BABOLAT

Rachet─â Badminton Babolat Satelite Origin lite

31999 RON
39999 RON -20%
*De la ÔǬ27.06.2024ÔÇČ, ├«n limita stocului disponibil
Fii prima persoan─â care scrie o opinie!
Ref. : 8880365

Produs conceput pentru badminton, nivel mediu, practicare intensivă. Rachetă manevrabilă și confortabilă.

Racheta are echilibru spre mâner, potrivită pentru jucătorii defensivi sau la dublu. Greutatea de 82 g oferă control și viteză. Tija flexibilă oferă confort și o lungime mai bună a fluturașului.

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 319 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Manevrabilitate

  Echilibru în mâner și greutate de 82g pentru o viteză mai mare a rachetei

  Control

  Fa╚Ť─â scurtat─â pentru a cre╚Öte senza╚Ťiile ╚Öi controlul loviturilor

  Confortul utilizatorului

  Tij─â flexibil─â pentru a men╚Ťine o lungime optim─â a flutura╚Öului

  Informa╚Ťii tehnice

  Descriere model SATELITE ORIGIN

  Modelul SATELITE ORIGIN este mijloc de gamă la Babolat și este potrivit pentru practicarea intensivă. Această rachetă are un SHAFT mai SCURT și este mai ușoară decât modelul SATELITE, pentru a oferi mai multă precizie în toate mișcările și manevrabilitate sporită.

  Greutate SATELITE ORIGIN LITE: 82g - 4U (80-84 g)


  Greutatea (masa) este m─âsurat─â ├«n grame. Greutatea unei rachete oscileaz─â ├«ntre 60 ╚Öi 100 de grame. Acestea sunt clasificate ├«n intervale de greutate exprimate ├«n ÔÇ×UÔÇŁ. Cu c├ót racheta este mai u╚Öoar─â, cu at├ót este mai u╚Öor de manevrat, confortabil─â, mai pu╚Ťin traumatizant─â pentru bra╚Ťe ╚Öi ofer─â o vitez─â mai mare a bra╚Ťelor. Dimpotriv─â, cu c├ót racheta este mai grea, cu at├ót ea este mai puternic─â.

  Flexibilitate SATELITE ORIGIN LITE: Flexibil─â.

  Flexibilitatea se define╚Öte prin capacitatea shaft-ului de a se deforma ├«n timpul loviturii. Rigiditatea unei rachete variaz─â de la flexibil─â la rigid─â. Cu c├ót tija este mai flexibil─â, cu at├ót ofer─â mai mult─â toleran╚Ť─â, confort al jocului ╚Öi lungime optim─â a flutura╚Öului. Dimpotriv─â, cu c├ót este mai rigid─â, cu at├ót ofer─â mai mult─â respingere ╚Öi precizie, ├«ns─â solicit─â o vitez─â optim─â a bra╚Ťelor. Dimpotriv─â, o rachet─â rigid─â permite pu╚Ťine erori ale loviturilor.

  Echilibru SATELITE ORIGIN LITE: Spre mâner.


  Echilibrul corespunde repartiz─ârii greut─â╚Ťii rachetei. Acesta este indicat ├«n milimetru ╚Öi m─âsurat de la baza m├ónerului p├ón─â la punctul de echilibru. Dac─â racheta are echilibrul spre m├óner, aceasta este mai manevrabil─â ╚Öi reactiv─â, fiind ideal─â pentru un joc defensiv sau la dublu. Pe de alt─â parte, dac─â racheta are echilibrul spre cap, aceasta ofer─â putere, fiind potrivit─â pentru juc─âtorii ofensivi. De altfel, aceasta pare mai grea ╚Öi mai dificil de manevrat.

  Compozi╚Ťie SATELITE ORIGIN LITE: Din HM graphite


  Structura unei rachete de badminton influen╚Ťeaz─â pre╚Ťul. Rachetele din o╚Ťel ╚Öi/sau aluminiu sunt rezistente, grele ╚Öi adaptate pentru practicarea ├«n timpul liber. Rachetele din grafit/aluminiu ╚Öi full grafit sunt mai u╚Öoare ╚Öi apreciate de juc─âtorii de nivel ├«ncep─âtor/mediu. Rachetele concepute din High-Modulus Graphite ╚Öi alte tehnologii precum tungsten sunt potrivite pentru juc─âtorii de nivel avansat.

  Lungime SATELITE ORIGIN LITE: 662 mm.


  Lungimea unei rachete de adul╚Ťi este m─âsurat─â ├«n milimetri ╚Öi variaz─â ├«ntre 660 mm ╚Öi 680 mm. Numai lungimea tijei rachetei variaz─â. Cu c├ót este mai scurt─â, cu at├ót este mai manevrabil─â ╚Öi ofer─â senza╚Ťii mai bune. Cu c├ót este mai lung─â, cu at├ót ofer─â iner╚Ťie pentru a accentua puterea.

  Mărimea mânerului SATELITE ORIGIN LITE: Mărimea 2 --> G4


  M─ârimea gripului este exprimat─â ├«n milimetri. M─ârimea m├ónerului de la rachet─â oscileaz─â ├«ntre 75 milimetri, p├ón─â la 90 milimetri ╚Öi este clasat ├«n intervale de m─ârimi exprimate ├«n "G". Cu c├ót m├ónerul este mai gros, cu at├ót este mai u╚Öor de a-l prinde ├«n m├ón─â, dar mai dificil de a schimba prinderea. Cu c├ót m├ónerul este mai sub╚Ťire, cu at├ót ofer─â mai mult─â dexteritate ╚Öi permite folosirea puterii degetelor pentru a imprima vitez─â rachetei.

  Cordaj original

  Rachetele sunt racordate cu cordajul Babolat Ifeel 70 negru, cu o grosime de 0,70 mm.

  Tensiune original─â SATELITE ORIGIN LITE: 8-9 kg/18-20 lbs

  Tensiunea este exprimată în kilograme (kg) sau în livre (lbs). Rachetele sunt racordate la aproximativ 9 kg (20 lbs), însă pot varia la coborâre, deoarece cordajul pierde din tensiune cu trecerea timpului.

  Tensiune maxim─â recomandat─â SATELITE ORIGIN LITE: 12 kg/27 lbs

  Babolat men╚Ťioneaz─â o tensiune maxim─â recomandat─â pentru toate rachetele pentru a evita orice rupere a cadrului ├«n timpul racord─ârii, ├«n timpul unui ╚Öoc sau al ruperii unei corzi.

  Plan de racordare SATELITE ORIGIN LITE: 20*21

  Planul de racordare este exprimat ├«n num─âr de corzi verticale X num─ârul de corzi orizontale. ├Än badminton, vorbim despre corzi pe lungime x corzi pe l─â╚Ťime la o rachet─â. Aceast─â configura╚Ťie cre╚Öte aderen╚Ťa ╚Öi asigur─â lovituri de efect.

  Instruc╚Ťiuni de racordare pentru 82 de orificii: B = partea de jos, H = partea de sus.


  Instruc╚Ťiuni de racordare: 4 noduri.
  Corzile de pe lungime: se ├«ncepe de la partea din centru de sus ╚Öi se racordeaz─â p├ón─â la H13 (f─âr─â H8, H10, H12 ╚Öi B9, B11) ╚Öi se face nod ├«n H9 (├«n partea opus─â). Corzile de pe l─â╚Ťime: se ├«ncepe din partea de mijloc a centrului ╚Öi se racordeaz─â din partea de jos de la B23 p├ón─â la B8 (f─âr─â B12 ╚Öi B10) ╚Öi se face un nod ├«n B7. Se continu─â racordarea corzilor de pe lungime de la H19 p├ón─â la H8 (f─âr─â H13, H11 ╚Öi H9) ╚Öi a se face nod ├«n H6.

  SHAFT SCURT

  Conceput─â pentru a apropia zona de lovire de corpul t─âu cu ajutorul unui shaft mai scurt, cu o lungime a rachetei de 662 mm. Acest shaft nou ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte manevrabilitatea ╚Öi precizia pentru a facilita jocul

  Garan╚Ťie

  Cadrul are o garan╚Ťie de 1 an, ├«ns─â racordajul nu beneficiaz─â de garan╚Ťie.

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se evita schimbările mari de temperatură. A se păstra în husă, pentru a proteja de frig.

  Opinii clien╚Ťi