QUECHUA

Rucsac Drumeție la Munte MH500 20L Bej

22999 RON
Ref. : 8786732

Produs conceput pentru drumețiile la munte, practicare consecventă. Rucsac confortabil, cu spate din plasă, pentru ventilare.

În funcție de conformație, vă propunem 2 mărimi: dacă aveți mai puțin de 170 cm, alegeți mărimea S, iar dacă aveți mai mult de 170 cm, alegeți L.

Culoare: Bej chit / Gri carbon

 • S undefined
 • L undefined
+ 229 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Confort

  Centruă preformată, la nivelul taliei și bretele reglabile, din spumă.

  Ventilare

  Spate ventilat prin plasă (AirCooling) pentru a permite evacuarea transpirației.

  Capacitate

  20L. Dimensiuni: Î 60 cm; L 30 cm; A 20 cm. Potrivit pentru bagajul de cabină.

  Compartimente

  9 buzunare, 2 cu acces rapid la bidon,1 compartiment rezervor, 2 buzunare mari.

  Protecția conținutului

  Strat protector hidrofob, husă de ploaie integrată la baza rucsacului.

  Deschidere/ închidere ușoară

  Fermoar lateral, pentru acces ușor în interior.

  Lejeritate

  20L: 1100 g mărimea S, 1270 g mărimea L.

  Rezistenţă

  Garanţie 10 ani.

  Imagini

  Rucsac Drumeție la Munte MH500 20L Bej
  Rucsac Drumeție la Munte MH500 20L Bej
  Rucsac Drumeție la Munte MH500 20L Bej
  Rucsac Drumeție la Munte MH500 20L Bej

  Informații tehnice

  Garanţie 10 ani.

  Noi aducem importanța rezistenței la frecare pentru a face rucsacul durabil.Departamentul de cercetare și dezvoltare de fabricație, partener al Quechua pentru cercetarea și validarea componentelor și ansamblurilor sale, efectuează teste (pe componente, cusături și produsul finit) care simulează îmbătrânirea rucsacurilor.Rezultatele lor permit mărcii Quechua să ofere o garanţie de 10 ani pentru rucsacurile testate, începând cu data cumpărării indicată pe bonul de casă.

  Nu aruncă, reparăm!

  Produsele noastre sunt destinate drumeției la munte.
  Cu timpul, anumite piese se pot uza sau se pot sparge. Pentru facilita repararea, în atelierele Decathlon sau pe decathlon.ro puteți regăsi piese de schimb precum catarame de strângere sau centura de la piept compatibilă cu acest rucsac. Nu aruncăm, reparăm!

  Care sunt diferențele față de modelul vechi de rucsac MH500?

  Spatele acestui rucsac a fots complet regândit, pentru a asigura mai mult confort: plasa întinsă cu protecție asigură mai mult spațiu între spate și spatele rucsacului, pentru a reduce efectul de spate umed. Această plasă este numită mesh și este mai moale decât la vechiul model. În plus, modelul nou are 2 mărimi, pentru a se adapta conformațiilor.
  Cele 2 buzunare de la nivelul șoldurilor sunt mai spațioase și extensibile, iar accesul la bidonul cu apă de pe lateral este mult mai ușor.

  Alegera mărimii

  În timpul numeroaselor sesiuni de testare realizate în condiții reale de practică, alături de practicanți și practicante de diferite conformații, am descoperit că pentru volumele de 20 - 40 L, diferența de confort constă în înălțimea pe care o are rucsacul: Pentru a răspunde acestor diferențe, am ales să vă propunem rucsacuri cu 2 mărimi. Dacă aveți mai mult de 170 cm, alegeți mărimea L. Dacă aveți mai puțin de 170 cm, alegeți mărimea S.

  Hidratare

  Rucsacul poate transporta un rezervor rde apă de 1 L, 2 L sau 3 L. Cu cât rezervorul este mai voluminos, cu atât acesta va ocupa loc în detrimentul transportării altor echipamente. Buzunarele laterale sunt concepute pentru rezervoare de maximum 1 L.

  De ce husa pentru ploaie are culoarea portocalie?

  În timpul drumeției la munte este important să rămâneți vizibili în caz de ceață sau alte probleme. Din acest motiv am ales culoarea portocalie, care are avantajul de a fi vizibilă chiar și din elicopter.
  De asemenea, această culoare este vizibilă și pe șosea, dacă folosiți rucsacul pentru deplasări cu bicicleta.

  Bagaj de cabină

  În timpul călătoriilor cu avionul, dimensiunile autorizate pentru bagajul de cabină sunt de maximum 55x35x25 cm3. (Atenție, acestea pot varia în funcție de compania aeriană).
  Rucsacul poate fi folosit drept bagaj de cabină, cu condiția de a nu-l încărca foarte tare în partea de sus.

  Utilizare

  1 - Desfaceți toate chingile (bretele, centură, elemente de greutate).
  2. Luați rucsacul în spate.
  3. Reglați centura lombară și strângeți. 4. Închideți chingile bretelelor. 5. La final, ajustaţi chingile de echilibru.

  Cum se umple corect rucsacul ?

  În partea de jos a sacului, puneți echipamentul de dormit și lângă, echipament greu.Introduceți rezervorul de apă în compartiment. În partea de sus a rucsacului, depozitați-vă la îndemână jacheta impermeabilă și polarul.În buzunare, puneți-vă crema de soare, hărțile, șapca și ochelarii de soare. Batoanele de cereale și telefonul pot fi transportate în buzunarele de pe centură, pentru acces mai rapid. Puteți utiliza chingile de sub rucsac pentru a vă lega cortul.

  Cum se întreține și spală un rucsac?

  A se spăla manual. Utilizați apă caldă cu săpun, eventual cu o perie, concentrându-vă asupra componentelor în contact cu corpul dvs. (bretele, spate, centură ventrală).
  Aceasta este cea mai sigură modalitate prin care materialele să își păstreze proprietățile hidrofobe.
  Apoi clătiți-l cu apă caldă și uscați într-un loc uscat, nu expuneți direct la soare (a nu se usca pe calorifer).A se depozita într-un loc uscat.

  Demersul nostru pentru protejarea mediului înconjurător

  Deoarece suntem conștienți de faptul că sunt necesare acțiuni pentru a proteja terenul de joc, Quechua își ia angajamentul să reducă impactul produselor sale asupra mediului. Acest produs nu este conceput eco, dar lucrăm zilnic pentru a realiza produse mai prietenoase cu mediul: în centrul dezvoltărilor noastre se regăsesc conceperea eco, respirabilitatea și rezistența.

  Conceperea produselor: Cunoștințele noastre

  Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele muntelui Mont-Blanc, în Haute Savoie.
  Acesta loc este ideal pentru întâlnirile dintre echipele noastre (designeri, șefi de produs, inginieri etc.) și practicanții de sporturi outdoor.
  Un atu în conceperea produselor noastre pentru drumeție la munte este aducerea expertizei noastre.

  De unde provine rucsacul?

  Creat în centrul nostru internațional de concepere, de la baza masivului Mont Blanc, în Franța, acest produs este apoi conceput de către furnizorii noștri în China și Vietnam. Aceștia sunt parteneri care cunosc toate informațiile necesare pentru confecționarea produselor și cu care ne aflăm într-o strânsă colaborare. Această relație de colaborare bazată pe încredere ne ajută să realizăm produse tehnice și de calitate.

  Condițiile de muncă în atelierele de producție

  Garantăm respectarea normelor noastre de conduită de către furnizorii care sunt adesea prezenți în țările în curs de dezvoltare, în care prezența noastră favorizează crearea de locuri de muncă. Prin audituri și prin intermediul echipelor aflate la fața locului, ne asigurăm că angajații beneficiază de un mediu de lucru de calitate, bazat pe respect, dezvoltare a oamenilor și protejare a mediului.

  Garanție

  10 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 88% Poliester, 12% Poliuretan Căptuşeală 90% Poliester, 10% Poliuretan Material spate 100% Poliester Buzunar 85% Poliamidă, 15% Elastan Material intercalat 85% Poliester, 15% Poliuretan Chingă 100% Poliester

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat.

  Restricții de utilizare

  Husă de protecție ploaie.

  TESTE

  Laboratorul nostru Decatlon Sportslab din Lille contribuie, de asemenea, la inovația și dezvoltarea produselor noastre Quechua.Acesta regrupează 4 tematici, fiecare având propria locație li propriile tehnologii: Studiul conformației (datorită analizei 3D);
  Științele mișcării;
  Confort termic (cu cele 4 camere climatice);
  Științele comportamentale și senzoriale + specificitatea testului legat de produs (ex duș, tunel de vânt etc.).

  Aprobat de

  Produsele Quechua sunt testate la munte, în toate tipurile de condiții pe care le puteți întâlni în timpul drumețiilor.Echipa noastră, precum și un grup de testare (format din parteneri, ambasadori și clienți) au testat produsul de-a lungul întregului proces de dezvoltare, până la comercializare.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri