Protecţie Tibie Hochei pe Iarbă G600 Adulţi

9999 LEI

Concepută pentru hochei pe gazon, activități de intensitate mică; Adaptată și pentru nivel mediu, dar și pentru nivel începător.

Acoperire mare. Acoperă piciorul în lateral şi maleolele.Alunecă uşor pe şosete.

Culoare: NEGRU / GRI DESCHIS
Mărime: Ghid de mărimi
+ 99 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Protecție împotriva loviturilor

Carcasă din plastic, dublată de spumă.

Acoperire

Acoperire mare. Acoperă piciorul în lateral şi maleolele.

Adaptare la conformație

Preformat.

Confort

Spumă.

Utilizare

Alunecă uşor pe şosete.

Lejeritate

360g pentru mărimea M

Respirabilitate

Orificii de ventilare.

Întreținere

A nu se spăla la maşină.

Informații tehnice

CARE ESTE MĂRIMEA CORECTĂ

Plasaţi protecţiile cât mai jos posibil pe picior, astfel încât maleolele să fie bine acoperite (asigurându-vă în acelaşi timp că nu există puncte de presiune şi că nu incomodează în mişcări). Ideal este ca protecţia să fie cu 2 cm mai jos de rotulă. Protecţiile trebuie să fie reglate bine, dar să nu pună presiune.

Sfaturi

Hocheiul este o plăcere. Jucați în siguranţă. Utilizaţi portecţie pentru dinţi, protecţie tibie şi mănuşi. Utilizaţi încălţăminte de hochei cu întărituri de protecţie şi talpă adaptată pentru suprafaţa de joc. Meciuri/antrenamente.

Cum să ne protejăm picioarele?

Protecţiile pentru tibie sunt echipamente de protecţie individuale.Corespunde normelor în vigoare, printre care Regulamentul european EPI (UE) 2016/425.Utilizaţi o protecţie pentru tibie adaptată hocheiului pe iarbă. Protecţia pentru tibie, pentru hochei pe iarbă, prezintă 2 caracteristici specifice: pe de o parte acoperă maleolele, pe de alta acoperă partea laterală a piciorului. Din acest motiv protecţia pentru tibie de fotbal nu se potriveşte cu cea de hochei.

Cum să ne protejăm picioarele? Concepere

Este compusă dintr-o placă de protecţie din palstic, dublată de spumă, care absoarbe impactul.
Reînnoiţi protecţiile conform instrucţiunilor sau de fiecare dată când prezintă semne de uzură. Citiţi instrucţiunile produsului.

CONCEPERE

Carcasă din plastic dur polimer, ce acoperă maleolele şi piciorul în lateral şi cu greutate pe axa verticală. Dublată de o spumă dură. Este prevăzută cu orificii de ventilaţie. Carcasă de plastic, ce permite menţinerea pe picior (fără elastice de fixare). Formă asimetrie stânga/dreapta

Descrierea fabricantului

Din materiale de înaltă calitate. Carcasă din polimer, ce reduce accidentările frontale. Sistem de ventilare. Formă asimetrie stânga/dreapta.

Informaţii

Informaţiile menţionate sunt furnizate de către fabricant sau constatate de către echipa noastră, pe baza produselor primite de la producător.

RECOMANDĂRI DE ÎNTREȚINERE

Curăţaţi protecţiile pentru tibie cu un material umed. Citiţi instrucţiunile, dacă căptuşeala este detaşabilă şi se poate spăla. A se usca în aer liber.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Nu lăsaţi protecţiile pentru tibie în geantă. A se depozita într-un loc uscat.

Restricții de utilizare

Nu este potrivită pentru un alt sport sau altă activitate.

Opinii clienți

Loading