BABOLAT

Rachetă Tenis Babolat Pure Aero 300g Gri-Galben Adulţi

99999 RON
Ref. : 8813176

Produs conceput pentru tenis (nivel avansat). Rachetă asigură lovituri cu efect și stabilitate.

Racheta Babolat Pure Aero oferă un foarte bun spin! Noua rachetă de tenis Babolat Pure Aero 300 g asigură lovituri cu efect, putere și stabilitate.

Culoare: Gri închis / Galben neon fluorescent / Negru

 • Grip 2 Produs indisponibil online momentan
 • Grip 3 Produs indisponibil online momentan
 • Grip 4 Produs indisponibil online momentan
+ 999 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Rotire

  Cadrul Aeromodular 3 și noul FSI Spin oferă și mai mult spin.

  Putere

  Greutatea, cadrul rotund de 645 cm² și rigiditatea crescută oferă putere.

  Stabilitate

  Iner╚Ťia crescut─â asigur─â o excelent─â stabilitate la impact.

  Reducerea vibraţiilor

  Conceptele NF²-TECH și SWX Purefeel oferă confort la impact.

  Informa╚Ťii tehnice

  Greutate (rachet─â neracordat─â)

  Greutate de 300 g. Greutatea este m─âsurat─â ├«n grame. La fel ca echilibrul ╚Öi lungimea, greutatea influen╚Ťeaz─â iner╚Ťia rachetei, manevrabilitatea, stabilitatea ╚Öi puterea acesteia. Cu c├ót este mai grea racheta, cu at├ót mai mult─â energie poate fi transferat─â c─âtre minge, dar ├«n aceste condi╚Ťii nivelul de manevrabilitate este mai sc─âzut. Pe de alt─â parte, cu c├ót racheta este mai u╚Öoar─â, cu at├ót este mai manevrabil─â, dar asigur─â ╚Öi mai pu╚Ťin─â putere.

  Echilibru (rachet─â neracordat─â)

  Echilibru: 32 cm. Echilibrul se m─âsoar─â ├«n cm, ├«ncep├ónd din partea de jos a rachetei (de la m├óner). Cu c├ót aceast─â valoare este mai mare (echilibru spre cap),┬ácu at├ót racheta este mai puternic─â ╚Öi stabil─â la impact, dar mai pu╚Ťin manevrabil─â.┬áPe de alt─â parte, cu c├ót aceast─â valoare este mai mic─â (echilibru spre m├óner), cu at├ót racheta este mai manevrabil─â, dar mai pu╚Ťin puternic─â ╚Öi stabil─â la impact.

  Suprafa╚Ťa cordajului

  M─ârimea cadrului: 645 cm┬▓. se refer─â la suprafa╚Ťa ├«n cm┬▓ a cadrului rachetei. Acest aspect are impact asupra toleran╚Ťei ╚Öi puterii rachetei. Cu c├ót cadrul este mai mare, cu at├ót racheta este mai puternic─â ╚Öi tolerant─â, dar asigur─â o senza╚Ťie mai redus─â de control. Pe de alt─â parte, cu c├ót cadrul este mai mic, cu at├ót racheta asigur─â mai mult control, dar mai pu╚Ťin─â putere ╚Öi toleran╚Ť─â.

  Rigiditate

  69 Ra
  Ra: define╚Öte rigiditatea rachetei, mai exact, capacitatea sa de a se deforma sub impactul mingii. Cu c├ót racheta este mai rigid─â (indicele Ra este ridicat), cu at├ót aceasta se poate deforma mai pu╚Ťin la impact. Energia pierdut─â la impact de c─âtre rachet─â este astfel minimizat─â ╚Öi imprimat─â mingii prin cordaj. Astfel, obi╚Önuim s─â spunem c─â cu c├ót racheta este mai rigid─â, cu at├ót aceasta este mai puternic─â.

  Iner╚Ťie (rachet─â neracordat─â)

  SW = 290.
  Iner╚Ťia (Swingweight ├«n englez─â):┬ácaracterizeaz─â ├«nainte de toate manevrabilitatea rachetei ╚Öi capacitatea acesteia de a transfera energie mingii (puterea). Cu c├ót iner╚Ťia este mai ridicat─â, cu at├ót racheta este mai puternic─â, dar mai dificil de manevrat. Pe de alt─â parte, cu c├ót iner╚Ťia rachetei este mai redus─â, cu at├ót racheta este mai manevrabil─â, dar mai pu╚Ťin puternic─â. Iner╚Ťia este ├«n mare parte rezultatul greut─â╚Ťii, echilibrului ╚Öi lungimii rachetei.

  Plan cordaj

  Plan de cordaj: 16 x 19. reprezint─â num─ârul de corzi verticale x num─ârul de corzi orizontale. Dac─â planul de cordaj are mai multe corzi, acesta este ÔÇŁ├«nchisÔÇŁ, iar dac─â este prev─âzut cu mai pu╚Ťine corzi, acesta este ÔÇŁdeschisÔÇŁ. Cu c├ót planul de cordaj este mai ├«nchis, cu at├ót racheta asigur─â mai mult control, dar mai pu╚Ťin─â putere ╚Öi lovituri cu efect. Pe de alt─â parte, cu c├ót planul de cordaj este mai deschis, cu at├ót racheta asigur─â mai mult─â putere ╚Öi lovituri cu efect, dar mai pu╚Ťin control.

  Lungime

  Lungime: 68,5 cm. se m─âsoar─â ├«n cm, din partea de jos, de la m├ónerul rachetei p├ón─â sus, la cadru. Cu c├ót racheta este mai lung─â, cu at├ót aceasta asigur─â mai puternic─â, dar asigur─â mai pu╚Ťin─â manevrabilitate. Pe de alt─â parte, cu c├ót racheta este mai scurt─â, cu at├ót aceasta este mai manevrabil─â, dar asigur─â mai pu╚Ťin─â putere.

  Sec╚Ťiune

  Sec╚Ťiune (├«n mm): 23/26/23

  FSI Spin Technology

  Tehnologia FSI Spin a fost reg├óndit─â pentru a oferi mai multe lovituri cu efect. Planul de cordaj deschis genereaz─â un spin maxim. WOOFER SYSTEM prelunge╚Öte timpul de contact ├«ntre minge ╚Öi racordaj, sporind astfel controlul ╚Öi confortul. Orificiile alungite au fost reg├óndite ╚Öi pozi╚Ťionate la ora 6 ╚Öi la ora 12, pentru a oferi un efect catapult─â corzilor ╚Öi pentru a asigura o mai bun─â rotire a mingii pentru lovituri cu efect.

  AEROMODULAR 3

  Cadrul AEROMULAR 3 este eliptic și aerodinamic, integrând orificiile care oferă o mișcare mai rapidă în aer, pentru lovituri cu efect accentuate.

  SWX Pure Feel

  Noua tehnologie SMAC, un sistem revolu╚Ťionar anti-vibra╚Ťii integrat ├«n compozi╚Ťia rachetei, permite ob╚Ťinerea unor senza╚Ťii excep╚Ťionale ├«n momentul impactului ╚Öi a unui sunet unic la fiecare lovitur─â.

  NF┬▓-TECH

  Inser╚Ťiile de in pozi╚Ťionate strategic ├«n cadru permit o absorb╚Ťie optim─â a ╚Öocurilor. ÔÇőÔÇő

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Aprobat de

  Carlos Alcaraz, F├ęlix Augier-Aliassime, Leylah Fernandez

  Opinii clien╚Ťi