ECODESIGN
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7
Media 8

Polar călduros navigaţie Sailing 100 Albastru-Negru Bărbați

8890 LEI
Cod produs: 8643565

Produs conceput pentru navigație pe vreme răcoroasă și umedă, la temperaturi între 7 și 10°C.

Polar fabricat din poliester reciclat.Datorită gulerului înalt și ușor, acesta asigură protecție împotriva frigului.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Mărime: Ghid de mărimi
Beneficii:

Avantaje produs

Căldură

Căldură

Material izolator, pieptănat interior & exterior (240 g/M²). Guler înalt.

Respirabilitate

Respirabilitate

Material poliester: evacuează transpiraţia.

Fineţe la atingere

Fineţe la atingere

Interior pieptănat, confortabil.

ECODESIGN

ECODESIGN

Material polar compus din poliester reciclat provenit din peturi.

Buzunare

Buzunare

2 buzunare exterioare, securizate cu fermoar.

Întreținere

Întreținere

Nu se șifonează. | Se spală la mașină la 30°C. | Se usucă rapid.

Greutate

Greutate

Acest polar cântărește 450 g la mărimea L| Densitate material: 240 g/m2.

Informații tehnice

Avantajul polarului

Materialul din polar are drept obiectiv înmagazinarea de aer, datorită volumului creat de textura sa.Acest aer menține corpul la cald, prin puterea sa izolatoare naturală.Materialul asigură căldură și confort.Acest material a fost testat în laborator, pentru o temperatură de confort între 7 - 10°C. Vântul poate amplifica senzația de frig, deci nu ezitați să adăugați o jachetă anti-vânt impermeabilă dacă este necesar.

Guler

Gulerul urcă până în partea superioară a gâtului pentru a conserva căldura corpului.Gulerul este ajustat, pentru a împiedica pătrunderea aerului rece.

Ce este poliesterul reciclat?

Reciclând peturi sau resturi de materiale textile pentru a ne produce poliesterul, diminuăm utilizarea resurselor provenite din petrol, păstrând calitățile materialului în timpul practicii.
Conștienți că ne mai rămân multe efortul de făcut pentru a reduce impactul produselor asupra mediului, suntem determinați să continuăm în această direcție.Mai multe detalii: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Alegeți corect mărimea

Croiala este suficient de largă, pentru a asigura libertate de mișcare.Așadar, puteți purta polarul deasupra unui tricou simplu sau polo și sub jachetă, alegând o mărime obișnuită.

Ce este respirabilitatea produsului şi indicele RET?

Respirabilitatea unui produs corespunde capacităţii acestuia de a permite evacuarea transpiraţiei.Se măsoară prin intermediul Rezistenţei Evaporative la Transfer (Norma ISO 11092). Indicele RET este un indice de rezistenţă. Cu cât acesta este mai mic, cu atât materialul este mai respirant. RET între 6 şi 9: extrem de respirant, între 10 și 13: foarte respirant, între 14 şi 17: respirant, între 18 şi 20: puţin respirant; mai mare de 20: nu este respirant.RET polar <100 12:

Demersul nostru de mediu privind poliesterul reciclat

Reciclând peturi sau resturi de materiale textile pentru a ne produce poliesterul, diminuăm utilizarea resurselor provenite din petrol, păstrând calitățile materialului în timpul practicii.Înțelegând provocările legate de climat și de epuizarea resurselor, obiectivul echipelor DECATHLON este ca 100% din noile noastre produse să fie concepute printr-un demers de concepere eco, pentru a reduce impactul asupra mediului.

Ce înseamnă procesul de vopsire Dope Dyed ?

Vopsirea materialelor textile necesită multă apă și presupune, de asemenea, multă apă uzată. Pentru a reduce impactul asupra mediului, alegem vopsirea în masă numită Dope Dyed, integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea firului.Datorită acestui procedeu de vopsire, impactul asupra mediului scade cu jumătate în raport cu modelul precedent și ne permite limitarea consumului de apă.

O notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat pe totalitatea utilizării produsului cu diferiți indicatori.O notă globală ABCDE este atribuită pentru a vă ajuta să identificați mai ușor produsele cu cel mai bun impact asupra mediului, comparând produse de același tip (tricouri, pantaloni, rucsacuri etc.). Decathlon se implică voluntar în acest demers de afișare a impactului produselor asupra mediului înconjurător.Pentru mai multe informații:https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Garanție

2 ani

Greutate

0.45 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliester Buzunar 100% Poliester

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se călca

A nu se curăța chimic

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri