QUECHUA

Rucsac Drumeție în natură NH100 10L

3499 RON
Ref. : 8775634

Produs conceput pentru a transporta esențialul în timpul plimbărilor și a drumețiilor în natură, practicare ocazională. Rucsac conceput eco.

Confortabil, accesibil și conceput eco, acest rucsac este potrivit pentru drumeții în natură. Rucsac compact și ușor.

Culoare: Negru

Ridicare gratuită din magazin

+ 34 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Confortul utilizatorului

  Spate și bretele din spumă, din material ventilat.

  Capacitate

  Volum: 10L. Greutate: 190 g. Dimensiuni: 40 x 22 x 15 cm.

  Compartimente

  1 compartiment, 2 buzunare cu fermoar și un suport pentru bidon.

  Rezistența la abraziune

  Material și finisaje durabile și rezistente la abraziune. Garanție 10 ani.

  Imagini

  Rucsac Drumeție în natură NH100 10L
  Rucsac Drumeție în natură NH100 10L

  Informații tehnice

  Dezvoltat datorită recenziilor, testat de către practicanți de drumeție

  Datorită observațiilor și opiniilor primite din partea clienților noștri, am refăcut acest model iconic pentru a-l face mai confortabil.
  Spatele și bretelele au fost căptușite, iar compartimentarea a fost mai bine gândită pentru separarea lucrurilor (îmbrăcăminte, bidon, portofel, telefon etc.). Testat în timpul practicii sportive de către numeroși utilizatori, funcționalitățile rucsacului au fost validate.

  Confort înainte de toate!

  Datorită calității recenziilor, am adăugat mai mult confort în spate datorită inserțiilor de pad-uri verticale. Spuma este mai groasă și acoperită cu un material mai moale și ventilat, pentru evacuarea căldurii și a transpirației. Bretelele, mai ventilate decât în cazul modelului precedent, au fost acoperite cu același tip de material pentru ventilare optimă.

  Mai multe buzunare

  Am ascultat opiniile clienților și am adăugat acestui model mai multe buzunare pentru o mai bună organizare a lucrurilor pentru drumeție. Un buzunar din plasă extensibilă a fost adăugat pe exteriorul rucsacului pentru depozitarea bidonului (maximum 0,8L), a unei umbrele sau a altor obiecte. De asemenea, s-a adăugat și un buzunar interior cu fermoar, pentru obiectele personale (portofel, telefon, chie, baton de cereale etc.).

  Etanșeitate

  Materialele rucsacului sunt hidrofobe, pentru drumeție/plimbare pe ploaie ușoară.
  Atenție: rucsacul nu este etanș/impermeabil și nu este prevăzut cu husă de ploaie.
  Pentru plimbări/drumeții pe vreme cu ploaie este necesară protejarea lucrurilor din rucsac. Vă recomandăm acest produs: husă de ploaie 10 - 20 L disponibilă pe decathlon.ro (cod: 8772113).

  Testată, pentru a-i valida rezistența.

  Efectuăm teste de laborator pentru validarea componentelor: materiale, catarame, chingi, spumă, fermoare. Pentru un material, testăm în laborator rezistența la abraziune, la deșirare, rezistența culorilor la razele UV, la spălare, impermeabilitatea. Efectuăm în mod constant teste pentru a verifica rezistența și îmbinarea materialelor la o utilizare accelerată pe un manechin ce reproduce mișcările unui practicant de drumeție.

  Garanție

  10 ani

  Greutate

  0.19 kg

  Video

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 100% Poliester Căptuşeală 100% Poliester Chingă 100% Polipropilenă Strat protector 100% Poliuretan

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat.

  Restricții de utilizare

  Atenție: materialele nu sunt impermeabile. Husa nu este inclusă.

  TESTE

  Echipa noastră de pasionați concepe produsele Quechua, în sediul nostru aflat la poalele masivului Mont Blanc, în Franța.
  Le testăm pe cât mai multe tipuri de teren, în diverse condiții meteo, pentru a ne asigura că sunt confortabile și rezistente. Rucsacul a fost testat și îmbunătățit de practicanții de drumeție, în diferite condiții climatice și în diferite medii.

  Aprobat de

  Acest rucsac a fost conceput datorită numeroaselor recenzii și observații ale clienților. Echipele noastre, precum și un grup de testare (format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare. Acesta a fost testat și validat de un grup de practicanți, în timpul drumețiilor în Haute-Savoie.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri