QUECHUA

Rucsac Drumeție în natură NH Escape 500 32L Negru

Scădem prețurile
19999 RON
Pret vechi: 21999 RON
Ref. : 8649351

Produs conceput pentru drumeție în natură, plimbări și activități de zi cu zi.

Rucsacul este confortabil datorită pad-urilor din spumă, pratic datorită celor 3 compartimente și celor 15 buzunare și ingenios datorită formatului de cabină și caracteristicilor ingenioase.

Culoare: Negru / Caramel închis / Gri carbon

35 Litri

Ridicare gratuită din magazin

+ 199 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Confort

  Bretele și spate 5 pad-uri din spumă. Centuri ventrale și pectorale reglabile.

  Capacitate

  Volum: 32L. Dimensiuni: 50 x 28 x 25 cm. Format bagaj de cabină.

  Compartimente

  3 compartimente, 15 buzunare: 7 fermoar, 2 suport bidon 1L, 1 buzunar laptop 17"

  Polivalență

  Buzunar ascuns, fermoar securizat, orificiu cablu, chingă troler, organizator.

  Ventilare

  Spate pad-uri groase și alveolare pentru a ventila spatele. Bretele ventilate.

  Rezistenţă

  Material și finisaje durabile și rezistente la abraziune. Garanție 10 ani.

  Greutate

  Greutate redusă: 1,1 kg.

  Imagini

  Rucsac Drumeție în natură NH Escape 500 32L Negru
  Rucsac Drumeție în natură NH Escape 500 32L Negru
  Rucsac Drumeție în natură NH Escape 500 32L Negru

  Informații tehnice

  Dimensiuni exterioare

  Înălțime: 50 cm. Lățime: 28 cm. Grosime: 25 cm. Rucsacul poate fi folosit ca bagaj de cabină, în timpul călătoriei cu avionul, deoarece dimensiunile corespund cerințelor aeriene (IATA).
  Se recomandă consultarea informațiilor despre restricțiile de mărime și greutate a bagajului de cabină, la compania aeriană aleasă.

  Confort înainte de toate!

  În conceperea rucsacurilor, noi punem accentul pe confort. Spatele, bretelele și mânerele sunt confortabile datorită grosimii și structurii din diferite tipuri de spumă, acoperită cu mesh 3D, pentru a îmbunătăți ventilarea și uscarea. - Spate: 5 pad-uri din 2 tipuri de spumă (PE - PU) și cu 15 mm grosime. - Bretele: din 2 tipuri de spumă (EVA - PU) și cu 15 mm grosime. Chinga pectorală este reglabilă în înălțime și lățime. Centura ventrală este reglabilă în lățime.

  Rucsac cu 15 buzunare și 3 compartimente

  3 compartimente și 15 buzunare, pentru a separa și a organiza toate lucrurile; 1 compartiment cu fermoar securizat, ce conține 2 buzunare pentru PC de 17" și tabletă de 15", înălțate pentru a evita șocurile; 7 buzunare cu fermoar, 1 buzunar ascuns, cu fermoar, 1 buzunar pentru telefon 6.8" (breteaua stângă);  2 suporturi de bidoane, extensibile și acoperite; 1 organizator și 1 suport chei; 1 orificiu pentru cablu și un buzunar pentru baterie; 1 suport lanternă;
  1 chingă pentru fixare pe troler.

  Etanșeitate

  Materialele rucsacului sunt hidrofobe, pentru drumeție/plimbare pe ploaie ușoară.
  Atenție: rucsacul nu este etanș/impermeabil și nu este prevăzut cu husă de ploaie.
  Pentru plimbări/drumeții pe vreme cu ploaie este necesară protejarea lucrurilor din rucsac. Vă recomandăm acest produs: husă de ploaie 20 - 40 L disponibilă pe decathlon.ro (cod: 8734213).

  Cum este măsurat volumul rucsacului?

  Volumul fiecărui rucsac este măsurat printr-o metodă standard: buzunarul principal al rucsacului este umplut cu bile de dimensiuni mici. Apoi bilele sunt puse într-un recipient gradat care exprimă volumul în litri. Volumul principal al acestui rucsac este de 32L.
  De asemenea, am măsurat și volumul celor 2 buzunare laterale, de pe exterior, pentru bidoane, volumul total ajungând astfel la 35L.

  Testată, pentru a-i valida rezistența.

  Pentru ca rucsacul să fie rezistent, s-au realizat teste în laborator pe materiale și cusături, simulând deteriorarea acestuia. Spre exemplu, pentru un material, testăm în laborator rezistența la abraziune, la deșirare, rezistența culorilor la razele UV, la spălare, impermeabilitatea.
  Rezultatele lor permit mărcii Quechua să ofere o garanţie de 10 ani pentru rucsacurile testate, începând cu data cumpărării indicată pe bonul de casă.

  Cum se reglează rucsacul?

  1 - Slăbiți toate chingile, bretelele și centura pectorală;
  2 - Fixați rucsacul în spate;
  3 - Închideți centura pectorală, reglând-o în înălțime și lățime;
  4 - Strângeți chingile bretelelor (de sus în jos);
  5 - Prindeți și reglați centura ventrală;
  6 - Ajustați în funcție de preferințe.
  Apoi, rucsacul este complet reglat!

  Cum se așază corect echipamentul în rucsac?

  La baza rucsacului poziționați lucrurile grele, laptopul, etc. Hainele vor ocupa spațiul din jurul acestuia. În buzunare puneţi obiectele mici, pe care le folosiţi în timpul zilei (telefon, cremă protecție solară, hartă, ochelari, portofel etc.). Bidoanele se vor poziționa în buzunarele exterioare, de pe laterale, special concepute pentru acest scop.

  Garanție

  10 ani

  Video

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 100% Poliester Căptuşeala principală 100% Poliester Chingă 100% Polipropilenă Strat protector 100% Poliuretan

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat.

  Restricții de utilizare

  Atenție: materialele nu sunt impermeabile. Husa nu este inclusă.

  TESTE

  Echipa noastră de pasionați concepe produsele Quechua în sediul nostru aflat la poalele masivului Mont Blanc, în Franța.
  Le testăm pe teren, pe cât mai multe tipuri de teren, în diverse condiții meteo, pentru a ne asigura că sunt confortabile și rezistente. Rucsacul a fost testat și îmbunătățit de practicanții de drumeție, în diferite condiții climatice și în diferite medii.

  Aprobat de

  Acest rucsac a fost conceput cu ajutorul numeroaselor recenzii și observații ale clienților. Acesta a fost testat și validat de un grup de practicanți, în timpul drumețiilor în Haute-Savoie. Pentru a corespunde cerințelor, produsele Quechua sunt testate în natură. Echipele noastre, precum și un grup de testare (format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri