Polar reversibil navigație Sailing 500 Bleumarin-Galben Fluo Copii

9999 LEI

Produs conceput pentru navigație pe vreme răcoroasă și umedă.

Polar reversibil și hidrofob, ideal pentru copii! Ușor de îmbrăcat. Față tehnică ce dispune de întărituri la buzunare și la coate, pentru rezistență la abraziune!

Culoare: Albastru negru / Galben fluorescent
Mărime: Ghid de mărimi
+ 99 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Căldură

Polar cu faţă dublă de 400g/m². Asigură căldură la o temperatură de 4-7°C.

Hidrofobie

Tratamentul aplicat materialului permite alunecarea apei pe suprafaţa acestuia.

Protecție vânt

Procesul prin care au fost îmbinate cele 2 feţe reduce efectele vântului.

Polivalență

2 fețe hidrofobe: una închisă la culoare și una cu întărituri.

Respirabilitate

Materialul favorizează evacuarea transpirației.

Buzunare

Buzunare cu fermoar, pe fiecare faţă (interior/exterior).

Informații tehnice

Care sunt avantajele unui polar reversibil?

Acest produs are avantajele unui polar cu grosime dublă. Oferă confort termic sporit și diminuează efectele vântului. Acest lucru permite crearea unui produs perfect reversibil.

Tratamentul hidrofob

Hidrofobia materialului se obţine printr-un tratament aplicat pe suprafaţa exterioară a acestuia. Acest tratament face ca apa să alunece pe suprafaţa materialului, fără a fi absorbită. Astfel materialul nu se îmbibă cu apă, ci rămâne ușor. Tratamentul hidrofob trebuie reînnoit de mai multe ori pe durata vieții produsului. Magazinul nostru propune mai multe produse pentru tratament hidrofob.

Ce este respirabilitatea produsului şi indicele RET?

Respirabilitatea unui produs corespunde capacităţii acestuia de a permite evacuarea transpiraţiei. Se măsoară prin intermediul Rezistenţei Evaporative la Transfer (Norma ISO 11092). Indicele RET este un indice de rezistenţă. Cu cât acesta este mai mic cu atât materialul este mai respirant. RET între 6 şi 9: extrem de respirant, între 10 și 13: foarte respirant; între 14 şi 17: respirant; între 18-20 : puţin respirant; mai mare de 20: produsul nu este respirant.RET de 8,7.

Ce reprezintă indicele „Clo”?

„Clo” este indicele ce permite măsurarea rezistenţei termice a îmbrăcămintei. În timpul testelor, materialul este expus unei temperaturi apropiate de cea a corpului şi unei temperaturi exterioare controlate. Indicele „Clo” evaluează capacitatea produsului de a menţine căldura în interior. Cu cât indicele „Clo” este mai mare cu atât îmbrăcămintea va păstra căldura produsă de corp un timp mai îndelungat.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliester Material intercalat 95% Poliamidă, 5% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita pe umeraş sau pliat într-un loc uscat.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
0,52 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota D‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii