SIMOND

Rucsac Alpinism Sprint 33L Albastru

34999 RON
Ref. : 8642077

Produs conceput pentru traseele rapide de alpinism, de una/două zile. Rucsac foarte ușor, de doar 570 g.

Minimalist și practic, rucsacul este prevăzut cu un buzunar care permite mărirea volumului cu 8 L. Este echipat cu accesorii, pentru a fi mult mai practic.

Culoare: Azur / Gri asfalt

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 349 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Greutate

  Rucsac practic, ce cântărește doar 570 g.

  Utilizare ușoară

  Sistem de deschidere ,,Easy Access", ușor și rapid.

  Compatibilitate

  Chingi ce permit ad─âugarea de accesorii. Suport schiuri. Sport piolet.

  Polivalen╚Ť─â

  Extensie de 8L.

  Imagini

  Rucsac Alpinism Sprint 33L Albastru
  Rucsac Alpinism Sprint 33L Albastru
  Rucsac Alpinism Sprint 33L Albastru
  Rucsac Alpinism Sprint 33L Albastru
  Rucsac Alpinism Sprint 33L Albastru
  Rucsac Alpinism Sprint 33L Albastru

  Informa╚Ťii tehnice

  Material

  Material principal: Poliamid─â 100 denier Ripstop. Ofer─â un bun raport greutate / rezisten╚Ť─â. Aten╚Ťie: acest rucsac foarte u╚Öor este potrivit pentru utilizatorii care ├«╚Öi doresc s─â performeze. Cel mai important aspect este greutatea redus─â, ├«n detrimentul rezisten╚Ťei. Dac─â prioritatea dumneavoastr─â este rezisten╚Ťa, v─â recomand─âm s─â opta╚Ťi pentru rucsacurile din gama "ALPINISM".

  Volum

  33 L + 8 L (buzunar de extensie a volumului).

  Dimensiuni

  Î 50 x L 27 x A 18 cm (fără extensie).

  Transport

  - Bretele din spum─â ce asigur─â confort la transport. - Ching─â la piept, reglabil─â ┼či deta┼čabil─â. - Ching─â ventral─â reglabil─â. - Suporturi pentru echipament pe bretele.

  Spate

  - Spate din spum─â.

  Accesorii

  - 2 suporturi pentru piole┼úi. - Sistem portschi frontal, reglabil ╚Öi deta╚Öabil.- Ching─â reglabil─â, pentru a securiza coarda ┼či a comprima rucsacul. - 6 chingi laterale ┼či 2 frontale pentru accesorii (cordeline pentru chingi de compresie, carabiniere, casc─â etc). - Compatibilitate rezervor ap─â: 2 c├órlige de ag─â┼úare, orificiu pentru pipet─â ├«n bretele. - M├óner de transport

  Buzunare

  - Buzunar mare pe lateral, în exterior, cu fermoar, cu dimensiuni de 35 cm x 14 cm, pentru accesorii (telefon, card, GPS etc). - Bununar interior, cu fermoar și cârlig pentru chei.

  Sistem de deschidere

  Sistem de închidere/ deschidere foarte rapidă, datorită sistemului "Easy Access". - Extensie cu sistem de închidere de tip Canyon, pentru a proteja conţinutul sacului.

  Garan╚Ťie

  5 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Material principal 100% Poliamidă Căptușeală 100% Poliamidă Înveliș 100% Poliuretan Chingă 90% Polipropilenă, 10% Poliuretan termoplastic

  TESTE

  Concepute de echipele noastre din Chamonix (Fran╚Ťa), la poalele masivului Mont Blanc, produsele noastre sunt testate ├«n laboratoare certificate, pentru a le garanta caracteristicile mecanice. Partenerii no╚Ötri tehnici le testeaz─â pe teren, pentru a valida caracteristicile tehnice.

  Aprobat de

  Alpini┼čtii/c─â╚Ť─âr─âtorii din echipa Simond.Rucsac utilizat de Benjamin Guigonnet la urcarea pe fa╚Ťa sudic─â a masivului Nuptse (7742 m, Himalaya) recompensat─â cu premiul Pioletul de aur, ├«n 2018.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se sp─âla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se c─âlca

  A nu se cur─â╚Ťa chimic

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri