BABOLAT

Rachet─â Badminton Babolat Satelite Origin power

39999 RON
Fii prima persoan─â care scrie o opinie!
Ref. : 8880366

Produs conceput pentru badminton, practicare consecventă. Asigură lovituri puternice și control.

Această rachetă cu echilibru spre cap, potrivită pentru jucătorii ofensivi. Greutatea de 86 g oferă putere de lovire. Tija sa semi-rigidă asigură precizie și lungime fluturașului.

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 399 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Putere

  Echilibru spre cap și greutate de 86g pentru putere mai mare

  Control

  Tij─â semi-rigid─â pentru men╚Ťinerea preciziei

  Manevrabilitate

  Tijă mai scurtă și shaft optimizat pentru o bună viteză a rachetei

  Informa╚Ťii tehnice

  Descriere model SATELITE ORIGIN

  Modelul SATELITE ORIGIN este mijloc de gamă la Babolat și este potrivit pentru practicarea intensivă. Această rachetă are un SHAFT mai SCURT și este mai ușoară decât modelul SATELITE, pentru a oferi mai multă precizie în toate mișcările și manevrabilitate sporită.

  Greutate SATELITE ORIGIN POWER: 86g - 3U (85-89 g)


  Greutatea (masa) este m─âsurat─â ├«n grame. Greutatea unei rachete oscileaz─â ├«ntre 60 ╚Öi peste 100 de grame. Acestea sunt clasificate ├«n intervale de greutate exprimate ├«n ÔÇ×UÔÇŁ. Cu c├ót racheta este mai u╚Öoar─â, cu at├ót ea este mai manevrabil─â, confortabil─â, mai pu╚Ťin traumatizant─â pentru bra╚Ť ╚Öi va oferi o vitez─â mai mare a bra╚Ťului. Cu c├ót racheta este mai rigid─â, cu at├ót aceasta este mai puternic─â.

  Flexibilitate SATELITE ORIGIN POWER: Semi-rigid─â.

  Flexibilitatea se define╚Öte prin capacitatea shaft-ului de a se deforma ├«n timpul loviturii. Rigiditatea unei rachete variaz─â de la flexibil─â la rigid─â. Cu c├ót tija este mai flexibil─â, cu at├ót ofer─â mai mult─â toleran╚Ť─â, confort al jocului ╚Öi lungime flutura╚Öului.├Äns─â cu c├ót este mai rigid─â, cu at├ót ofer─â mai mult─â respingere ╚Öi precizie, ├«ns─â solicit─â o vitez─â mare a bra╚Ťului. De asemenea, o rachet─â rigid─â tolereaz─â pu╚Ťin erorile de lovituri.

  Echilibru SATELITE ORIGIN POWER: Spre cap.


  Echilibrul corespunde repartiz─ârii greut─â╚Ťii rachetei. Acesta este indicat ├«n milimetru ╚Öi m─âsurat de la baza m├ónerului p├ón─â la punctul de echilibru. Dac─â racheta are echilibrul spre m├óner, aceasta este mai manevrabil─â ╚Öi reactiv─â, fiind ideal─â pentru un joc defensiv sau la dublu. Pe de alt─â parte, dac─â racheta are echilibrul spre cap, aceasta ofer─â putere, fiind potrivit─â pentru juc─âtorii ofensivi. De altfel, aceasta pare mai grea ╚Öi mai dificil de manevrat.

  Compozi╚Ťie SATELITE ORIGIN POWER: Din HM graphite


  Structura unei rachete de badminton influen╚Ťeaz─â pre╚Ťul. Rachetele din o╚Ťel ╚Öi/sau aluminiu sunt rezistente, grele ╚Öi adaptate pentru practicarea ├«n timpul liber. Rachetele din grafit/aluminiu ╚Öi full grafit sunt mai u╚Öoare ╚Öi apreciate de juc─âtorii de nivel ├«ncep─âtor/mediu. Rachetele concepute din High-Modulus Graphite ╚Öi alte tehnologii precum tungsten sunt potrivite pentru juc─âtori exigen╚Ťi.

