KOROK

Protec╚Ťie din╚Ťi hochei pe iarb─â intensitate redus─â FH100 Mediu Transparent

2999 RON
Ref. : 8829974

Produs conceput pentru hochei pe iarb─â, practicat la intensitate redus─â. Potrivit pentru adolescen╚Ťi sau adul╚Ťi (m─ârimea M). Adaptat ╚Öi pentru nivel ├«ncep─âtor,

Acoper─â din┼úii ┼či o parte din gingie. Format─â la cald, pentru men┼úinere.

universal─â

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 29 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Protec╚Ťie anti-╚Öoc

  Conform─â cu Regulamentul european (UE) 2016/425 ┼či normele franceze XP S72-427.

  Acoperire

  Acoper─â din┼úii ┼či o parte din gingie.

  Adaptare la conforma╚Ťie

  Se formează la cald. Creată după forma dinţilor de jos.

  Stabilitate

  Produsul nu se deplaseaz─â dac─â termomulajul este realizat corect.

  Confort pe parcursul menţinerii în gură

  Din spum─â EVA flexibil─â.

  Respirabilitate

  Spaţiu de ventilare, de 2 mm, sub incisivi.

  Utilizare ușoară

  Spa╚Ťiu de ventilare.

  Informa╚Ťii tehnice

  Descriere detaliat─â a produsului (1)

  Un singur material EVA de 5 mm grosime, pentru rezisten┼ú─â la ┼čocuri ┼či la perfora┼úii (3 mm minim sub incisivi ┼či sub partea exterioar─â a din┼úilor, dup─â termomulaj). Acoper─â ├«n ├«ntregime din┼úii ┼či o parte din gingie. Spa┼úiu de ventilare de 2 mm, sub incisivi, pentru respira╚Ťie. Conform─â cu Regulamentul european (UE) 2016/425 ┼či normele franceze XP S72-427.

  Descriere detaliat─â a produsului (2)

  Spuma EVA asigur─â sus╚Ťinere optim─â ╚Öi se adapteaz─â u╚Öor la forma din╚Ťilor. Termomulajul permite crearea unui angrenaj (cuplare) ├«ntre protec┼úia pentru din┼úi ┼či din┼úii din partea de jos, astfel c─â maxilarul se ├«nchide ├«n caz de ┼čoc vertical. Adaptat─â la denti╚Ťie mixt─â, cu din╚Ťi permanen╚Ťi ╚Öi de lapte. Se comercializeaz─â ├«mpreun─â cu un suport de men┼úinerea a produsului, pe durata termomulajului. Se vinde cu o cutie de depozitare.

  Produs validat de practican╚Ťi (1)

  Laura Nunnink (juc─âtoare a echipei na╚Ťionale a ╚Ü─ârilor de Jos, campioan─â european─â ├«n 2017, 2019 ╚Öi 2021, campioan─â mondial─â ├«n 2022, vicecampioan─â olimpic─â la Rio, campioan─â olimpic─â ├«n 2020 ╚Öi juc─âtoare a HC Den Bosch (╚Ü─ârile de Jos)), Jill Boon (fost c─âpitan ╚Öi 302 selec╚Ťii ├«n echipa na╚Ťional─â a Belgiei, campioan─â olimpic─â (Londra 2012), juc─âtoare a Royal Racing Club din Bruxelles (Belgia)]; Berta Bonastre [fost─â juc─âtoare a echipei na╚Ťionale spaniole, medaliat─â cu bronz la Cupa Mondial─â 2018 ╚Öi la Campionatul European 2019

  Produs validat de practican╚Ťi (2)

  c─âpitanul echipei Oranje-Rood (╚Ü─ârile de Jos)], Terrance Pieters (juc─âtor al echipei na╚Ťionale a ╚Ü─ârilor de Jos ╚Öi juc─âtor al echipei Kampong (╚Ü─ârile de Jos)), Victor Charlet (c─âpitanul echipei na╚Ťionale a Fran╚Ťei, juc─âtor al echipei Waterloo Ducks (Belgia), Cupa Mondial─â 2018, 2023) ╚Öi Matt├ęo Desgouillons (juc─âtor al echipei na╚Ťionale a Fran╚Ťei, juc─âtor al echipei La Gantoise (Belgia), Cupa Mondial─â 2023]

  Cum aleg m─ârimea?

  Protec╚Ťia pentru din╚Ťi marca Korok, m─ârimea S se potrive╚Öte pentru o ├«n─âl╚Ťime cuprins─â ├«ntre 110 ╚Öi 140 cm, m─ârimea M pentru o ├«n─âl╚Ťime cuprins─â ├«ntre 140 ╚Öi 170 cm ╚Öi m─ârimea L pentru o ├«n─âl╚Ťime mai mare de 170 cm. Protec╚Ťia pentru din╚Ťi marca Shock Doctor, m─ârimea pentru ÔÇ×copiiÔÇŁ se potrive╚Öte dac─â copilul are mai pu╚Ťin de 10 ani, inclusiv, iar m─ârimea ÔÇ×adul╚ŤiÔÇŁ se potrive╚Öte, dac─â ave╚Ťi mai mult de 11 ani.

  Mod de utilizare

  Pentru formare optim─â la cald, citi┼úi cu aten┼úie instruc┼úiunile produsului ┼či respecta┼úi procedura.

  Recomand─âri

  Hocheiul este o pl─âcere. Dar siguran╚Ťa nu trebuie neglijat─â! Utiliza┼úi protec╚Ťie pentru din┼úi, protec┼úii-tibie ┼či m─ânu┼či. Utiliza┼úi ├«nc─âl┼ú─âminte de hochei cu ├«nt─ârituri de protec┼úie ┼či talp─â adaptat─â pentru suprafa┼úa de joc. Purta╚Ťi casc─â ╚Öi m├ónu╚Öi specifice ├«n timpul meciurilor ╚Öi a antrenamentelor de hochei pe iarb─â. Meciuri, antrenamente.

  Cum să îţi protejezi dinţii?

  Protec┼úia pentru din┼úi este un echipament de protec┼úie individual. Corespunde normelor ├«n vigoare, printre care Regulamentul european EPI (UE) 2016/425.Spre exemplu norma francez─â XP S72-427 prevede:-Greut─â┼úi ale protec┼úiilor specifice, pentru a evita perforarea. - O angrenare a din╚Ťilor de jos ╚Öi sus, pentru o ├«nchidere mai eficient─â a maxilarelor (protec╚Ťie ├«mpotriva fracturilor). - Un ├«nveli╚Ö pentru gingie, ce ├«mpiedic─â pierderea din╚Ťilor.

  Cum să îţi protejezi dinţii? Concepere

  - Un spa╚Ťiu de ventilare integrat, care permite respira╚Ťia ╚Öi cu maxilarul ├«nchis. Protec┼úia pentru din┼úi trebuie s─â stea nemi┼čcat─â c├ónd deschide┼úi gura.Utiliza╚Ťi protec╚Ťia pentru din╚Ťi, conform instruc╚Ťiunilor de utilizare. Re├«nnoi┼úi protec┼úia pentru din┼úi conform instruc┼úiunilor, dar ┼či ├«n caz de apari┼úie al semnelor de uzur─â. Citi┼úi instruc┼úiunile produsului.

  Dentar? Simplu sau dublu? Cutie de depozitare?

  doar maxilar; nu este adaptat pentru aparatele dentare; se vinde cu o cutie de depozitare.

  Detalii marc─â

  Aceast─â protec╚Ťie pentru din╚Ťi a fost conceput─â de echipa noastr─â de dezvoltare a produselor, format─â din juc─âtori de hochei pasiona╚Ťi ( ╚Öefi de produs, designeri, ingineri, creatori de modele, tehnicieni de prototipuri ╚Öi de laborator, precum ╚Öi de sportivii no╚Ötri, cum ar fi Jill Boon, Berta Bonastre, Laura Nunnink, Manuela Urroz, Thomas Briels, Victor Wegnez, Terrance Pieters, Victor Charlet ╚Öi Matt├ęo Desgouillons), de juc─âtori din cluburile partenere sau din comunitatea noastr─â ╚Öi de speciali╚Öti din Departamentul de Cercetare ╚Öi Dezvoltare.

  Informaţii

  Informaţiile menţionate sunt furnizate de către fabricant sau constatate de către echipa noastră, pe baza produselor primite de la producător.

  Sfaturi de ├«ntre╚Ťinere

  A se spăla cu apă curată. A se lăsa la uscat în aer liber înainte de depozitare.

  M─ârimi

  S, M, L.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  P─âr╚Ťi complementare 100% Polipropilen─â Parte principal─â 100% Acetat de etilen vinil M├óner 100% Polipropilen─â

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se depozita, după uscare completă, în cutia originală.

  Restric╚Ťii de utilizare

  Nu este potrivit─â pentru un alt sport sau alt─â activitate.

  TESTE

  Protec┼úiile pentru din┼úi sunt testate ├«n laborator ┼či pe teren, ├«n condi┼úii reale de joc, de c─âtre echipa noastr─â.

  Aprobat de

  Jill Boon (Belgia), Lucie Breyne (Belgia), Tiphaine Duquesne (Belgia), Judith Vandermeiren (Belgia), Berta Bonastre (Spania), Manuela Urroz (Chile), Laura Nunnink (╚Ü─ârile de Jos), Esme Burge (Anglia), Thomas Briels (Belgia), Victor Wegnez (Belgia), Terrance Pieters (╚Ü─ârile de Jos), Victor Charlet (Fran╚Ťa) ╚Öi Matt├ęo Desgouillons (Fran╚Ťa)

  Opinii clien╚Ťi