ARTENGO

Rachet─â Tenis TR130 M─ârimea 17" Albastru Copii

7999 RON
Ref. : 8540255

Produs conceput pentru tenis (nivel ├«ncep─âtor). Pentru copii cu o ├«n─âl╚Ťime mai mic─â de 100 cm.

Datorit─â celor 6 concepte dezvoltate ├«n parteneriat cu numero╚Öi antrenori ╚Öi copii, racheta TR130 a fost g├óndit─â pentru a facilita progresarea ├«n ├«nv─â╚Ťarea primelor mi╚Öc─âri tehnice de tenis.

Culoare: ALBASTRU / Negru

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 79 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  ├Änv─â╚Ťare u╚Öoar─â

  Racheta integreaz─â 6 concepte pentru a u╚Öura ├«nv─â╚Ťarea.

  Manevrabilitate

  Rachetă ușoară (176g) și manevrabilă, ideală pentru nivel începător.

  Toleran╚Ť─â

  Cadrul (425 cm┬▓) reduce erorile de centrare.

  Informa╚Ťii tehnice

  Pozi╚Ťionarea m├óinilor

  Dou─â zone de pe m├óner indic─â buna pozi╚Ťionare a m├óinilor: - M├óna dominant─â trebuie ╚Ťinut─â pe m├óner, ├«n partea de jos care nu este marcat─â.
  - Cealalt─â m├ón─â trebuie ╚Ťinut─â ├«n partea de sus, cu stria╚Ťii, mai ales ├«n timpul loviturilor de rever realizate cu 2 m├óini. Acest lucru asigur─â putere optim─â ╚Öi stabilitate ├«n timpul loviturilor.

  Prinderea în mână a rachetei

  Datorit─â celor 3 marcaje colorate din zona de sus ╚Öi de jos a m├ónerului, racheta TR130 ├«i ajut─â pe copii s─â ├«╚Öi pozi╚Ťioneze m├óinile corect, pentru realizarea de lovituri de dreapta, de rever sau serviciu. Copilul trebuie s─â pozi╚Ťioneze m├óna astfel ├«nc├ót s─â r─âm├ón─â vizibil marcajul: - galben, pentru lovituri de dreapta;
  - alb, pentru serviciu;
  - gri, pentru lovituri de rever.
  Astfel, cadrul este bine pozi╚Ťionat ├«n timpul loviturii ╚Öi for╚Ťeaz─â racheta s─â acopere u╚Öor mingea.

  Pozi╚Ťie de a╚Öteptare a mingii

  C├ónd copilul a╚Öteapt─â mingea de la partenerul s─âu de joc, acesta trebuie s─â ╚Ťin─â racheta astfel ├«nc├ót s─â aib─â ├«n fa╚Ťa lui, desenul de pe cadru. Cu o pozi╚Ťie cu picioarele dep─ârtate ╚Öi genunchii bine ├«ndoi╚Ťi, el va fi ├«ntr-o pozi╚Ťie corect─â pentru a lovi mingea.

  Pozi╚Ťionarea m├óinii libere

  ├Än timpul preg─âtirii de lovire, cea de-a doua m├ón─â are un rol esen╚Ťial pentru stabilizarea rachetei ╚Öi asigurarea unei bune mi╚Öc─âri. ├Än acest scop, copilul trebuie s─â pozi╚Ťioneze m├óna ├«n zona inimii rachetei.
  Prin urmare, am pozi╚Ťionat repere vizuale ╚Öi tactile pentru a sim╚Ťi aceast─â pozi╚Ťie corect─â.

  Realizarea corectă a mișcării de bază

  Pentru a avea o mi╚Öcare ampl─â ╚Öi relaxat─â, am pozi╚Ťionat un mic personaj pe extremitatea rachetei.
  La ├«nceputul mi╚Öc─ârii, personajul trebuie ÔÇŁs─â priveasc─âÔÇŁ mingea care vine el. Iar la sf├ór╚Öit, acesta trebuie ÔÇŁs─â priveasc─âÔÇŁ din nou mingea care se ├«ndreapt─â spre adversar.
  Acest lucru ├«l va obliga pe copil s─â pozi╚Ťioneze corect racheta ├«n timpul mi╚Öc─ârii. De asemenea, ├«l va ajuta s─â aib─â o mi╚Öcare ampl─â ╚Öi relaxat─â.

  Zona de centrare

  Am pozi╚Ťionat un marcaj alb ├«n form─â de minge ├«n centrul cordajul.
  ├Än ├«ncercarea de a lovi mingea ├«n dreptul acestui marcaj, copilul se va concentra pe o bun─â centrare a mingii pe cadru ╚Öi pe o bun─â pozi╚Ťionare a rachetei.
  Acest lucru ├«l va ajuta s─â realizeze lovituri mai eficiente ╚Öi mai confortabile. ├Än zona de mijloc a cadrului loviturile sunt mai puternice, mai precise, iar acolo vibra╚Ťiile sunt cele mai reduse.

  Caracteristici tehnice

  Greutate:176 g
  Echilibru: 21 cm.
  Lungime: 43 cm
  M─ârime cadru: 425 cm┬▓.

  Compozi╚Ťie

  Cadru din aluminiu pentru o rachet─â rezistent─â.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Cadru rachet─â 100% Aluminiu Shaft 100% Poliuretan Cordaj rachet─â 100% Poliamid─â Protec╚Ťie bumper 100% Poliamid─â Grip 100% Poliuretan Capac superior rachet─â 100% Poliamid─â Cap─ât inferior rachet─â 100% Poliamid─â

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se evita schimb─ârile mari de temperatur─â.

  TESTE

  Racheta TR130 a fost ├«ndelung testat─â de numero╚Öi juc─âtori ╚Öi juc─âtoare de tenis, care au apreciat designul ei, manevrabilitatea ╚Öi rezisten╚Ťa sa.

  Aprobat de

  Conceptele pedagogice ale rachetei TR130 au fost dezvoltate al─âturi de antrenori de tenis certifica╚Ťi la nivel federal. Am conceput al─âturi de ei aceast─â rachet─â, ca pe un adev─ârat instrument de ├«nv─â╚Ťare pe care antrenorul s─â se poat─â baza ├«n timpul antrenamentelor, pentru a-i ajuta pe copii s─â progreseze ╚Öi s─â se amuze ├«n acela╚Öi timp.

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri