ARTENGO

Rachet─â Neracordat─â Tenis TR960 Control Tour 16x19 Gri Adul╚Ťi

49999 RON
Ref. : 8646290

Produs conceput pentru tenis (nivel avansat). Asigur─â control. Rachet─â dezvoltat─â ├«n colaborare cu Ga├źl Monfils. Se vinde neracordat─â.

Racheta TR960 Control Tour 16x19 asigur─â o senza╚Ťie foarte bun─â de control ╚Öi o bun─â stabilitate la impact. Plan de cordaj 16x19. Se vinde neracordat─â.

Culoare: Negru / Gri închis

 • Grip 2 Produs indisponibil online momentan
 • Grip 3 Produs indisponibil online momentan
 • Grip 4 Produs indisponibil online momentan
+ 499 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Controlul traiectoriei

  Rachet─â flexibil─â, cu profil sub╚Ťire ╚Öi cadru de 630cm┬▓, pentru mai mult control

  Stabilitate

  Iner╚Ťia de 285 (f─âr─â racordaj) asigur─â o excelent─â stabilitate la impact.

  Manevrabilitate

  Rachetă manevrabilă datorită echilibrului spre mâner.

  Putere

  Plan de cordaj 16x19, pentru mai mult─â putere (├«n compara╚Ťie cu 18x20).

  Imagini

  Rachet─â Neracordat─â Tenis TR960 Control Tour 16x19 Gri Adul╚Ťi
  Rachet─â Neracordat─â Tenis TR960 Control Tour 16x19 Gri Adul╚Ťi
  Rachet─â Neracordat─â Tenis TR960 Control Tour 16x19 Gri Adul╚Ťi
  Rachet─â Neracordat─â Tenis TR960 Control Tour 16x19 Gri Adul╚Ťi
  Rachet─â Neracordat─â Tenis TR960 Control Tour 16x19 Gri Adul╚Ťi

  Informa╚Ťii tehnice

  Greutate (rachet─â neracordat─â)

  305 g.
  Greutate:┬áMasa este m─âsurat─â ├«n grame. La fel ca echilibrul ╚Öi lungimea, greutatea influen╚Ťeaz─â iner╚Ťia rachetei, manevrabilitatea, stabilitatea ╚Öi puterea acesteia. Cu c├ót este mai grea racheta, cu at├ót mai mult─â energie poate fi transferat─â c─âtre minge, dar ├«n aceste condi╚Ťii nivelul de manevrabilitate este mai sc─âzut. Pe de alt─â parte, cu c├ót racheta este mai u╚Öoar─â, cu at├ót este mai manevrabil─â, dar asigur─â ╚Öi mai pu╚Ťin─â putere.

  Echilibru (rachet─â neracordat─â)

  Echilibru: 31,5 cm. Echilibrul se m─âsoar─â ├«n cm, ├«ncep├ónd din partea de jos a rachetei (de la m├óner). Cu c├ót aceast─â valoare este mai mare (echilibru spre cap),┬ácu at├ót racheta este mai puternic─â ╚Öi stabil─â la impact, dar mai pu╚Ťin manevrabil─â.┬áPe de alt─â parte, cu c├ót aceast─â valoare este mai mic─â (echilibru spre m├óner), cu at├ót racheta este mai manevrabil─â, dar mai pu╚Ťin puternic─â ╚Öi stabil─â la impact.

  Suprafa╚Ť─â cordaj

  M─ârimea cadrului: 630 cm┬▓. se refer─â la suprafa╚Ťa ├«n cm┬▓ a cadrului rachetei. Acest aspect are impact asupra toleran╚Ťei ╚Öi puterii rachetei. Cu c├ót cadrul este mai mare, cu at├ót racheta este mai puternic─â ╚Öi tolerant─â, dar asigur─â o senza╚Ťie mai redus─â de control. Pe de alt─â parte, cu c├ót cadrul este mai mic, cu at├ót racheta asigur─â mai mult control, dar mai pu╚Ťin─â putere ╚Öi toleran╚Ť─â.

  RA

  Ra 65.
  Ra:┬ádefine╚Öte rigiditatea rachetei, mai specific, capacitatea sa de a se deforma sub impactul mingii. Cu c├ót racheta este mai rigid─â (indicele Ra este ridicat), cu at├ót aceasta se poate deforma mai pu╚Ťin la impact. Energia pierdut─â la impact de c─âtre rachet─â este astfel minimizat─â ╚Öi imprimat─â mingii prin cordaj. Astfel, obi╚Önuim s─â spunem c─â cu c├ót racheta este mai rigid─â, cu at├ót aceasta este mai puternic─â.

  Iner╚Ťie (rachet─â neracordat─â)

  SW = 285.
  Iner╚Ťia (Swingweight ├«n englez─â):┬ácaracterizeaz─â ├«nainte de toate manevrabilitatea rachetei ╚Öi capacitatea acesteia de a transfera energie mingii (puterea). Cu c├ót iner╚Ťia este mai ridicat─â, cu at├ót racheta este mai puternic─â, dar mai dificil de manevrat. Pe de alt─â parte, cu c├ót iner╚Ťia este mai redus─â, cu at├ót racheta este mai manevrabil─â, dar mai pu╚Ťin puternic─â.┬áIner╚Ťia este ├«n mare parte rezultatul greut─â╚Ťii, echilibrului ╚Öi lungimii rachetei.

  Plan cordaj

  Plan de cordaj: 16 x 19. reprezint─â num─ârul de corzi verticale x num─ârul de corzi orizontale. Dac─â planul de cordaj are mai multe corzi, acesta este ÔÇŁ├«nchisÔÇŁ, iar dac─â este prev─âzut cu mai pu╚Ťine corzi, acesta este ÔÇŁdeschisÔÇŁ. Cu c├ót planul de cordaj este mai ├«nchis, cu at├ót racheta asigur─â mai mult control, dar mai pu╚Ťin─â putere ╚Öi lovituri cu efect. Pe de alt─â parte, cu c├ót planul de cordaj este mai deschis, cu at├ót racheta asigur─â mai mult─â putere ╚Öi lovituri cu efect, dar mai pu╚Ťin control.

  Lungime

  Lungime: 68,5 cm. se m─âsoar─â ├«n cm, din partea de jos, de la m├ónerul rachetei p├ón─â sus, la cadru. Cu c├ót racheta este mai lung─â, cu at├ót aceasta asigur─â mai puternic─â, dar asigur─â mai pu╚Ťin─â manevrabilitate. Pe de alt─â parte, cu c├ót racheta este mai scurt─â, cu at├ót aceasta este mai manevrabil─â, dar asigur─â mai pu╚Ťin─â putere.

  Profil

  Sec╚Ťiune dreptunghiular─â, sub╚Ťire:
  22mm/22mm/22mm.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Cadru rachet─â 55% Fibr─â de carbon, 45% R─â╚Öin─â epoxidic─â Shaft 70% O╚Ťel, 30% Poliuretan Grip 100% Poliuretan Protec╚Ťie bumper 100% Poliamid─â Cordaj rachet─â 100% Poliester Cap─ât inferior rachet─â 100% Poliamid─â

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se evita schimb─ârile mari de temperatur─â.

  TESTE

  Aceast─â rachet─â a fost testat─â timp ├«ndelungat, de c─âtre ingineri, ├«n laborator ╚Öi pe teren de c─âtre partenerii no┼čtri tehnici.

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri