Polar Drumeție la munte MH100 Gri Bărbați

4499 LEI
8772946

Produs pentru drumeție la munte, practicare ocazională. Polar călduros, respirant, conceput eco.

Conceput din poliester reciclat și ideal pentru a asigura confort termic în timpul drumețiilor la munte.

Culoare:

GRI

Mărime: Ghid de mărimi
+ 44 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Material pieptănat pe interior și exterior (200g/m²). Guler înalt.

Respirabilitate

Permite evacuarea transpirației. Guler cu fermoar scurt.

Libertate de mișcare

Material extensibil pentru confort optim.

Compactare

Materialul se comprimă, pentru a se transporta ușor în rucsac.

Lejeritate

Cântărește 212 g pentru mărimea L.

Întreținere

Nu se șifonează. A se spăla automat. Uscare rapidă.

Informații tehnice

Poliester reciclat

Reciclând peturi de plastic pentru a produce poliester, reducem utilizarea resurselor provenite din petrol, păstrând în același timp performanțele materialului pentru drumețiile la munte. Modelul pe gri este conceput din 100% poliester reciclat.

Materialul din polar asigură izolare

Materialul din polar menține aerul datorită volumului creat de textura sa. Aerul reţinut în interior va menţine temperatura corpului prin puterea sa naturală de izolare. Testat în laborator, asigură confort la temperaturi de 7 - 10°C, fără geacă pe deasupra.

Garanție 2 ani

Testăm rezistența în timp a polarului de drumeție. Garantăm: rezistență la abraziunea cu rucsacul și cu mâinile în mișcare, pentru a încetini scămoșarea, rezistența cusăturilor, rezistența materialului după spălări,
rezistența culorilor după spălare, la razele UV sau în contact cu transpirația.

Tehnica de vopsire dope-dyed

Vopsirea în masă, numită ”dope-dyed” constă în integrarea pigmenților în timpul fabricării firelor textile. Această tehnică permite reducerea impactului asupra mediului în comparație cu vopsirea tradițională, care integrează pigmenții odată ce firele formează o țesătură și necesită o cantitate mare de apă și implică poluarea acesteia.
Modelul de polar MH100 pe negru folosește un proces de vopsire în masă și ne dorim să duplicăm procedeul și pentru alte culori.

De unde provin produsele noastre?

Creat în centrul nostru internațional de concepere, de la baza masivului Mont Blanc, în Franța, acest produs este apoi conceput și asamblat în Maroc, India, Vietnam și Bangladesh. Aceștia sunt parteneri care cunosc toate informațiile necesare pentru confecționarea produselor și cu care ne aflăm într-o colaborare strânsă. Această relație de colaborare bazată pe încredere ne ajută să realizăm produse tehnice și de calitate.

Conceperea produselor

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc, în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drumeții montane și pentru a vă aduce toată expertiza noastră.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat și curat.

TESTE

Laboratorul nostru Decathlon Sportslab din Lille contribuie, de asemenea, la inovarea și dezvoltarea produselor noastre Quechua. Acesta regrupează 4 tematici, fiecare având propria locație și propriile tehnologii: Studiul conformației (datorită analizei 3D); Științele mișcării; Confort termic (cu cele 4 camere climatice); Științele comportamentale și senzoriale. Toate polarele noastre sunt testate pe manechine termice, prin intermediul unui test protocolar.

Aprobat de

Produsele Quechua sunt testate în toate condițiile pe care le puteți întâlni în drumeție.
Echipele noastre, precum și un grup de testare (format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 40° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
13,17 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre