HEAD

Rachet─â Padel Head EVO Extreme Adul╚Ťi

34999 RON
Ref. : 8891316

Produs conceput pentru padel. Combin─â puterea deosebit─â cu senza╚Ťia pl─âcut─â la atingere, oferind confort ├«n timpul meciurilor. Perfect─â pentru nivel mediu.

Model pic─âtur─â de ap─â cu echilibru ├«nalt (versatil─â ╚Öi puternic─â). Suprafa╚Ť─â fibr─â sticl─â pentru o senza╚Ťie pl─âcut─â la atingere. Nucleul Soft Foam ofer─â confort ├«n timpul loviturilor. Greutate: 360 g.

Culoare: Negru / Verde stins / Verde deschis

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 349 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Putere

  Putere conferită de echilibrul înalt și de cadrul Power Frame.

  Reducerea vibraţiilor

  Absorb╚Ťie u╚Öoar─â a impacturilor (mai pu╚Ťine vibra╚Ťii) cu tehnologia Innegra.

  Manevrabilitate

  Greutate de 360g ce asigur─â un plus de manevrabilitate.

  Rigiditate suprafa╚Ť─â de contact

  Datorit─â suprafe╚Ťei din fibr─â de sticl─â ╚Öi ├«n interior din ÔÇ×Soft FoamÔÇŁ.

  Informa╚Ťii tehnice

  Tehnologie Innegra

  Structur─â hibrid─â (Innegra ╚Öi carbon) pentru a ob╚Ťine un cadru u╚Öor ╚Öi rezistent. Prin urmare, vibra╚Ťiile sunt reduse p├ón─â la 17% la impactul mingii, pentru control ╚Öi precizie excep╚Ťional─â.

  Tehnologie Power Frame

  Structura tubular─â vizeaz─â optimizarea flexibilit─â╚Ťii rachetei, precum ╚Öi a senza╚Ťiilor pe care le ofer─â.

  Echilibru: bluz─â

  Echilibrul se m─âsoar─â ├«n mm, ├«ncep├ónd din partea de jos a rachetei (de la m├óner). Cu c├ót aceast─â valoare este mai mare (echilibru spre cap), cu at├ót va favoriza puterea ╚Öi stabilitatea rachetei, dar vei avea impresia c─â aceasta este mai grea (chiar dac─â greutatea acesteia nu este mare).Totu╚Öi, o rachet─â cu echilibru spre cap ofer─â mai pu╚Ťin─â manevrabilitate.├Äns─â cu c├ót aceast─â valoare este mai mic─â (echilibru m├óner), cu at├ót racheta este mai manevrabil─â, dar mai pu╚Ťin puternic─â ╚Öi stabil─â.

  M─ârime cadru: 511 m2

  Aceasta se refer─â la suprafa╚Ťa ├«n cm┬▓ a cadrului rachetei. Acest aspect are impact asupra toleran╚Ťei ╚Öi puterii rachetei. Cu c├ót cadrul este mai mare, cu at├ót racheta este mai puternic─â ╚Öi tolerant─â, dar asigur─â o senza╚Ťie mai redus─â de control. Pe de alt─â parte, cu c├ót cadrul este mai mic, cu at├ót racheta ofer─â senza╚Ťie de control, dar asigur─â mai pu╚Ťin─â putere ╚Öi toleran╚Ť─â.

  Greutate: Cântărește 360 g.

  Greutatea este m─âsurat─â ├«n grame. La fel ca echilibrul, greutatea influen╚Ťeaz─â iner╚Ťia rachetei, manevrabilitatea, stabilitatea ╚Öi capacitatea acesteia de a transfera energie mingii (putere). Cu c├ót este mai grea racheta, cu at├ót mai mult─â energie poate fi transferat─â c─âtre minge, dar ├«n aceste condi╚Ťii nivelul de manevrabilitate este mai sc─âzut. Pe de alt─â parte, cu c├ót racheta este mai u╚Öoar─â, cu at├ót aceasta este mai manevrabil─â, dar transfer├ónd mai pu╚Ťin─â energie mingii.

  Material exterior: fibr─â de sticl─â

  Fibra de sticl─â este op╚Ťiunea cea mai flexibil─â de material exterior, iar dac─â flexibilitatea fibrei este mare, randamentul ╚Öi confortul mingii este bun. Cu o fibr─â mai pu╚Ťin flexibil─â, racheta este mai puternic─â.

  Material interior: Soft Foam

  Spuma soft optimizeaz─â confortul jocului, absorb╚Ťia vibra╚Ťiilor ╚Öi ie╚Öirea mingii.

  Cine poate fi interesat de acest produs?

  Racheta Evo Extreme 2024 este perfect─â pentru juc─âtorii de nivel mediu ce caut─â fpr╚Ť─â f─âr─â a pierde controlul, confortul ╚Öi senza╚Ťia pl─âcut─â la atingerea mingii. Acest model este mai u╚Öor ╚Öi mult mai tolerant. Cu o greutate redus─â ╚Öi un echilibru nou, Evo Extreme asigur─â marcarea rapid─â a punctelor. Forma sa de pic─âtur─â de ap─â faciliteaz─â un joc versatil, iar suprafa╚Ťa din fibr─â de sticl─â garanteaz─â senza╚Ťii unice. ├Än sf├ór╚Öit, tehnologia Innegra reduce vibra╚Ťiile.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Opinii clien╚Ťi