Role freeride HardBoot MF500 Galben Adulți

42999 LEI

Produs conceput pentru freeride și freestyle, în mediul urban (nivel mediu). Role polivalente și ușor de manevrat.

Freeride, freeskate, freestyle... Susţinere, confort şi manevrabilitate (frână inclusă, nemontată).

Culoare: GALBEN
Mărime: Ghid de mărimi
+ 429 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Confort

Spumă groasă şi interior din nailon şi lycra.

Calitatea deplasării

Rulmenţi ABEC 7 şi roţi 80 mm (sau 76 mm) 86A. Șine din aluminiu extrudat.

Susținere

Structură rigidă și sistem triplu de prindere (2 catarame micrometrice + șiret).

Capacitate de manipulare

Șine din aluminiu extrudat 243mm pentru roți de 80mm / 231mm pentru roți de 76mm

Rezistența la frecare

Întărituri: protecții detașabile pe lateral.

Informații tehnice

Susținere role

Element de protecție, în partea superioară a rolelor:asigură susţinere optimă a piciorului. Element format din 15% fibră de sticlă. Pentru mai multă susținere, rolele au 2 catarame micrometrice și șireturi.

Protecţie anti-şoc

Carcasă integrală și pad-uri din plastic, în partea din faţă, pentru a proteja piciorul în cazul aluncărilor sau căderilor.

Detalii role

Role polivalente, ce asigură capacitate bună de alunecare (rulmenți ABEC 7 și roți de 80 mm sau 76 mm pentru mărimile 36 - 38) și manevrabilitate optimă (șină scurtă și rezistentă, pentru a rezista la salturi și slide-uri).Roți cu două mărimi diferite, în funcție de mărimea piciorului: 36 - 38: 76 mm / 39 - 46: 80 mm pentru manevrabilitate excelentă. Șina se poate plasa pe dreapta sau stânga, pentru adaptare la modul de practică.

Sistem de frânare

Frână completă, tampon + suport de frână, adaptabil pentru piciorul drept sau stâng. Serviciu disponibil la atelierul din cadrul magazinului Decathlon. Tampon de frână disponibil la raft, în magazinele Decathlon sau pe decathlon.ro.

Ce este aluminiul extrudat?

Extrudarea este un procedeu termomecanic prin care materialul comprimat este trecut printr-un utilaj care îi imprimă un anumit profil. Elementul extrudat (șina) este rezistent și turnat în mod precis.

Întreținerea și repararea rolelor

Piesele se pot schimba sau repara datorită pieselor SPV furnizate la raion, pe internet sau în atelierul magazinului Decathlon.

Prelungirea duratei de viaţă a rolelor

Pentru a crește rezistența în timp a rolelor, recomandăm demontarea, curățarea și uscarea roților, precum și ștergerea rulmenților cu o lavetă uscată. Găsiți recomandările și tutorialele pe canalul nostru YouTube: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos

Prelungirea rezistenței rolelor

Roțile se pot schimba între ele, având în vedere că uzura lor nu este uniformă. Motivul?De obicei, ne deplasăm pe role, înclinându-le spre interior, pentru a putea să ne luăm avânt, să întoarcem sau să prindem viteză. Pentru a evita uzarea completă a cauciucului rolelor, schimbați roțile între ele (inversați perechile de roți între ele).

Greutate maximă suportată de către rolele MF500 Oxelo

Respectă norma europeană EN 13843 clasa A (norma pentru role adulți). Se aplică rolelor cu roți în linie concepute pentru persoane cu o greutate de 20 kg - 100 kg (masă corporală). Sunt menționate exigențele de siguranță și specificațiile relative la metodele de testare, la delimitări și informații oferite de producător pentru a reduce riscul de accidentare la care sunt expuse persoanele terțe și utilizatorul în condiții normale de utilizare.

Greutate role MF500 Oxelo

3,150 kg perechea pentru mărimea 43.

Cum sunt testate produsele noastre?

Toate rolele noastre sunt testate în laborator. Aceste teste permit validarea normelor europene, în ceea ce privește utilizarea rolelor, dar și testele de uzură. Testele în laborator sunt completate de teste pe teren, în condiții reale de utilizare.Rezultatul: un produs testat și validat.

Garanție

Garanţie: 2 ani, cu excepţia pieselor de schimb (roţi, frână şi rulmenţi).

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Cupă mulată 100% Termosplatic polietilenă (TPE) OEM Pack 50% Poliuretan, 50% Policarbonat Motor 100% Termosplatic polietilenă (TPE) Main part 85% Aluminiu, 10% Acetat, 5% Poliamidă 6.6 (PA 6.6) Cupru 90% Rășină de poliester, 10% Poliuretan Corepack 100% Poliester Board fin 50% Poliuretan, 50% Poliamidă 6.6 (PA 6.6) Catarg 100% Oțel Material exterior 100% EVA

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc uscat şi la temperatură optimă. A nu se usca în apropierea unei surse de căldură sau a unei flăcări.

Produse similare

Imagini

Role freeride HardBoot MF500 Galben Adulți
Role freeride HardBoot MF500 Galben Adulți

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri