PERFLY

Rachetă Squash Speed 115 Adulți

49999 RON
Ref. : 8573936

Produs conceput pentru squash (nivel mediu/avansat).

Greutatea de 115 g și echilibrul de 350 mm sporește manevrabilitatea. Cadrul lărgit, de 470 cm² oferă mai mult control rachetei. Asigură un bun raport manevrabilitate/toleranță!

Culoare: Negru / PORTOCALIU

Ridicare gratuită din magazin

+ 499 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Manevrabilitate

  Greutate de 115 g (greutatea cadrului) și echilibru neutru de 350 mm (fără racordaj).

  Toleranță

  Cadrul lărgit asigură toleranță în cazul erorilor de centrare.

  Putere

  Planul de cordaj 14x16 se poate ajusta la 16x16, pentru precizie suplimentară.

  Stabilitate

  Cadrul rachetei are o formă Hybride.

  Informații tehnice

  Concept: HYBRID FRAME

  Forma Hybride a rachetei (mix între o rachetă cu formă de picătură de apă, cu cadrul alungit și o rachetă cu inima închisă) asigură stabilitate sporită, permițând optimizarea loviturilor.

  Concept: CARBON RAW

  Fibra de carbon, de origine din Japonia, este una dintre cele mai rigide de pe piață și asigură un raport greutate/rezistență foarte bun.
  S-a realizat un tratament suplimentar, pentru a o face vizibilă.

  Concept: Tapered Power Shaft.

  Shaftul mărit al rachetei PERFLY SPEED 115 asigură mai multă putere, în comparație cu un shaft clasic.

  Concept: CONCAVE SHAPE SYSTEM

  Asigură putere și rezistență, fără a pierde din control. Secțiunea concav ovală a capului de rachetă asigură putere și control. De asemenea, această secțiune a rachetei asigură mai multă rezistență la lovirea pereților de pe terenul de squash.

  Concept: DUAL STRING PATTERN

  Tehnologia DUAL STRING PATTERN permite personalizarea planului de cordaj. Cu această nouă tehnologie, jucătorii pot alege între un plan de cordaj rectiliniu, pentru mai multă putere sau un plan de cordaj în formă de evantai, pentru a optimiza controlul asupra mingii. Planul de cordaj rectiliniu oferă putere și confort la contactul cu mingea. Planul de cordaj în formă de evantai, mai dens, asigură mai mult control.

  Concept: LIGHT EYELET SYTEM

  Realizat din orificii duble, independente și din bumper perforat, acest concept reduce greutatea capului de rachetă și inerția, pentru a oferi o manevrabilitate mai bună.

  Concept: Tacky Grip.

  Material elastomeric din poliuretan ce oferă aderență/absorbție. Înveliș neted pentru aderență mai bună și pentru o prindere mai precisă.

  Greutate cadru = 115 g

  Datorită greutății de 115g, mișcarea de swing este accelerată și imprimă viteză mingii, ceea ce face ca această rachetă să fie foarte ușoară și manevrabilă. Ideală pentru jucătorii de nivel avansat. Caracteristicile acestei rachete permit jucătorilor de nivel avansat să câștige teren în fața adversarilor.

  Echilibru de 350 mm fără racordaj.

  Echilibrul neutru (350 mm) conferă putere rachetei și accelerează jocul de squash.

  Mărime cadru: 470 cm²

  Cadrul de 470 cm² și forma mai lată a capului de rachetă permite tolerarea erorilor de centrare. Rachetă cu toleranță mare. Cadrul alungit permite mărirea corzilor de pe lungime, ceea ce conferă rachetei PERFLY SPEED 115 o putere suplimentară, ideală pentru jucătorii de nivel avansat.

  Plan de cordaj: 14 x 16 sau 16 x 16.

  Planul de cordaj revoluționar permite alegerea unui plan de cordaj, în funcție de tipul de joc preferat.
  14 x 16 pentru jucătorii care au nevoie de putere maximă și confort la contactul cu mingea. 16 pentru jucătorii care au nevoie de control. Acest plan de cordaj sporește rigiditatea și oferă control asupra mingii.
  Consultați instrucțiunile pentru a afla planul de cordaj.
  Acolo veți regăsi toate indicațiile necesare pentru racordarea rachetei.

  Design

  Această rachetă cu design agresiv se potrivește jucătorilor de nivel avansat, care caută putere și viteză.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Cadru rachetă 55% Fibră de carbon, 45% Rășină Grip 100% Poliuretan Cordaj rachetă 100% Poliamidă Protecție bumper 100% Poliamidă Capăt inferior rachetă 100% Poliamidă

  TESTE

  Produsul este testat în laboratoarele TechCenters, împreună cu parteneri tehnici și în colaborare cu Camille Serme, numărul 5 mondial, în clasamentul PSA. Racheta PERFLY SPEED 115 a fost concepută pentru a corespunde nevoilor celor mai exigenți jucători de squash. În timpul validării, racheta a fost comparată cu produsele cele mai bune de pe piață din acest moment.

  Aprobat de

  Camille SERME, numărul 5 mondial (Clasament PSA - Noiembrie 2021);
  Mélissa ALVES, numărul 21 mondial (Clasament PSA - Noiembrie 2021);
  Fayrouz ABOELKHEIR (născută de 2006) numărul 1 în clasamentul de Junioare Egiptean și deja TOP 80 PSA (Clasament PSA - Noiembrie 2021);
  Robert Downer, numărul 78 mondial (Clasament PSA - Noiembrie 20213 2021); Mats RAEMEN, numărul 3 în clasamentul belgian din 2021.

  Manual

  Pentru mai multe informații despre acest produs, verifică Manual de utilizare

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri