Pulover Drumeție în natură NH150 Bordo Bărbați

4990 LEI −10%
4490 LEI
*De la ‪19.02.2022‬, în limita stocului disponibil

Produs conceput pentru drumeție în natură, pe vreme răcoroasă. Pulover călduros, respirant și confortabil.

Pulover călduros care protejează de frig la temperaturi de 10 - 13°C, în timpul drumeției. Asigură confort optim. Material pieptănat și plăcut la atingere. Design modern. Croială masculină, cu guler în formă de V.

Culoare: Roşu burgund
Mărime: Ghid de mărimi
+ 44 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Căldură

Talie și manșete strânse: limitează trecerea aerului. Protejează la 10 - 13°C.

Confort

Interior pieptănat de tip polar, moale, plăcut la atingere.

Libertate de mișcare

Material elastic, pentru libertate de mișcare.

Respirabilitate

Material din poliester: asigură evacuarea transpirației (RET=6,71).

Rezistența la frecare

Tratamentul aplicat pe material reduce scămoșarea cauzată de frecarea cu rucsacul.

Lejeritate

Cântărește 350 g pentru mărimea M. Densitate polar: 240 g/m2.

Întreținere

Nu se șifonează. Se spală automat. Se usucă rapid.

Informații tehnice

Am îmbunătățit acest produs printr-un demers de concepere eco.

Folosim o tehnică de vopsire în masă numită ”Dope-dyed”, care reduce consumul de apă pentru modelul pe bleumarin (cod 8736319), albastru (cod 8758454) și negru (cod 8758452). Procesul de vopsire necesită multă apă și evacuează, de asemenea, ape reziduale din băile de vopsire. Pentru a reduce acest impact asupra mediului, am ales să folosim vopsirea în masă (numită Dope Dye), integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea materialului.

Material polar: izolare optimă.

Materialul din polar reține aerului datorită volumului creat de textura sa. Aerul reţinut în interior va menţine temperatura corpului prin puterea naturală de izolare. Abraziunea materialului permite blocarea aerului. Acest material din polar este ideal pentru a asigura căldură în timpul drumețiilor.

Rezistență

Acest pulover beneficiază de un tratament anti-scămoșare pentru a menține izolarea termică în timp. De asemenea, acest lucru reduce uzarea prematură cauzată de frecarea cu rucsacul, în timpul drumețiilor și a plimbărilor. Pulover mai rezistent și cu un aspect mai plăcut, pentru toată durata sa de viață.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliester Chingă textilă 97% Poliester, 3% Elastan Material intercalat 100% Poliamidă

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita împachetat, într-un loc uscat și curat.

TESTE

S-au realizat două teste termice pe acest pulover. Primul test validează rezistența materialului. Pentru al doilea test, reproducem condițiile de temperatură, vânt (5 km/h) și umiditate pe care le puteți regăsi în timpul drumețiilor. Aceste teste validează capacitatea de izolare termică. Acest produs a fost testat pentru a asigura confort optim în timpul unor temperaturi exterioare cuprinse între 10°C și 13°C.

Aprobat de

La Quechua, în procesul de concepere al produselor se ține cont mai ales de exigențele practicanților de drumeție. Testăm toate produsele noastre, precum și acest pulover, în natură, în condițiile pe care le poți întâlni în timpul drumețiilor pe vreme răcoroasă. Testăm produsele cu ajutorul ambasadorilor, a clienților și a partenerilor, încă de la versiunea de prototip și până în momentul comercializării.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
8,71 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota B‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii