BTWIN

Poncho ploaie 540 EPI vizibilitate noapte ciclism în oraș negru-maro

19999 RON
Ref. : 8781355

Produs conceput pentru deplas─âri urbane, pe timp de ploaie. Se poart─â cu un suprapantalon.

Poncho certificat EPI, care asigur─â vizibilitate pe timp de noapte.Este compact ╚Öi se poate depozita ├«n buzunarul din fa╚Ť─â. A nu se utiliza pe vreme cu v├ónt puternic.

Culoare: Maro caramel / Negru

  • XS/S Produs indisponibil online momentan
  • 3XL/4XL Produs indisponibil online momentan
  • M/L Produs indisponibil online momentan
  • XL/XXL Produs indisponibil online momentan
+ 199 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

Impermeabilitate

Protec╚Ťie timp de 2 ore. Cus─âturi 100% etan╚Öe.

Vizibilitate

Vizibilitate pe timp de noapte, datorit─â benzilor reflectorizante.

Reglabil

Gluga poate fi pozi╚Ťionat─â pe sau sub casc─â.

Stabilitate

Asigur─â sus╚Ťinere la nivelul m├óinilor ╚Öi picioarelor.

Câmp vizual

Gluga asigură vizibilitate optimă și reglaje integrate.

Libertate de mișcare

Mâneci și glugă ajustabilă.

Design compact

Se poate depozita ușor în buzunarul ventral.

Informa╚Ťii tehnice

Poncho-ul este adaptat pentru mobilitate urban─â?

Croială largă, ce permite purtarea poncho-ului peste o jachetă sau peste rucsac (până la 20 de litri).
Croial─â unisex.
Există posibilitatea de a purta o cască sub glugă sau deasupra acesteia în cazul căștilor voluminoase de tip bol. Glugă ajustabilă.Se depozitează în buzunar: L26,5 x H22,5 x A5,5 cm.

Men╚Ťine pielea uscat─â

Chiar dac─â poncho-ul protejeaz─â foarte bine partea superioar─â a corpului (de la cap la genunchi), este imperativ necesar s─â ├«l purta╚Ťi cu un suprapantalon, pentru a proteja picioarele.Din p─âcate, poncho-ul nu protejeaz─â ├«nc─âl╚Ť─âmintea ├«n timpul averselor puternice.├Än schimb, acesta se depoziteaz─â foarte u╚Öor.Transform─â-te ├«n numai c├óteva secunde!

Care sunt testele care garanteaz─â impermeabilitatea poncho-ului?

Impermeabilitatea materialului se datoreaz─â rezisten╚Ťei ╚Öi stratului protector, dar ╚Öi cus─âturilor etan╚Öe. Rezisten╚Ťa materialului se m─âsoar─â la o presiune a apei exprimat─â ├«n mm pe coloan─â de ap─â (test conform normei ISO 811).Materialul nostru rezist─â la presiunea exercitat─â de 2000 mm de ap─â dup─â 5 sp─âl─âri. Produsul final este validat printr-un test du╚Ö realizat ├«n laboratorul nostru, sub o ploaie de 60 l de ap─â /h/m┬▓, timp de 2 ore sau ├«n condi╚Ťii de averse medii.

Vizibilitate testat─â

Poncho certificat pentru vizibilitate pe timp de zi ╚Öi noapte (norma EN17353) ce le permite cicli╚Ötilor s─â fie vizibili ├«n timpul deplas─ârilor pe timp de noapte, datorit─â elementelor reflectorizante.Pozi╚Ťionarea elementelor de vizibilitate a fost studiat─â ╚Ťin├ónd cont de provoc─ârile ciclismului, ceea ce garanteaz─â o vizibilitate la 50m pe timp de noapte, ├«n prezen╚Ťa farurilor.

Impermeabilitate și respirabilitate

Membran─â hidrofil─â (RET=<12): limiteaz─â condensul. Pentru a ╚Öti dac─â un material este respirant, i se m─âsoar─â rezisten╚Ťa evaporativ─â (test bazat pe norma ISO 11092). Cu c├ót rezisten╚Ťa este mai sc─âzut─â, cu at├ót materialul evacueaz─â mai bine transpira╚Ťia, deci este mai respirant.
De exemplu: RET < 9 = material extrem de respirant / 9 < RET < 12 = material foarte respirant / 12 < RET < 20 = material respirant / RET > 20 = material foarte pu╚Ťin sau deloc respirant.

Echipa de concepere produs

Fiind conceput de echipa noastr─â textil─â (C├ęcile, ╚Öef─â de produs, Emma, inginer de produs, Olivia, designer ╚Öi Lucille, creatoare de modele), acest poncho ├«╚Ťi va permite s─â faci plimb─âri ├«n ora╚Ö pe vreme ploias─â!

Garan╚Ťie

2 ani

Video

Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

Compozi╚Ťie

Material principal 100% Poliester Înveliș 100% Poliuretan

RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

A se usca dup─â fiecare utilizare, ├«nainte de depozitare. V─â recomand─âm s─â ├«ntre╚Ťine╚Ťi poncho-ul dup─â sp─âlare cu un spray impermeabilizant.

Restric╚Ťii de utilizare

A nu se purta pe vânt puternic (mai puternic de 20 km/h).

TESTE

Cus─âturi 100% etan╚Öe, testate ├«n laborator. Acest produs a fost validat ├«n urma unui test sub du╚Ö, sub 60 L de ap─â, timp de 2 ore. Acest test reproduce condi╚Ťii de avers─â medie.

Aprobat de

Acest poncho este un Echipament de Protec╚Ťie Individual─â (EPI), care permite cre╚Öterea vizibilit─â╚Ťii utilizatorului. Aceasta a fost supus─â unui test de conformitate, realizat de c─âtre un organism acreditat la nivel european: SGS Fimko, no. 0598, Takomotie 8, 00380 Helsinki, Finlanda. Testul CE a fost efectuat pe baza exigen╚Ťelor normei NF EN17353 pentru un EPI de categoria B3.

Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

A se sp─âla automat la max. 30┬░ - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se c─âlca

A nu se cur─â╚Ťa chimic

Opinii clien╚Ťi

Întrebări și răspunsuri