OXELO

Role PLAY5 Gri Copii

15999 RON
Ref. : 8739810

Produs conceput pentru deplasări cu rolele (nivel începător). Role ideale pentru copiii care poartă mărimile 28 - 36.

Copilul dumneavoastră vrea să meargă pe role și poate să își mențină echilibrul? Rolele Play 5 sunt stabile, rezistente și reglabile pe 3 mărimi: piciorul crește, la fel și rolele!

Culoare: Gri pal

 • 28/30 Produs indisponibil online momentan
 • 30/32 undefined
 • 32/34 undefined
 • 34/36 undefined
+ 159 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Confort

  Interior detașabil, din spumă, pentru confort.

  Calitatea alunecării

  Rulmenți ABEC 1, pentru nivel începător.

  Susținere picior

  Carcasă și catarame de strângere precise, pentru susținere și protecție.

  Reglabil

  Role reglabile pe 3 mărimi, în funcție de creșterea copilului.

  Imagini

  Role PLAY5 Gri Copii
  Role PLAY5 Gri Copii
  Role PLAY5 Gri Copii
  Role PLAY5 Gri Copii
  Role PLAY5 Gri Copii
  Role PLAY5 Gri Copii
  Role PLAY5 Gri Copii
  Role PLAY5 Gri Copii
  Role PLAY5 Gri Copii
  Role PLAY5 Gri Copii
  Role PLAY5 Gri Copii
  Role PLAY5 Gri Copii

  Informații tehnice

  Recomandări de siguranță

  Vă recomandăm echipamentul complet (cotiere, cască, genunchiere, protecții pentru încheietură), pentru a vă proteja în caz de cădere.

  Cum se reglează mărimea rolelor?

  Cum se reglează mărimea? Pentru a modifica mărimea rolelor, doar mutați banda cu arici. "1" pentru mărimi mici, "2" pentru mărimi medii şi "3" pentru mărimi mari. Spațiul rămas la vârf permite purtarea rolelor mai mult timp, chiar dacă piciorul crește. Ingenios, nu?

  Kit stabilitate (referință model: 8282768)

  Kitul cu șuruburi, numit kit de stabilitate, este compatibil cu rolele PLAY3 și PLAY5. Acest „kit pentru stabilitate” permite inițierea copilului în stilul cu trei roți: aveți ocazia să creșteți stabilitatea în timpul primelor deplasări, iar copilului, îi permite să capete încredere în sine.

  Sfatul șefului de produs al rolelor Play5

  Primul instinct al părinților este acela de a-i ține pe copii, cu ambele mâini. Este un reflex care nu îi ajută foarte mult pe copii să învețe. Cum îl puteți ajuta? Trebuie doar să îl ajutați să se sprijine de o rampă, în timp ce se deplasează cu pași mici. Astfel, progresul este asigurat.

  Frâne și roți din cauciuc sau din plastic?

  Spre deosebire de plastic, ce ajută la încetinire, cauciucul oferă o aderență bună: rulare și frânare eficiente. De altfel, cauciucul se uzează mai greu decât plasticul. Oxelo garantează siguranța copilului, indiferent de nivelul de practică. Toate rolele sunt echipate cu roți din cauciuc, fără PVC.

  Aveți nevoie de servicii de întreținere și reparare a rolelor?

  În oferta noastră din atelierele magazinelor Decathlon și de pe decathlon.ro, regăsiți roți de diferite dimensiuni (chiar și cu lumini), frâne și șuruburi compatibile. Acestea se montează foarte ușor. Puteți afla mai multe urmărind sfaturile și tutorialele de pe canalul de YouTube Oxelo: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos

  Cum putem prelungi durata de viață a rolelor?

  În funcție de locul unde sunt așezate pe șină, unele roți se vor uza mai repede decât altele. Le puteți schimba între ele, pentru ca uzura să fie uniformă.
  Atunci când primul dintre cele 7 cercuri vizibile pe interiorul roții este atins de uzură, este momentul să le schimbați.

  Cum sunt testate produsele ?

  Toate rolele noastre sunt testate în laborator. Aceste teste permit validarea normelor europene, în ceea ce privește utilizarea rolelor, dar și testele de uzură. Testele în laborator sunt completate de teste pe teren,cu utilizatori obișnuiți, măsurători sau teste ce privesc percepția echipei de testare asupra produsului. Rezultatul: produs testat, validat.

  Garanție

  Garanţie: 2 ani, cu excepţia pieselor de uzură (roţi, frână şi rulmenţi).

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Încălțăminte ciclism 100% Polipropilenă Roți pentru role 50% Poliuretan, 50% Polipropilenă Șasiu 100% Polipropilenă Cuff role 100% Polipropilenă Parte superioară - Material principal 100% Poliester Catarame 50% Poliuretan, 50% Poliamidă Rulment 100% Oțel

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat şi la temperatură optimă. A nu se usca în apropierea unei surse de căldură sau a unei flăcări.

  Restricții de utilizare

  Respectă norma EN 13843B (maximum 60 kg).A nu se folosi în skatepark.

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri