piept compatibil─â cu acest rucsac. Nu arunc─âm, repar─âm!

  Care sunt diferen╚Ťele fa╚Ť─â de modelul vechi de rucsac MH500?

  Spatele acestui rucsac a fots complet reg├óndit, pentru a asigura mai mult confort: plasa ├«ntins─â cu protec╚Ťie asigur─â mai mult spa╚Ťiu ├«ntre spate ╚Öi spatele rucsacului, pentru a reduce efectul de spate umed. Aceast─â plas─â este numit─â mesh ╚Öi este mai moale dec├ót la vechiul model. ├Än plus, modelul nou are 2 m─ârimi, pentru a se adapta conforma╚Ťiilor.
  Cele 2 buzunare de la nivelul ╚Öoldurilor sunt mai spa╚Ťioase ╚Öi extensibile, iar accesul la bidonul cu ap─â de pe lateral este mult mai u╚Öor.

  De ce rucsacul este pe 2 m─ârimi?

  ├Än timpul numeroaselor sesiuni de testare realizate ├«n condi╚Ťii reale de practic─â, al─âturi de practican╚Ťi ╚Öi practicante de diferite conforma╚Ťii, am descoperit c─â pentru volumele de 20 - 40 L, diferen╚Ťa de confort const─â ├«n ├«n─âl╚Ťimea pe care o are rucsacul: o persoan─â mai scund─â se simte mai bine purt├ónd un rucsac cu un spate nu foarte mare, iar unei persoane ├«nalte i se potrive╚Öte un rucsac cu spate mai mare. Pentru a r─âspunde acestor diferen╚Ťe, am ales s─â v─â propunem rucsacuri cu 2 m─ârimi.

  Hidratare

  Rucsacul poate transporta un rezervor rde apă de 1 L, 2 L sau 3 L. Cu cât rezervorul este mai voluminos, cu atât acesta va ocupa loc în detrimentul transportării altor echipamente. Buzunarele laterale sunt concepute pentru rezervoare de maximum 1 L.

  De ce husa pentru ploaie are culoarea portocalie?

  ├Än timpul drume╚Ťiei la munte este important s─â r─âm├óne╚Ťi vizibili ├«n caz de cea╚Ť─â sau alte probleme. Din acest motiv am ales culoarea portocalie, care are avantajul de a fi vizibil─â chiar ╚Öi din elicopter.
  De asemenea, aceast─â culoare este vizibil─â ╚Öi pe ╚Öosea, dac─â folosi╚Ťi rucsacul pentru deplas─âri cu bicicleta.

  Bagaj de cabin─â

  ├Än timpul c─âl─âtoriilor cu avionul, dimensiunile autorizate pentru bagajul de cabin─â sunt de maximum 55x35x25 cm3. (Aten╚Ťie, acestea pot varia ├«n func╚Ťie de compania aerian─â).
  Rucsacul poate fi folosit drept bagaj de cabin─â, cu condi╚Ťia de a nu-l ├«nc─ârca foarte tare ├«n partea de sus.

  Cum se umple corect rucsacul ?

  ├Än partea de jos a rucsacului, pune╚Ťi echipamentul de dormit ╚Öi l├óng─â, echipament greu.Introduce╚Ťi rezervorul de ap─â ├«n compartiment. ├Än partea de sus a rucsacului, depozita╚Ťi-v─â la ├«ndem├ón─â jacheta impermeabil─â ╚Öi polarul.├Än buzunare, pune╚Ťi-v─â crema de soare, h─âr╚Ťile, ╚Öapca ╚Öi ochelarii de soare. Batoanele de cereale ╚Öi telefonul pot fi transportate ├«n buzunarele de pe centur─â, pentru acces mai rapid. Pute╚Ťi utiliza chingile de sub rucsac pentru a v─â lega cortul.

  Utilizare

  1 - Desface╚Ťi toate chingile (bretele, centur─â, elemente de greutate).
  2. Lua╚Ťi rucsacul ├«n spate.
  3. Regla╚Ťi centura lombar─â ╚Öi str├ónge╚Ťi. 4. ├Änchide╚Ťi chingile bretelelor. 5. La final, ajusta┼úi chingile de echilibru.

  Cum se ├«ntre╚Ťine ╚Öi spal─â un rucsac?

  A se sp─âla manual. Utiliza╚Ťi ap─â cald─â cu s─âpun, eventual cu o perie, concentr├óndu-v─â asupra componentelor ├«n contact cu corpul dvs. (bretele, spate, centur─â ventral─â).
  Aceasta este cea mai sigur─â modalitate prin care materialele s─â ├«╚Öi p─âstreze propriet─â╚Ťile hidrofobe.
  Apoi cl─âti╚Ťi-l cu ap─â cald─â ╚Öi usca╚Ťi ├«ntr-un loc uscat, nu expune╚Ťi direct la soare (a nu se usca pe calorifer).A se depozita ├«ntr-un loc uscat.

  Conceperea produselor: cuno╚Ötin╚Ťele noastre.

  Centrul nostru mondial de concepere Quechua se afl─â ├«n Passy, la poalele masivului Mont-Blanc ├«n Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de ├«nt├ólnire pentru echipele noastre (designeri, ╚Öefi de produs, ingineri etc.) ╚Öi practican╚Ťi de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drume╚Ťii montane ╚Öi pentru a pune ├«n valoare toat─â experien╚Ťa noastr─â.

  De unde provine rucsacul?

  Creat ├«n centrul nostru interna╚Ťional de concepere, de la baza masivului Mont Blanc, ├«n Fran╚Ťa, acest produs este apoi conceput de c─âtre furnizorii no╚Ötri, ├«n China ╚Öi Vietnam. Ace╚Ötia sunt parteneri care cunosc toate informa╚Ťiile necesare pentru confec╚Ťionarea produselor ╚Öi cu care ne afl─âm ├«ntr-o str├óns─â colaborare. Aceast─â rela╚Ťie de colaborare bazat─â pe ├«ncredere ne ajut─â s─â realiz─âm produse tehnice ╚Öi de calitate.

  Garan╚Ťie

  10 ani

  Video

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Material principal 88% Poliester, 12% Poliuretan Căptușeală 90% Poliester, 10% Poliuretan Buzunar 85% Poliamidă, 15% Elastan Material spate 100% Poliester Material intercalat 85% Poliester, 15% Poliuretan Chingă 100% Poliester

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat.

  Restric╚Ťii de utilizare

  Hus─â de protec╚Ťie ploaie.

  TESTE

  Laboratorul nostru Decatlon Sportslab din Lille contribuie, de asemenea, la inova╚Ťia ╚Öi dezvoltarea produselor noastre Quechua.Acesta regrupeaz─â 4 tematici, fiecare av├ónd propria loca╚Ťie li propriile tehnologii: Studiul conforma╚Ťiei (datorit─â analizei 3D)
  ╚śtiin╚Ťele mi╚Öc─ârii
  Confort termic (cu cele 4 camere climatice)
  ╚śtiin╚Ťele comportamentale ╚Öi senzoriale + specificitatea testului legat de produs (ex du╚Ö, tunel de v├ónt etc.)

  Aprobat de

  Produsele Quechua sunt testate la munte, ├«n toate tipurile de condi╚Ťii pe care le pute╚Ťi ├«nt├ólni ├«n timpul drume╚Ťiilor.Echipa noastr─â, precum ╚Öi un grup de testare (format din parteneri, ambasadori ╚Öi clien╚Ťi) au testat produsul de-a lungul ├«ntregului proces de dezvoltare, p├ón─â la comercializare.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se sp─âla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se c─âlca

  A nu se cur─â╚Ťa chimic

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri