BABOLAT

Rachetă Badminton Babolat X-feel Origin Negru/Roșu

44999 RON
Fii prima persoan─â care scrie o opinie!
Ref. : 8883716

Produs conceput pentru badminton, practicare consecventă, nivel avansat. Rachetă polivalentă și care asigură control.

Aceast─â rachet─â cu echilibru neutru, potrivit─â pentru juc─âtorii polivalen╚Ťe. Greutatea de 85 g ofer─â putere de lovire. Tija sa semi-rigid─â confer─â precizie ╚Öi lungime flutura╚Öului.

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 449 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Putere

  Greutate de 85 g pentru lovituri mai grele.

  Manevrabilitate

  Greutatea 3U: raportul optim dintre putere, manevrabilitate, reactivitate.

  Control

  Tijă semi-rigidă și echilibru neutru pentru precizie maximă.

  Vitez─â

  Orificii integrate pentru un aerodinamism mai bun.

  Informa╚Ťii tehnice

  Descrierea noii serii X-FEEL

  Noul pilon POWER de la Babolat cu noile sale rachete X-FEEL. 4 modele special create ├«n func╚Ťie de nivelul t─âu, pentru putere ╚Öi manevrabilitate.

  Greutate f─âr─â racordaj X-FEEL ORIGIN: 85g - 3U (85-89 g)


  Greutatea (masa) este m─âsurat─â ├«n grame. Greutatea unei rachete oscileaz─â ├«ntre 60 ╚Öi peste 100 de grame. Acestea sunt clasificate ├«n intervale de greutate exprimate ├«n ÔÇ×UÔÇŁ. Cu c├ót racheta este mai u╚Öoar─â, cu at├ót ea este mai manevrabil─â, confortabil─â, mai pu╚Ťin traumatizant─â pentru bra╚Ť ╚Öi va oferi o vitez─â mai mare a bra╚Ťului. Cu c├ót racheta este mai rigid─â, cu at├ót aceasta este mai puternic─â.

  Flexibilitate X-FEEL ORIGIN: Semi-rigid─â.

  Flexibilitatea se define╚Öte prin capacitatea shaft-ului de a se deforma ├«n timpul loviturii. Rigiditatea unei rachete variaz─â de la flexibil─â la rigid─â. Cu c├ót tija este mai flexibil─â, cu at├ót ofer─â mai mult─â toleran╚Ť─â, confort al jocului ╚Öi lungime flutura╚Öului.├Äns─â cu c├ót este mai rigid─â, cu at├ót ofer─â mai mult─â respingere ╚Öi precizie, ├«ns─â solicit─â o vitez─â mare a bra╚Ťului. De asemenea, o rachet─â rigid─â tolereaz─â pu╚Ťin erorile de lovituri.

  Echilibru X-FEEL ORIGIN: Neutru.


  Echilibrul corespunde repartiz─ârii greut─â╚Ťii rachetei. Acesta este indicat ├«n milimetru ╚Öi m─âsurat de la baza m├ónerului p├ón─â la punctul de echilibru. Dac─â racheta are echilibrul spre m├óner, aceasta este mai manevrabil─â ╚Öi reactiv─â, fiind ideal─â pentru un joc defensiv sau la dublu. Pe de alt─â parte, dac─â racheta are echilibrul spre cap, aceasta ofer─â putere, fiind potrivit─â pentru juc─âtorii ofensivi. De altfel, aceasta pare mai grea ╚Öi mai dificil de manevrat.

  Compozi╚Ťie X-FEEL ORIGIN: Din HM graphite


  Structura unei rachete de badminton influen╚Ťeaz─â pre╚Ťul. Rachetele din o╚Ťel ╚Öi/sau aluminiu sunt rezistente, grele ╚Öi adaptate pentru practicarea ├«n timpul liber. Rachetele din grafit/aluminiu ╚Öi full grafit sunt mai u╚Öoare ╚Öi apreciate de juc─âtorii de nivel ├«ncep─âtor/mediu. Rachetele concepute din High-Modulus Graphite ╚Öi alte tehnologii precum tungsten sunt potrivite pentru juc─âtori exigen╚Ťi.

  Lungime X-FEEL ORIGIN: 675 mm.


  Lungimea unei rachete de adul╚Ťi este m─âsurat─â ├«n milimetri ╚Öi variaz─â ├«ntre 660 mm ╚Öi 680 mm. Numai lungimea tijei rachetei variaz─â. Cu c├ót este mai scurt─â, cu at├ót este mai manevrabil─â ╚Öi ofer─â senza╚Ťii mai bune. Cu c├ót este mai lung─â, cu at├ót ofer─â iner╚Ťie pentru a accentua puterea.

  M─ârime grip X-FEEL ORIGIN: M─ârimea 2 --> G4


  M─ârimea gripului este exprimat─â ├«n milimetri. M─ârimea m├ónerului rachetei oscileaz─â ├«ntre 75 ╚Öi peste 90 mm. Rachetele sunt clasificate ├«n intervale de m─ârimi exprimate ├«n ÔÇ×GÔÇŁ.Cu c├ót m├ónerul este mai gros, cu at├ót este mai u╚Öor de prins cu m├óna, dar mai dificil de a schimba prinderea. Cu c├ót m├ónerul este mai sub╚Ťire, cu at├ót ofer─â mai mult─â dexteritate ╚Öi permite folosirea puterii degetelor pentru a imprima vitez─â rachetei.

  Cordaj original

  Racheta este racordat─â cu cordajul Babolat Ifeel 70 negru, cu o grosime de 0,70 mm.

  Tensiune original─â X-FEEL ORIGIN: 8-9 kg/18-20 lbs

  Tensiunea este exprimată în kilograme (kg) sau în livre (lbs). Rachetele sunt racordate la aproximativ 9 kg (20 lbs), însă pot varia la coborâre, deoarece cordajul pierde din tensiune cu timpul.

  Tensiune maxim─â recomandat─â X-FEEL ORIGIN: 12 kg/27 lbs

  Babolat men╚Ťioneaz─â o tensiune maxim─â recomandat─â pentru toate rachetele pentru a evita orice rupere a cadrului ├«n timpul racord─ârii, al unui ╚Öoc sau al ruperii unei corzi.

  Plan de cordaj X-FEEL ORIGIN: 20*21

  Planul de cordaj este exprimat ├«n num─ârul de corzi verticale X num─ârul de corzi orizontale. ├Än badminton, vorbim despre corzi de pe lungime x corzi de pe l─â╚Ťime la o rachet─â. Aceast─â configura╚Ťie cre╚Öte aderen╚Ťa ╚Öi asigur─â lovituri de efect.

  Instruc╚Ťiuni de cordaj pentru 82 de orificii: B = partea de jos, H = partea de sus.


  ÔÇ×Instruc╚Ťiuni racordare: 4 noduri.
  Corzi lungime: a se ├«ncepe de sus spre centru ╚Öi a se racorda p├ón─â la H13 (a se s─âri peste H8, H10, H12 ╚Öi B9, B11) ╚Öi a se face nod ├«n H9 (├«n partea opus─â). Corzi l─â╚Ťime: a se ├«ncepe din partea de mijloc a centrului ╚Öi a se racorda din partea de jos de la B23 p├ón─â la B8 (a se s─âri peste B12 ╚Öi B10) ╚Öi a se face un nod ├«n B7. A se continua racordarea corzilor de pe lungime de la H19 p├ón─â la H8 (a se s─âri peste H13, H11 ╚Öi H9) ╚Öi a se face nod ├«n H6.ÔÇŁ

  SPEED AERO

  Orificiu integrat ├«n cadrul rachetei pentru a ob╚Ťine aerodinamism ╚Öi mai mult─â putere ╚Öi manevrabilitate.

  X-FEEL TECH

  Concepute ├«n acelea╚Öi matri╚Ťe ca ╚Öi rachetele originale X-Feel, cadrele sunt mai rigide pentru a reduce deform─ârile, pentru mai multe senza╚Ťii.

  Referin╚Ť─â furnizor

  601450

  Provenien╚Ť─â

  China

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se evita schimbările mari de temperatură. A se păstra în husă, pentru a proteja de frig.

  Opinii clien╚Ťi