  Lungime SATELITE ORIGIN POWER: 662 mm.


  Lungimea unei rachete de adul╚Ťi este m─âsurat─â ├«n milimetri ╚Öi variaz─â ├«ntre 660 mm ╚Öi 680 mm. Numai lungimea tijei rachetei variaz─â. Cu c├ót este mai scurt─â, cu at├ót este mai manevrabil─â ╚Öi ofer─â senza╚Ťii mai bune. Cu c├ót este mai lung─â, cu at├ót ofer─â iner╚Ťie pentru a accentua puterea.

  M─ârimea gripului SATELITE ORIGIN POWER: M─ârimea 2 --> G4


  M─ârimea gripului este exprimat─â ├«n milimetri. M─ârimea m├ónerului rachetei oscileaz─â ├«ntre 75 ╚Öi peste 90 mm. Rachetele sunt clasificate ├«n intervale de m─ârimi exprimate ├«n ÔÇ×GÔÇŁ.Cu c├ót m├ónerul este mai gros, cu at├ót este mai u╚Öor de prins cu m├óna, dar mai dificil de a schimba prinderea. Cu c├ót m├ónerul este mai sub╚Ťire, cu at├ót ofer─â mai mult─â dexteritate ╚Öi permite folosirea puterii degetelor pentru a imprima vitez─â rachetei.

  Cordaj original

  Racheta este racordat─â cu cordajul Babolat Ifeel 70 negru, cu o grosime de 0,70 mm.

  Tensiune original─â SATELITE ORIGIN POWER: 8-9 kg / 18-20 lbs

  Tensiunea este exprimată în kilograme (kg) sau în livre (lbs). Rachetele sunt racordate la aproximativ 9 kg (20 lbs), însă pot varia la coborâre, deoarece cordajul pierde din tensiune cu timpul.

  Tensiune maxim─â recomandat─â SATELITE ORIGIN POWER: 12 kg/27 lbs

  Babolat men╚Ťioneaz─â o tensiune maxim─â recomandat─â pentru toate rachetele pentru a evita orice rupere a cadrului ├«n timpul racord─ârii, al unui ╚Öoc sau al ruperii unei corzi.

  Plan de cordaj SATELITE ORIGIN POWER: 20*21

  Planul de cordaj este exprimat ├«n num─ârul de corzi verticale X num─ârul de corzi orizontale. ├Än badminton, vorbim despre corzi de pe lungime x corzi de pe l─â╚Ťime la o rachet─â. Aceast─â configura╚Ťie cre╚Öte aderen╚Ťa ╚Öi asigur─â lovituri de efect.

  Instruc╚Ťiuni de cordaj pentru 82 de orificii: B = partea de jos, H = partea de sus.


  Instruc╚Ťiuni racordare: 4 noduri.
  Corzi lungime: a se ├«ncepe de sus spre centru ╚Öi a se racorda p├ón─â la H13 (a se s─âri peste H8, H10, H12 ╚Öi B9, B11) ╚Öi a se face nod ├«n H9 (├«n partea opus─â). Corzi l─â╚Ťime: a se ├«ncepe din mijloc spre centru ╚Öi a se racorda din partea de jos de la B23 p├ón─â la B8 (a se s─âri peste B12 ╚Öi B10) ╚Öi a se face un nod ├«n B7. A se continua racordarea corzilor de pe lungime de la H19 p├ón─â la H8 (a se s─âri peste orificiile H13, H11 ╚Öi H9) ╚Öi a se face nod ├«n H6.

  SHAFT SCURT

  Conceput─â pentru apropierea zonei de lovire de corpul t─âu, datorit─â unui shaft mai scurt cu o lungime a rachetei de 662 mm, acest nou shaft ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte manevrabilitatea ╚Öi precizia pentru a facilita jocul.

  Garan╚Ťie

  Cadrul are o garan╚Ťie de 2 ani pentru o utilizare normal─â, ├«ns─â racordajul nu beneficiaz─â de garan╚Ťie.

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se evita schimbările mari de temperatură. A se păstra în husă, pentru a proteja de frig.

  Opinii clien╚Ťi