KIPSTA

Rucsac 33L ESSENTIAL Gri închis

9999 RON
Ref. : 8735504

Produs conceput pentru transportarea echipamentului de sport.

Ave╚Ťi nevoie de un rucsac practic, pentru sport? Rucsacul Essential este prev─âzut cu buzunare destinate transport─ârii echipamentului de sport ╚Öi buzunare pentru obiectele personale, precum laptopul.

Culoare: Negru / Negru

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 99 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Capacitate

  Volum 33 L. Format bagaj de mână. Dimensiuni = 54,5*33*22 cm.

  Compartimente

  7 buzunare, dintre care unul pentru ├«nc─âl╚Ť─âminte ╚Öi unul pentru laptop.

  Rezistenţă

  Material rezistent la abraziune și greutate. Test jerk.

  Confort

  Bretele reglabile și spate matlasat.

  Informa╚Ťii tehnice

  Concepere rucsac Essential 33 L

  ├Änt├ólnim aceea╚Öi problem─â ├«n momentul depozit─ârii echipamentului: cum separ─âm ├«nc─âl╚Ť─âmintea murdar─â de restul lucrurilor (laptop, documente, textile)? Astfel, am conceput rucsacul cu un buzunar pentru ├«nc─âl╚Ť─âminte, separat de compartimentul principal. Acest model este prev─âzut cu buzunare laterale pentru depozitarea sticlelor de ap─â.

  Ajustabil

  Curele în lateral pentru ajustarea rucsacului.

  Compartimente

  Rucsac cu buzunare multiple, pentru a separa echipamentul pentru sport, de restul lucrurilor. Prev─âzut cu 7 buzunare, dintre care 1 pentru ├«nc─âl╚Ť─âminte (cu m─ârimea mai mic─â de 45), 1 pentru echipament, 1 pentru accesorii, 1 pentru obiectele personale, 1 pentru documente sau laptop ╚Öi 2 pentru sticlele de ap─â.

  Format bagaj de cabin─â

  Poate fi folosit ca bagaj de cabin─â. Pentru mai multe detalii despre greutatea ╚Öi dimensiunile bagajului de cabin─â, este bine s─â consulta╚Ťi site-ul companiei aeriene.

  De ce s─â alege╚Ťi un rucsac ESSENTIAL?

  Un practicant particular, individual sau la club, are nevoie s─â-╚Öi transporte echipamentul sportiv ├«n timpul deplas─ârilor sau a antrenamentelor. Astfel am conceput gama de rucsacuri ESSENTIAL pentru orice tip de transport, ce con╚Ťine compartimente separate pentru echipamentul sportiv ╚Öi obiectele personale. Am p─âstrat func╚Ťiile esen╚Ťiale ╚Öi liniile produsului, f─âr─â a renun╚Ťa la practicitate ╚Öi rezisten╚Ť─â.

  Dimensiuni și greutate

  Dimensiuni rucsac: 54,5*33*22 cm.
  Greutatea rucsacului este de 630 g.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Căptușeală 100% Poliester Material principal 100% Poliester Înveliș 100% Poliuretan

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat.

  TESTE

  Kipsta ╚Öi Decathlon ╚Ťin cont de rezisten╚Ťa ├«n timp a produselor. De aceea, produsele sunt testate pe teren, dar ╚Öi ├«n laborator, pentru a garanta rezisten╚Ťa ├«n timp a acestora. De asemenea, a fost efectuat testul Jerk pentru rezisten╚Ť─â la greutate (solicit─âri repetate de p├ón─â la 10 000 cicluri) ╚Öi testul de ├«ntindere a materialului ╚Öi a ├«mbin─ârilor.

  Aprobat de

  Echipa de certificare Kipsta Din echipa de certificare Kipsta fac parte ingineri califica╚Ťi s─â conduc─â studii pe teren, cunoscu╚Ťi pentru: crearea de protocoale ╚Öi teste specifice legate de utilizarea produselor; recrutarea persoanelor calificate de un nivel corespunz─âtor pentru testarea produselor; analiza obiectiv─â a rezultatelor, prin instrumente de statistic─â.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A nu se sp─âla

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se c─âlca

  A nu se cur─â╚Ťa chimic

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri