Polar Drumeţie la Munte MH120 Negru Damă

6999 LEI
8505621

Produs conceput pentru drumeție la munte, practicare ocazională. Polar respirant, călduros și conceput eco.

Din material moale, reciclat, vopsit prinr-o tehnică care consumă mai puțină apă (în cazul modelului pe alb și negru). Polar ideal pentru a proteja de frig la munte.

Culoare:

Negru

Mărime: Ghid de mărimi
+ 69 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Materialul din polar izolează de frig: 200 g/m2. Guler înalt.

Respirabilitate

Permite evacuarea transpirației. Polar cu fermoar.

Lejeritate

Cântărește doar 270 g pentru mărimea M.

Buzunare

2 buzunare securizate, pentru mâini și obiecte personale.

Compactare

Se poate depozita în rucsac.

Întreținere

A se spăla la mașină, la 40°C maximum.

Informații tehnice

Croială

Croială ușor mulată și cambrată. Este recomandat să porți pe dedesubt o bluză respirantă, pentru protecție optimă împotriva frigului. Poate fi purtat și pe sub geaca impermeabilă. Poți alege mărimea pe care o porți în mod obişnuit.

Cum izolează acest material de frig?

Materialul din polar captează aerul datorită volumului creat de textura sa. Aerul reţinut în interior va menţine temperatura corpului prin puterea naturală de izolare.

Cum este măsurată căldura?

Efectuăm 2 tipuri de teste:
- testăm materialul,
- testăm produsul pe un manechin, în camera termică. Reproducem condiţii de temperatură, vânt (5 km/h) şi umiditate, pe care le poți întâlni în timpul mersului la o viteză de 5km/h. Temperatură de confort între 7 și 10°C (fără geacă pe deasupra).

De ce am ales să utilizăm poliester reciclat?

Reciclând peturi de plastic pentru a produce poliester, reducem utilizarea materialelor provenite din petrol, păstrând în același timp performanțele materialului pentru drumețiile la munte. Modelul pe alb este conceput din 100% poliester reciclat, iar modelul pe gri este din 25% poliester reciclat.

Reducerea consumului de apă

Vopsirea textilelor necesită multă apă, generând o cantitate mare de apă reziduală. Pentru a reduce acest impact asupra mediului, am ales să folosim vopsirea în masă, integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea materialului. Această tehnică este folosită pentru modelul pe culoarea alb și negru.

Cum se testează rezistența în timp?

Testăm rezistența în timp a polarului de drumeție.
Garantăm:
-rezistență la abraziunea cu rucsacul și cu mâinile în mișcare, pentru a încetini scămoșarea,
- rezistența cusăturilor,
- rezistența materialului din polar după spălări,
- rezistența culorilor după spălare, la raze UV sau în contact cu transpirația.

Conceperea produselor: cunoștințele noastre.

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc, în Haute Savoie. Acesta este un loc de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drumeții montane și pentru a-ți aduce toată expertiza noastră.

De unde provin produsele noastre?

Creat în centrul nostru internațional de concepere, de la baza masivului Mont Blanc, în Franța, acest produs este apoi conceput și asamblat în Vietnam, India și Bangladesh. Aceștia sunt parteneri care cunosc toate informațiile necesare pentru confecționarea produselor și cu care ne aflăm într-o colaborare strânsă. Această relație de colaborare bazată pe încredere ne ajută să realizăm produse tehnice și de calitate.

Condiții de muncă în atelierele de producție

Garantăm respectarea cărții de conduită de către furnizorii noștri, care sunt adesea prezenți în țările aflate în dezvoltare, unde prezența noastră favorizează crearea de noi locuri de muncă. Prin audituri și prin intermediul echipelor aflate la fața locului, ne asigurăm că angajații beneficiază de un mediu de lucru de calitate, bazat pe respect, dezvoltarea oamenilor și conservarea mediului.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeală 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc uscat şi curat.

TESTE

Laboratorul nostru Decathlon Sportslab din Lille contribuie, de asemenea, la inovarea și dezvoltarea produselor noastre Quechua.
Acesta regrupează 4 tematici, fiecare având propria locație și prorpiile tehnologii:
Studiul conformației (datorită analizei 3D);
Științele mișcării; Confort termic (cu cele 4 camere climatice);
Științele comportamentale și senzoriale.

Aprobat de

Pentru a vă îndeplini cerințele, produsele Quechua sunt testate în drumeții la munte, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în timpul drumețiilor.
Echipele noastre, precum și un grup de testare (format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 40° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
6,85 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota B‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii