PERFLY

Rachetă Squash WALLBREAKER 165 Adulți

9999 RON
Ref. : 8648340

Produs conceput pentru squash (practicare ocazională și/sau începător). Rachetă puternică şi manevrabilă.

Rachetă de squash ideală pentru inițiere, datorită rezistenței, cadrului mare și sistemului anti-vibrații, integrat la centrul rachetei!

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 99 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Reducerea vibraţiilor

  Sistem anti-vibrații integrat.

  Durabilitate

  Compoziție din aluminiu, ce oferă o bună rezistență.

  Putere

  Inerție crescută a rachetei ce generează lovituri mai puternice.

  Toleranță

  Cordaj mediu (467cm²); reduce greşelile de centrare şi îmbunătăţeşte loviturile.

  Informații tehnice

  Concept: Sistem anti-vibrații integrat.

  Sistem anti-vibrații integrat. Format din material elastometric, atenuează vibrațiile și asigură confort pentru jucătorii de nivel ocazional/ începător.

  Concept: ALU 6061

  Racheta concepută din aluminiu 6061 concepute perfect pentru jucătorii de nivel începători. Rachetă solidă, din aluminiu, care nu se sparge la impactul cu peretele.

  Concept: PU GRIP

  Material elastomeric din poliuretan ce oferă aderență / absorbție.

  Greutate cadru: 165 g

  Datorită greutății cadrului de 165 g (fără racordaj, bumper sau grip), racheta asigură putere foarte bună.
  Caracteristicile acestei rachete le permite jucătorilor de nivel începător să descopere jocul de squash.

  Echilibru rachetă neracordată: 325 mm.

  Echilibrul de 325 mm (spre mâner) asigură manevrabilitate foarte bună.

  Mărime cadru: 467 cm².

  Suprafața de 467cm² a cordajului permite evitarea erorilor de centrare.

  Plan cordaj: 14 x 19

  Planul cordajului conține spații largi și a fost conceput pentru a asigura putere și toleranță jucătorilor de nivel începător.

  Alegerea mingii de squash

  În cazul practicanților de squash de nivel începător, se recomandă alegerea unei mingi rapide și cu un ricoșeu mai înalt. Mingea SB190 cu punct albastru este ideală pentru inițierea în squash (https://www.decathlon.ro/p/set-2-mingi-squash-sb190-punct/_/R-p-312154).
  Jucătorii de nivel mediu, care au nevoie de lovituri mai scurte, pot alege mingea SB560 cu punct roșu. Aceasta are un ricoșeu mai redus și permite progresarea (https://www.decathlon.ro/p/minge-squash-sb-830-x2-punct-rosu/_/R-p-3482?mc=8649204).

  Încălzirea mingii de squash înainte de joc

  Ca orice minge de squash, aceasta va trebui ”încălzită” pentru a profita din plin de calitățile sale.
  Pentru aceasta, poziționați mingea aproape de unul dintre T-uri și loviți-o de mai multe ori către perete. După 10 lovituri, veți simți mingea încălzită. Atunci când mingea este bine încălzită, puteți începe și jocul de squash.

  Mingea de squash și temperatura de pe teren

  Căldura și frigul au un efect considerabil în ceea ce privește performanțele mingii. Când este frig, mingea se încălzește mai greu, iar ricoșeul va avea o înălțime mai mică, indiferent de tipul de minge. În caz de frig puternic, va trebui să folosiți în mod sigur o minge albastră sau roșie. Pe de altă parte, cu cât este mai cald, cu atât înălțimea ricoșeului este mai mare, astfel încât puteți contracara acest efect prin folosirea unei mingi cu ricoșeu mic, precum cea cu punct galben sau cea cu punct dublu galben.

  Când știți că mingea este uzată?

  Mingile de squash noi au un aspect mat sau aspru. În funcție de teren, racordaj, tipurile de lovituri realizate, mingea se va deteriora mai repede sau mai lent. Atunci când observați pe ea zgârieturi sau un aspect strălucitor al mingii de squash, este timpul să o schimbați. Puteți continua să o folosiți, dar mingea nu va mai asigura aceleași performanțe. Aceasta va aluneca pe sol și pe pereți. Schimbați mingea înainte de a se întâmpla acest lucru!

  Sfaturi sportive Squash

  Ai nevoie de mai multe informații? Urmărește platforma noastră de sfaturi sportive, secțiunea Squash: https://sfaturi.decathlon.ro/squash

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Cadru rachetă 100% Aluminiu Mâner rachetă 100% Poliuretan Cordaj rachetă 100% Poliamidă Protecție bumper 100% Poliamidă Grip 100% Poliuretan Capac superior rachetă 100% Poliamidă Capăt inferior rachetă 100% Poliamidă

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se evita schimbările mari de temperatură. A se evita depozitarea la temperaturi scăzute (sub 5 grade).

  TESTE

  Produsul este testat în centrele noastre TechCenters, împreună cu partenerii tehnici. Produsul a fost conceput pentru jucătorul începător de squash. În timpul validării, racordajul ARTENGO SR130 a fost comparat cu cele mai bune produse de pe piață, atât pe teren, cât și în laborator.

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri