OFFLOAD

Protec╚Ťie Dentar─â rugby R500 M─ârimea L Practican╚Ťi > 1,70 m Albastru

4499 RON
Ref. : 8573860

Produs conceput pentru a reduce accident─ârile (din┼úi ┼či maxilar) ├«n timpul antrenamentelor ╚Öi a meciurilor de rugby.

Termoformabil─â, aceast─â protec╚Ťie pentru din╚Ťi asigur─â o respira╚Ťie u╚Öoar─â ├«n timpul efortului: reduce impactul ╚Öocurilor ╚Öi reduce vibra╚Ťiile.

Culoare: Albastru de Prusia

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 44 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Protec╚Ťie la impact

  Material dublu, pentru o absorb╚Ťie optim─â a ╚Öocurilor.

  Respirabilitate

  Spaţiu de ventilare de 2mm.

  Adaptare la conforma╚Ťie

  Se modeleaz─â la cald, pentru a se adapta danturii fiec─ârui utilizator.

  Rezisten╚Ťa la perforare

  Material dublu cu grosime de 5 mm.

  Informa╚Ťii tehnice

  Noua norm─â XP S72-427

  Produs conform cu norma XP S72-427, care prevede caracteristicile urm─âtoare:
  - Protec╚Ťie mai groas─â, pentru a evita perforarea. - Un spa╚Ťiu de ventilare integrat, care permite respira╚Ťia ╚Öi cu maxilarul ├«nchis. - O angrenare a din╚Ťilor de jos ╚Öi sus, pentru o ├«nchidere mai eficient─â a maxilarelor (protec╚Ťie ├«mpotriva fracturilor). - Un ├«nveli╚Ö pentru gingie, ce ├«mpiedic─â pierderea din╚Ťilor.

  Materiale

  Protec╚Ťia dentar─â 500 este realizat─â din dou─â materiale. Primul strat permite o adaptare precis─â, iar al doilea strat absorabe ╚Öocurile ╚Öi asigur─â o ventilare mai bun─â ├«n timpul practicii. Aceasta este mai pu╚Ťin voluminoas─â, faciliteaz─â respira╚Ťia ├«n timpul practicii sportive ╚Öi asigur─â protec╚Ťie.

  Alegerea corect─â a m─ârimii.

  S = Mărime de la 1,10 m până la 1,40 m
  M = Mărime de la 1,40 m până la 1,70 m
  L = M─ârime de la 1,70 m

  Bine├«n╚Ťeles, m─ârimea poate fi aleas─â ╚Öi ├«n func╚Ťie de conforma╚Ťie. Pentru un practicant de ├«n─âl╚Ťime de 1,45 m cu cap mic, se recomand─â m─ârimea S, iar pentru un practicant de ├«n─âl╚Ťime de 1,75 m cu cap de dimensiune normal─â, se recomand─â m─ârimea M.

  Recomand─âri de utilizare

  Purta┼úi protec┼úia ├«n timpul antrenamentelor ┼či meciurilor. Pentru un mulaj perfect al denti┼úiei, respecta┼úi timpul de ├«nmuiere ├«n ap─â fiart─â. Timpul este indicat pe eticheta produsului ╚Öi poate varia de la un model la altul. Pentru realizarea mulajului, urm─âri┼úi filmul de preg─âtire.

  ├Äntre╚Ťinere

  A se spăla cu apă. A se usca în aer liber înainte de depozitarea în cutia de transport (cutia originală). Pentru o protecţie optimă, reînnoiţi protecţia cel puţin odată pe an, sau oricând observaţi semne de uzură.

  Norma CE

  Norma CE (├«n vigoare din 1993) este indicatorul principal de conformitate a unui produs cu legisla╚Ťiile ├«n vigoare din Uniunea European─â ╚Öi permite libera circula╚Ťie pe pia╚Ťa european─â.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  P─âr╚Ťi complementare 100% Polipropilen─â Parte principal─â 67.6% Acetat de etilen vinil, 32.4% Stiren Etilen Butadien Stiren M├óner 100% Polipropilen─â

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se pune în cutia de depozitare, după fiecare utilizare.

  Aprobat de

  Acest produs a fost testat ╚Öi validat de c─âtre partenerii no╚Ötri, ├«n condi╚Ťii exigente.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se cl─âti cu ap─â curat─â dup─â utilizare.

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri